Astra J Boya Koruma Uygulaması

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Maşallah elinize sağlık araç dirilmiş resmen. Bende de beyazı var bunun. Gittik pasta seti aldık polisaj makinesi aldık ama tek başıma bir iş yapmaktan hoşlanmadığımdan adam gibi girişemedim kafa dengi birini de bulamadım :yazik:

akhisar

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Abi eline sağlık uygulama harika olmuş.

Collinate'ın o metal kutusu çok hoşuma gidiyor, çok retro duruyor. Bir ara yurtdışından getirtcektim sırf kutusu için. Detailingworld en çok aranan üründür heralde kendisi.

Şunu sormak istiyorum, ilk kat polisajdan sonra neden aracı Maxi suds ile yıkadın abi ? Wax içerikli bir şampuan olarak aklımda kalmış onun için soruyorum.

Tekrar eline sağlık. %50 fotoğraflar eğer seni çok uğraştırmıyorsa lütfen her uygulamada eklemeni rica ediyorum. Cidden çok fark katıyor.
öncelikle begendigin için teşekkür ederim colli vede fk biara efsaneydi detail forum sitesinde bende iki waxı mümkünmertebe uyglamalarımda kullanıyorum maxi suds konusuna gelince benim ingilizcem yok crome cevirisi ile baktım güclü temizleme kabiliyeti oldugundan bahsettikleri için sitesinde birde degişklik olsun diye uyguladım %50 lere devam ederim
Maşallah elinize sağlık araç dirilmiş resmen. Bende de beyazı var bunun. Gittik pasta seti aldık polisaj makinesi aldık ama tek başıma bir iş yapmaktan hoşlanmadığımdan adam gibi girişemedim kafa dengi birini de bulamadım :yazik:
teşekkür ederim yakın olsak yardımcı olurum detay işinde bende yanımda biri olunca daha zevkli çalışıyorum fakat biraz işlem süresi uzuyor muhabbetten :)