AliExpress'den Aldığımız Ürünler

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Aliexpresteki uyanık satıcıların son yıllarda yaptığı indirim politikası bu şekilde. Gerçek indirimi takip edip yakalamak önemli.
aynen öyle. Birde. Alışveriş yapacak. Arkadaşlar. Birden fazla ürün alacakları zaman. Aynı satıcıdan almaya dikkat etsinler. Tek kargo olsun . Yoksa her kargo da en az extra 15 lira ödersiniz . Bazen tek satıcı bile. 2 ayrı paket yollayabiliyor . Basit bir dil ile. Tek paket istediğinizi. Önceden yazın.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Peki bilmediğim için soruyorum, şu anda sipariş etsek ne zaman gelir ve gelmeme durumu var mıdır ? :)
Siz her siparişinizi 1 ay diye düşünün ortalama , Büyük ihitmalle gelir. Geliyor, gelmediği oluyor ama çok nadir, o zaman dispute açarsınız paranızı iade ederler.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
1 haftada da gelebilir Türkiye ye. Hatta 10 günde evine ulaşabilir . 1 ayda da gelebilir Türkiye ye. Daha 1 hafta 10 gün sonra da gelebilir Yani. Şu an net birşey yok. Daha önce de yoktu. Yoğunluk yok diye. Erken geldi diyende var. Gelirse. Özellikle bekletiyorlar diyende var.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Tamamdır abi çok sağolun akşama sipariş edicem. Dediğiniz gibi tek şirketten sipariş edicem tek kargo parası ödemek için.

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
24 şubatta çıkan kargodan hala bi ses yok. Ürün alacaklar en az 2~3 ayı göze alsın

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Lucullan firmasının ürünlerini sepete eklediğimde her birinden kargo ücreti almasının sebebi nedir ?
Yeni moda bu yada araba aksesuarlarında var bu olay. Gerçi Amazon da da biraz böyle . Aynı üründen alırsan. Fiyat artmaz diye biliyorum. .

24 şubatta çıkan kargodan hala bi ses yok. Ürün alacaklar en az 2~3 ayı göze alsın
Bende 23 Mart ta aldım. Ama satıcı 2 tane ayrı kargo yapmış. Öncesinde de yazmıştım. Sonra bak dedim sinirlendirme beni dedim. Yok dedi sen ona bakma tek paket gelecek . Ama PTT de takip numaraları çalışmıyor. Ne olacak bakalım . Bu işler baya bozuldu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yeni moda bu yada araba aksesuarlarında var bu olay. Gerçi Amazon da da biraz böyle . Aynı üründen alırsan. Fiyat artmaz diye biliyorum. .

Bende 23 Mart ta aldım. Ama satıcı 2 tane ayrı kargo yapmış. Öncesinde de yazmıştım. Sonra bak dedim sinirlendirme beni dedim. Yok dedi sen ona bakma tek paket gelecek . Ama PTT de takip numaraları çalışmıyor. Ne olacak bakalım . Bu işler baya bozuldu.
Pek riske girmek istemedim sonuçta aşırı ucuz değil TR ye göre, eskidenmiş herhalde ucuz olması 3 4 katı.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Ben daha çok fotoğraf malzemeleri aldım zamanında. Onlarda eskiden çok fiyat farkı vardı. Hatta aldığım ürünler buralarda yoktu bile . Ama gün geçtikçe. Türkiye ile aradaki fark azaldı. Dövizin yükselmesi ile de o ucuzluk bitti , her paket e minimum 15 lira almalarıda öldürücü darbeyi koydu . Birde ben zamanında hiç kargo parası vs ödemedim. Şimdi çoğu ürün İçin kargo parası istiyorlar .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben daha çok fotoğraf malzemeleri aldım zamanında. Onlarda eskiden çok fiyat farkı vardı. Hatta aldığım ürünler buralarda yoktu bile . Ama gün geçtikçe. Türkiye ile aradaki fark azaldı. Dövizin yükselmesi ile de o ucuzluk bitti , her paket e minimum 15 lira almalarıda öldürücü darbeyi koydu . Birde ben zamanında hiç kargo parası vs ödemedim. Şimdi çoğu ürün İçin kargo parası istiyorlar .
Evet dediğinize katılıyorum, eskiden evde dünyaca mıknatıs, led , akıllı ampul gibi şeyler aldım ama şimdiler de fiyat farkı nerdeyse yok.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Benimde bi siparişim var ama Yawnen ile verilmiş bakalım kaç günde gelecek buradan paylaşırım. 10-13 günde gelmesi çok güzel hele şu durumda.

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
14 Mart da verdiğim sipariş böyle bir zamanda hiç gelmez diye düşünürken bugün geldi.:saskinn: Ayrıca İnternetteki vergi oranlarına göre hesapladığımda 20 tl yapıyordu fakat 15 tl ödedim. :D Toplam 60 tlye geldi :)

Ben de şubatın 27 snde almama rağmen gelmedi daha. 18.8 liralık aliexpress kuponuyla 26 liraya almıstım heralde ucuza aldım diye gelmedi, lucullan dan aldıklarım 9 10 günde gelmisti

detayne

Çaylak Detaycı
Üye
Aynı şehirde olanlar, biraraya gelip, tek satıcıdan tek kargo ile masrafı azaltabilirler.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ben de şubatın 27 snde almama rağmen gelmedi daha. 18.8 liralık aliexpress kuponuyla 26 liraya almıstım heralde ucuza aldım diye gelmedi, lucullan dan aldıklarım 9 10 günde gelmisti
Aliexpress kuponunu ben anlayamıyorum. Nasıl oluyır ordan alışveriş yapıyoruz ama kupon vermiyor ekstra onun kuponlarından alıp ayrıyetten para mı vermek gerekiyor.