Satış 3D Yazıcı Detay ve Aksessuar Ürünleri

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,
Ürünler son derece kullanışlı görünüyor. Alta foam için de kompresör tutma aparatı yapılabilir mi
Selamlar abi mesajın için teşekkür ederim abi şuan hazırda İK Pro Xiaomi uyumlu ve Düz İK Xiaomi ile uyumlu modeller var hazırda marolex te bitmek üzere alta foam içinde çalışmaya başliyacağım dilerseniz hazır olunca sizi haberdar edebilirim :)

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Enes merhaba fiyat listesi var ise iletebilir misin rica etsem hayırlı işlerin olsun.
Merhaba Berke Baskı süreleri uzun olduğu için tüm baskıların çıktısını almadan fiyat girmek istemedim bazı modellerde tasarım konusunda sorunlar olabiliyor şuan çıkardığım ürünlerin fiyat listesini iletiyorum iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim :)

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Enes’in ürettiği IK Foam Xiaomi kompresör tutucu ve Kova için lastik davlumbaz fırça tutucu ürünlerini aldım.
Henüz kullanma fırsatım olmadı ama ilk izlenim olarak işçilik, malzeme kalitesi ve sağlamlık hissi gerçekten çok iyi.
Ölçüler düzgün, ürünler kaliteli duruyor.
Forum içinden böyle güzel ve düşünülmüş üretimler görmek sevindirici, eline sağlık Enes, hayırlı satışlar

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Enes’in ürettiği IK Foam Xiaomi kompresör tutucu ve Kova için lastik davlumbaz fırça tutucu ürünlerini aldım.
Henüz kullanma fırsatım olmadı ama ilk izlenim olarak işçilik, malzeme kalitesi ve sağlamlık hissi gerçekten çok iyi.
Ölçüler düzgün, ürünler kaliteli duruyor.
Forum içinden böyle güzel ve düşünülmüş üretimler görmek sevindirici, eline sağlık Enes, hayırlı satışlar

yorumun ve desteğin için çok teşekkür ediyorum berke :) Güle güle kullan İnşallah :D