Amerika'dan ürün tedariği ve istekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar sohbet süper gidiyor valla baya güldüm :)

WhatsApp üzerinden grup kurulur ise herkes yazar listesini ve linklerini toplu tek seferde fiyat alırsak gerçekten iyi bir indirimi olur arkadaşın aldığı komisyonda.

Özel Mesaj dan bana yazın isterseniz numaralarınızı ya da numarama WhatsApp'dan yazın, grup kurayım. Çok iyi olur.

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
WhatsApp da grup kurduk. Forumdan arkadaşlar var, katılır iseniz aşağıda ki bağlantıya tıklayıp direk gruba katılabilirsiniz arkadaşlar. Tek seferde toplu sipariş geçersek fiyat uyguna geliyor komsiyon olarak.

Katıldığınız da kullanıcı adını, adını, şehrini yazarsanız tanır herkes birbirini :)

DetailForum Amerika Toplu Alım

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Konuya her baktığımda kendimi amazon ve autogeek sayfasından topluyorum. 2 saattir bir tane rapor yazamadım. Kafam oldu japon davulu :D
Ahaahaha valla ben de öyleyim her baktığım da AutoGeek'e girip bir daha bakıyorum 5-10 dk da bir :D Sipariş sayısı artsa da uyguna gelebilse çoğu şey diye bekliyorum:D Tek başıma 1 ürün getirtmek zarar oluyor ama adet, fiyat artttıkça komisyon da düşüyor, firmanın özel indirim yapma ihtimali de artıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...