Sefa hocam hybrid glass cleaner ürününü camların iç yüzeyine kullanabilir miyiz. Normalde k2 nuta kullanıyordum ama camların dışı için hybrid glass alacağım, içeride de kullanırsam bi sorun yaratırmı acaba
Sefa hocam hybrid glass cleaner ürününü camların iç yüzeyine kullanabilir miyiz. Normalde k2 nuta kullanıyordum ama camların dışı için hybrid glass alacağım, içeride de kullanırsam bi sorun yaratırmı acaba
Yok sistemsel bir sorun varmiş bekliyoruz,valla Vedat Abi nin sansinami kaderinemidir bilemedim sikintilar bir türlü bitmiyor,dün ne güzel.çalisiyordu.
Sefa hocam birde şöyle bir sorun var ürünlerin tamamı siteye yüklü değil trendyolda apc 5 litrelik var sitede yok , tire coat lastik parlatıcı , şampuanlar vs vs bir sürü eksik var
Sefa hocam birde şöyle bir sorun var ürünlerin tamamı siteye yüklü değil trendyolda apc 5 litrelik var sitede yok , tire coat lastik parlatıcı , şampuanlar vs vs bir sürü eksik var
Teşekkürler sefa hocam dikkat etmemişim ama o kadar baktım tire coat görememiştim gözümden kaçtı demekki eksik ürünler eklenirse adbl yi seviyoruz alırız kullanırız
Ben link üzerinden tıklıyorum ama seçenek bende çıkmıyor, mobilden de denedim yine aynı hatta hiç bir 1L ve 5L seçeneği olan ürün görmedim tek tek dolaştım ama Bir de bahsedildiği gibi site üzerinde eksik ürün çok eklense idi güzel olurdu sefa hocam