Velvet purple ile yıkanıp ardından koch chemie protector waxla koruma tazelendi.Sonuç geleceğimden daha parlak bir beyaz
Not: Lastik parlatıcı olarak luxor kimyanın jel kıvamında lastik parlatıcısı kullanıldı fiyatına göre tavsiye ederim.
Hocam araziye wj yerine bmw ile mi çıktın naptın?
Bu araçta alışıktık ön yıkama + basınçlı su sonrası kova yıkamaya bile gerek kalmamasına. Bu sefer keyifli bir arınma gerçekleşecek.
Hocam araziye wj yerine bmw ile mi çıktın naptın?
Bu araçta alışıktık ön yıkama + basınçlı su sonrası kova yıkamaya bile gerek kalmamasına. Bu sefer keyifli bir arınma gerçekleşecek.
https://i.imgyukle.com/2020/03/11/nd61C8.jpg
An itibariyle yağımızı filtrelerimizi orijinal ürünlerle değiştirdik
Km 100.000 oldu wax planet solarized ömrünü tamamladı efenim yaklaşık 3 ay ömrü oldu 3 bin km yol yapıldı Adana'dan istanbula 7 saatte gelme challenge ı yapınca yüksek sürat sebebiyle ömrü wax in ömrü biraz kısalmış olabilir
Kameradan izliyorum Siyah İnci'yien son yağ filtreler değişti demiştim yine bir uzun yol yaptım Adana'ya geldim yakıtı 4.6 litreye düştü ve motor sesi muazzam azaldı artık eski sahibi hangi yağı attıysa baya kötüymüş (motul 5w40 yağ koydum)
Arazide 4x4 e geçişlerde sıkıntı oldu dün. Bir geçip bir geçmedi. Hava sistemiyle çalışıyor bizim araçlarda sistem. Vakum hattını kontrol edeceğim bakalım.