An İtibariyle

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Fotoğrafa 3 saniye bakınca Citrus trafik filmi ürünler sıkasın geliyor abi :D

YouTube’da görüyorum böyle citrus ürünleri sıkıyorlar etek altı o kirler süzülüyor acayip hoşuma gidiyor. :)
Bende elime ceviz karışımını aldım bıraktım birkaç gün sonra olsun tam olsun dedim

DENİZLİ

distinct20

Çaylak Detaycı
Üye

Velvet purple ile yıkanıp ardından koch chemie protector waxla koruma tazelendi.Sonuç geleceğimden daha parlak bir beyaz :taraa:
Not: Lastik parlatıcı olarak luxor kimyanın jel kıvamında lastik parlatıcısı kullanıldı fiyatına göre tavsiye ederim.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
An itibari ile durum çok kirliyiz pazartesi salı yağmur olduğu için bugün hiçbir şey yapamadım.

DENİZLİ

Hocam araziye wj yerine bmw ile mi çıktın naptın?
Bu araçta alışıktık ön yıkama + basınçlı su sonrası kova yıkamaya bile gerek kalmamasına. Bu sefer keyifli bir arınma gerçekleşecek.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam araziye wj yerine bmw ile mi çıktın naptın?
Bu araçta alışıktık ön yıkama + basınçlı su sonrası kova yıkamaya bile gerek kalmamasına. Bu sefer keyifli bir arınma gerçekleşecek.
Yeni yağmur yağmış çamurlu bir yola denk geldik. Bu sefer tam yıkama gerekecek

DENİZLİ

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
https://i.imgyukle.com/2020/03/11/nd61C8.jpg

An itibariyle yağımızı filtrelerimizi orijinal ürünlerle değiştirdik
Km 100.000 oldu wax planet solarized ömrünü tamamladı efenim yaklaşık 3 ay ömrü oldu 3 bin km yol yapıldı Adana'dan istanbula 7 saatte gelme challenge ı yapınca yüksek sürat sebebiyle ömrü wax in ömrü biraz kısalmış olabilir:komik:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kameradan izliyorum Siyah İnci'yi:cool:en son yağ filtreler değişti demiştim yine bir uzun yol yaptım Adana'ya geldim yakıtı 4.6 litreye düştü ve motor sesi muazzam azaldı artık eski sahibi hangi yağı attıysa baya kötüymüş (motul 5w40 yağ koydum)