Karşılaştırma 3 ü 1 Arada Wax lar Yarisiyor Meguiars 3 in 1 Wax - Shiny Garage 3 in 1 Garage- Sam s Detailing 3 İn 1 Arada Wax İnceleme Karsilastirmasi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konuyu okumaya başlayınca Meg'in uçurması lazımki o fiyat farkına değsin diyordum.

Konuyu okumaya devam ettim, gördümki Meg uçurmuş :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 hocam cok guzel bir 3in 1 wax incelemesi olmus. Meguiars ın 3 in 1 wax urunu bnm de cok hosuma gitti. Bu urunu uygulamadan once herhangi bir yuzey hazirlama gerekir mi? Ornegin yikadiktan sonra demirtozu ve kil temizligi yapip sonrasinda mi uygulamak gerekir. Birde urun acik alanda da yapilabilir sanirim?
Ben sonbahara girmeden boya koruma niyetine yapmak istiyorum da uygun olur sanirim..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam cok guzel bir 3in 1 wax incelemesi olmus. Meguiars ın 3 in 1 wax urunu bnm de cok hosuma gitti. Bu urunu uygulamadan once herhangi bir yuzey hazirlama gerekir mi? Ornegin yikadiktan sonra demirtozu ve kil temizligi yapip sonrasinda mi uygulamak gerekir. Birde urun acik alanda da yapilabilir sanirim?
Ben sonbahara girmeden boya koruma niyetine yapmak istiyorum da uygun olur sanirim..
Amatör Grupta 3 in 1 Wax Kategorisinde, En İyi ürünler arasinda, Meguiars zirvede sayilir.Diger bir başarili ürün Vonix All İn One dir.(Profesyonel 3 in 1 ler le Karistirmayalim:) 3D Speed-Menzerna One-Tac System Gibi)

Uygularken Tabikide Standart Tarifemizi Uyguluyoruz hocam.
Ön Yikama+Demirtozu+Temasli Yikama+Kil uygulamasini Mutlaka yapalim.Wax öncesi yüzey temizligi icin de İpa/M700/Prep Wax in iyi tutunmasini saglar.

Uygulama Sonrasi Paylasiminizi bekliyoruz :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık hocam.

Uygulanmış bölge ile bantlı bölge arasında yakın çekim fotoları olsaydı farkını, kapatıcılığını, parlaklığını vs. çok daha iyi anlayabilirdik hocam.

Tekrar ellerine sağlık.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık hocam.

Uygulanmış bölge ile bantlı bölge arasında yakın çekim fotoları olsaydı farkını, kapatıcılığını, parlaklığını vs. çok daha iyi anlayabilirdik hocam.

Tekrar ellerine sağlık.
Tesekkurler hocam

Hocam valla video olarak ekledim bazilarindada 50/50 yaptim yani görünenden cok bir fark yok.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dun meguiars 3in1 wax a birkez daha hayran kaldim. Babamin beyaz renk olan aracinda, kaput ve tavan da biyaya islemis dalmacya seklinde karartilar vardi. Muhtemelen yogun sekilde çam altina arac parketme, uygun urunlerle yikatmama sebebiyle olusmustu. Artik yikansa da cikmiyordu bu karartilar. Dun demirtozu, kil, temaslı yıkama yaptık. Lekeler çıkmadı. Ardindan da meg 3in1 wax uyguladik. Resmen tum karartilari cikardi boyayi kendine getirdi. Babam da oldukca sasirdi. Amator el ile uygulamada meg isin hakkini fazlasiyla veriyor.
alttaki resimde cok belli olmuyor ama kaputun soluna meg uygulandi sagi ise henuz uygulanmamis durumda

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dun meguiars 3in1 wax a birkez daha hayran kaldim. Babamin beyaz renk olan aracinda, kaput ve tavan da biyaya islemis dalmacya seklinde karartilar vardi. Muhtemelen yogun sekilde çam altina arac parketme, uygun urunlerle yikatmama sebebiyle olusmustu. Artik yikansa da cikmiyordu bu karartilar. Dun demirtozu, kil, temaslı yıkama yaptık. Lekeler çıkmadı. Ardindan da meg 3in1 wax uyguladik. Resmen tum karartilari cikardi boyayi kendine getirdi. Babam da oldukca sasirdi. Amator el ile uygulamada meg isin hakkini fazlasiyla veriyor.
alttaki resimde cok belli olmuyor ama kaputun soluna meg uygulandi sagi ise henuz uygulanmamis durumda

Meg 3 in 1 Wax
Endurance Jel
Perfect Glass Cleaner
Meg Liquid Ceramic Wax

Kirmizi Çizgimizdir :terlisırıtan: Demirbaş ürünler amatör kategoride

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Bende kullandım ufak bi bölgede hare gibi çizik vardı sadece ışık altında dikkatli bakınca belli oluyordu 2 kat uygulama yaptığım halde çıkartamamıştım. Kaputa birisi kalp çizmişti tırnağıyla onu çıkartamadım muhtemelen derin çizikti onu çok azıcık kapatmıştı.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
DetailForum Arkadaslarim Merhaba Nasilsiniz ?

Bugünkü Konuklarimiz 3 in 1 Wax grubu Meguiars-Shiny Garage-Sam s Aslinda piyasa da bulunabilen erisimi kolay olan ürünler tercih edildi.Yogun Talep ve Merak Edilmesi üzerine Temin ettim ve sizler icin test yaptim Sürpriz Sonuclarlariyla keyifli bir uygulama oldu :)

Herkes Hazirsa Testimiz Basliyor :hava:

Sansimiza Polisaj icin gelen aracimiz yogun çizilme ve hologram la doluydu tam test icin güzel bir secenek oldu bizim.

Ürün icerikleri

Shiny Garage 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:150 Tl

Meguiars 3 İn 1 Wax
473 Ml
Fiyat:310 Tl

Sam s Detailing 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:160 Tl

Aracimizin Uygulama yapilmadan önceki hali

Uygulama Yapilacak Kaput un Videosu

Test Konuklarimiz

Meguiars hariç Sam s ve Shiny Garage de Uygulama ped i cikmiyor.

Önce Sag Camurluk icin Test e basliyoruz.

Sol Taraf Meguiars
Orta Kisim Shiny Garage
Sag Taraf Sam s Detailing

Meguiars Uygulamasi

Shiny Garage Uygulamasi

Sam s Detailing Uygulamasi

5 Dk Bekledikten sonra

Meguiars Supreme Shine Black Bez le Silindi

Shiny Garage Divortex Wax Bezi ile Silindi

en iyi resim upload sitesi

Sam s Detailing Supreme Shine Yellow Bez ile silindi.

Finaller

Motor Kaputu Uygulamasi

Motor Kaputunu 3 e Böldüm Sol Taraf Shine Garage Orta kisim Meguiars Sag taraf Sam s Detailing

İlk olarak Shiny Garage den Basliyoruz.Uygulamasi kolay Kivami Yumusak kokusu fena degil Silmesi digerlerine gore cok iyi

Meguiars in uygulamasi kolay silmesi biraz zor yani arac uzerinde cok bekletmemek gerekiyor takibini yapip hemen silmek gerekiyor.

Sam s Detailing Uygulamasi uygulamasi cok rahat silmesi meguiars a gore iyi yagli bir yapisi var kokusu fena degil

Testlerimiz Tamamlanmistir kürlesmeye mütakip silinmeye baslamistir.

Finaller

Dis Mekan Cekimi

Uygulama Öncesi

Uygulama Sonrasi

Basincli Su ve Normal Su Testi

Bir Testimizin daha sonuna geldik sonuclar net olarak ortada

Meguiars
Kapaticilik - 9
Parlaklik - 9
Su iticilik - 8

Shiny Garage
Kapaticilik - 6
Parlaklik - 7
Su iticilik - 4

Sam s Detailing
Kapaticilik -4
Parlaklik - 4
Su iticilik - 4

Bir testimizin daha sonuna geldik :) Kendi Yorumlamam şu sekildedir.Ben Acik Konusayim bu testten en Merak ettigim Sam s ürünüydü ancak tam bir hayal kirikligi yasatti Nerdeyse ben bu oyunda yokum :halay: Beni Karsilastirmaya ekleme diyecek kadar :komik: Shiny Garage umut vaat ediyor.:deli:Meguiars Bu testin en basarili üyesi daha önceden kullaniyordum memnundum bu yil yine toplu olarak siparis cektim tam bir günü kurtarmak icin üretilmis ilaç Su ve Parlaklik testleri ortada arkadaslar ben herseyi titizlikle sizinle paylastim.:tesekkur2:

Şimdi Sizlere bir sorum olacak

Shiny Garage 150 ₺
Sam s Detailing 160 ₺
Meguiars 310 ₺

Testin sonucu belli Shiny ve Sam s in ikisinin fiyati 310 ₺ yani Meguiars a esit siz Olsaniz Test sonucuna göre neye karar verirdiniz.Yorumlarinizi bekliyorum:arkadass:

Benim Yorumum isime yaramayan ürüne 150 veya 160 ₺ verip Dolapta bekletmektense 300 ₺ verip isime yarayan beni mutlu eden bir ürün ü secerdim.Sadece Bu Test icin degil günluk hayatta da ayni durum gecerlidir.:)

Kendinize iyi bakin Mutlu ve Saglikli günler dilerim.
Müthiş bir çalışma olmuş. Bu çalışmayı yapmak, zaman ayırmak, burada açıklamaya çalışmak,... her yerinden emek akıyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende kullandım ufak bi bölgede hare gibi çizik vardı sadece ışık altında dikkatli bakınca belli oluyordu 2 kat uygulama yaptığım halde çıkartamamıştım. Kaputa birisi kalp çizmişti tırnağıyla onu çıkartamadım muhtemelen derin çizikti onu çok azıcık kapatmıştı.
Hissedilen cizikleri alamaz kardesim havlu ve bez in geride biraktigi hologrami alir o bolgeyi parlatir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hissedilen cizikleri alamaz kardesim havlu ve bez in geride biraktigi hologrami alir o bolgeyi parlatir
Derin ve fazla çizik değildi zaten abi muhtemelen çocuklar top attılar onun bıraktığı kılcal gibi çizik vardı meguiarsın sarı el pediyle uygulamıştım belkide o yüzden yapamamışımdır

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Sefa abi 3 in 1 wax ve liquid ceramic wax’tan hangisini tercih etmeliyim? Şu an ceramic wax kullanıyorum bitmek üzere bundan mı devam edeyim 3 in 1 mi alayım kararsız kaldım ama boya derinliği çok güzel bu waxın test için eline emeğine sağlık

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa abi 3 in 1 wax ve liquid ceramic wax’tan hangisini tercih etmeliyim? Şu an ceramic wax kullanıyorum bitmek üzere bundan mı devam edeyim 3 in 1 mi alayım kararsız kaldım ama boya derinliği çok güzel bu waxın test için eline emeğine sağlık
Aracinda seramik kaplama.var ise Ceramic Liquid den devam et kardesim yok ise bu ürünü de degerlendirebilirsin.

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars maşallah 1000₺ bandını geçmiş elinize sağlık güzel karşılaştırma olmuş çok açıklayıcı. Bunların yerine alternatif bişey var mı acaba ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars maşallah 1000₺ bandını geçmiş elinize sağlık güzel karşılaştırma olmuş çok açıklayıcı. Bunların yerine alternatif bişey var mı acaba ?
Vonixx Blend All in One olabilir hocam onunda fiyatlari artmiş diger bir alternatif 450₺ bantlarinda olan Turtle Wax All in one polish olabilir

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam bu vonixx all in one elle uygulamada iş yaparmı..Siz sanki bunun testini makina ile yapmıstınız sadece diye hatırlıyorum.
Hocam elle cok iyi sonuc vermez ama yine de boya uzerindeki havlu cizigine az da olsa faydasi olur özellikle koyu renkli araclarda bir tik daha boya yi derinlestirir.