3D Carnauba Paste katı wax incelemem

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ufak çaplı bir inceleme oldu, @SubaruOutback Hakan abi incele diyince bir video çektim, yoksa pek niyetim yoktu :)
Keyifsizsiz bir günümdü, kelime hatalarım, uygulama hatalarım için kusura bakmayın
Ürüne gelirsek kokusu güzel, uygulaması yorucu değil, parlaklığı yeterli geldi bana, az toz tutuyor gibi, yoğun yağmur, çamurlu yol deneyimim sonrası, çamur v.s tutmadı kaput, aracın diğer bölgelere bakınca iyi iş çıkarttığını farkettim. :) Gittim benzincideki makiye soktum aracı dünyaya bir kere geliyoruz zaten polisaj yapacağız içimde uhde kalmasın dedim :D Sonrası hidrofobik yapısında değişiklik yoktu :)
Genel uygulama sonrası Flowey ürünleri kullacağım yıkamada, doğru yıkama ve hızlı cila ile destelersem ne kadar gidecek, vaad ediilen 2 aylık ömrü yakalayabilecez mi geçecek mi, neyseki ömrü çok sorun değil benim için wax uygulamayı seviyorum :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik hocam ya 3D nin ürünleri yani genel olarak konusuyorum fena degil fiyat konusunda uygun fiyatli bircok markaya bakilarak kalitesi tartisilir ancak Pastalari konusunda Aca Serisi 500/502/520 bircok marka pastadan daha basarilidir isim vermeyeyim.Diger Prof Ürünleride basarisiz degil yani ben seviyorum sahsen.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline saglik hocam ya 3D nin ürünleri yani genel olarak konusuyorum fena degil fiyat konusunda uygun fiyatli bircok markaya bakilarak kalitesi tartisilir ancak Pastalari konusunda Aca Serisi 500/502/520 bircok marka pastadan daha basarilidir isim vermeyeyim.Diger Prof Ürünleride basarisiz degil yani ben seviyorum sahsen.
Daha önce fiziksel ürünü olarak 180 mm keçe padini kullanmıştım başarılıydı, Forumda ürünün ilanını görünce aldım, aslında niyetim Soft 99 kiwami idi bunaymış nasip şimdilik :) Ürün hakkında tatmin edici bilgide bulamadım açıkcası sanal ortamda :)
Genel uygulma yaptıktan sonra neler yapabildiğini daha net görebileceğim. Marka bana göre Turtle wax gibi bir marka hissi veriyor. :) O değilde muz esansını başmışlar koklamak için bile alınır ürün :D
Çok teşekkür ederim yorumun için :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık. Keyifle kulanın inşallah.
3D yi bende başarılı bulanlardanım. Bi Orange Degreaseri var mis her yere sık.
Ürünü bizim forumdaşlardan aldınız sanırım. Keşke bizim için "bir forum sitesinden aldım" demeseymişsiniz Üzüldüm:aglax:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Olur öyle, herkesin modu bir değil, her zaman modumuz aynı değil. Kırmayıp video çektiğin için çok teşekkür ederim :)
Fena bir ürün değilmiş :) Emeğine sağlık ve kesene bereket :)
Eyvallah Hakan abi teşekkür ederim. :)

İnceleme için teşekkürler ürünün parlaklığa katkısı olmuş.
Teşekkür ederim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık. Keyifle kulanın inşallah.
3D yi bende başarılı bulanlardanım. Bi Orange Degreaseri var mis her yere sık.
Ürünü bizim forumdaşlardan aldınız sanırım. Keşke bizim için "bir forum sitesinden aldım" demeseymişsiniz Üzüldüm:aglax:
Çok teşekkür ederim. Ürünü Detail forum sayesinde tedarik ettim, doğrdur, farklı ürünlerde tedarik ettim :) Kasti bir niyetle demedim, o günkü dediğim gibi o günkü modum kötüydü, bir daha izledim geçiştirme gibi olmuş kusura bakmayın :) Aynamızda kokumuz asılı kokusu gitmesine rağmen sökmüyorum :) Ben bu forumu sevenlerdenim, eski günlerin hatırına arada bu forum dışında detail tr ye girer bakarım o kadar, forum olarak vaktimin çoğunu burada geçiriyorum eski konulara bakıyorum v.s özellikle :) Başka bir videomda seve seve forumdan bahsederim 1 kişiyi aramıza katsak mutluluk verir bana :)

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle ellerinize sağlık fakat Boncuklar o kadar da diri değil dağınık gözüküyor. Dayanım konusunda baya eleştiri okudum. 1 ay ancak dayanma sağlıyor diye okumuştum. Tabi bu da yaz ikliminde kış in düşünemiyorum
Teşekkür ederim. :) Kaputta basit bir hazırlık harici her hangi birşey olmadan uygulama yapıldı ve sonrası araç benzinlikteki otomatik makinede yıkandı, uzun kalıcılık vaad etmeyen bir ürün için bence normal. Video içerisindede belirttiğim gibi ömrü benim için çok önemli değil, wax uygulamayı seviyorum :) Yine video içerisinde dayanım konusunu vurguladım, daha yüksek dayanım beklentisi olanlar için problem olabileceğini...

Son düzenleme: