Astra k detailing hayata dönüş

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba, aracın sahibi @yetatlidil öncelikle yeni araba hayırlı olsun. Arabayı aldı ve hemen bana getirdi, hayata döndür ne gerekiyorsa yap dedi.

Hemen uygulamaya geçtik. Önce ilk halini sizinle paylaşayım

Harika görünüyor değil mi? Gölgede çekilen, uygulamacılarda floresan lamba altında çekilen fotoğraflara inanmayın.

Gerçek durum bu 50/50 polisaj

Motordan başlıyorum. Bir video hazırladık

Yıkama ile devam ediyorum.

Zift temizliği

Ön yıkama ve temaslı yıkama

Demirtozu kil temizliği de yapıldıktan sonra mikron ölçümü ve polisaja geçiyoruz. Sağ ön çamurlukta mikron değerleri sıkıntılı, çizikleri inceltip bıraktım. Tavanda vernik yanıkları vardı. Vernik tabakasını aşmamış yanıklara müdahale ettim. Digerlerini daha az görünür hale getirip bıraktım. Polisajdan fotoğraflar

ultra high quality photos

Cam polisajı
en komik facebook

Diğer camlara sadece kireç giderme uygulaması yapılmıştır.

Boya transferleri

Krom aksam kireç giderme uygulaması

Jantlara temizlik polisajı yapıldı.
Daha önceden yapılmış akıllara durgunluk veren rötuşleri söküp yenisini yaptım. Orjinal renkle kullanılmış araba rengi bir miktar farklılık gösterdiğinden ton ayarlamasını da yaparak rengi birebir tutturduk.

Koruma olarak tac system moonlight tercih ettik. Camlara su itici yapıldı, plastik ve cam çıtalarındaki kauçuk aksama yenileme yapıldı.

Dolu dolu 3 günlük detay sonunda finaller sizlerle

İzlediğiniz için teşekkürler. Yorumlarınız bizim için değerli. Görüşmek üzere..

Benzer uygulamalarım
Vespa gt200 detailing
Mercedes E300 detailing
Vw Polo final // Master Detailing
Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing
Mercedes E250 Coupe final
Vw Tiguan Rline | Master Detailing
Mercedes S350 4Matic detailing

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba, aracın sahibi @yetatlidil öncelikle yeni araba hayırlı olsun. Arabayı aldı ve hemen bana getirdi, hayata döndür ne gerekiyorsa yap dedi.

Hemen uygulamaya geçtik. Önce ilk halini sizinle paylaşayım

Harika görünüyor değil mi? Gölgede çekilen, uygulamacılarda floresan lamba altında çekilen fotoğraflara inanmayın.

Gerçek durum bu 50/50 polisaj

Motordan başlıyorum. Bir video hazırladık

Yıkama ile devam ediyorum.

Zift temizliği

Ön yıkama ve temaslı yıkama

Demirtozu kil temizliği de yapıldıktan sonra mikron ölçümü ve polisaja geçiyoruz. Sağ ön çamurlukta mikron değerleri sıkıntılı, çizikleri inceltip bıraktım. Tavanda vernik yanıkları vardı. Vernik tabakasını aşmamış yanıklara müdahale ettim. Digerlerini daha az görünür hale getirip bıraktım. Polisajdan fotoğraflar

ultra high quality photos

Cam polisajı
en komik facebook

Diğer camlara sadece kireç giderme uygulaması yapılmıştır.

Boya transferleri

Krom aksam kireç giderme uygulaması

Jantlara temizlik polisajı yapıldı.
Daha önceden yapılmış akıllara durgunluk veren rötuşleri söküp yenisini yaptım. Orjinal renkle kullanılmış araba rengi bir miktar farklılık gösterdiğinden ton ayarlamasını da yaparak rengi birebir tutturduk.

Koruma olarak tac system moonlight tercih ettik. Camlara su itici yapıldı, plastik ve cam çıtalarındaki kauçuk aksama yenileme yapıldı.

Dolu dolu 3 günlük detay sonunda finaller sizlerle

İzlediğiniz için teşekkürler. Yorumlarınız bizim için değerli. Görüşmek üzere..

Benzer uygulamalarım
Vespa gt200 detailing
Mercedes E300 detailing
Vw Polo final // Master Detailing
Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing
Mercedes E250 Coupe final
Vw Tiguan Rline | Master Detailing
Mercedes S350 4Matic detailing
Geçen gün gözlük için reçete yazdırmaya gittim, ilaveten Dr’a aynen şunu dedim “Biz de Berkay diye bi arkadaş var, adamın arabalar polisaj sonrası fotolar göz kamaştırıyor ne yapmam lazım?” diye. Uv korumalı cam taktır dedi:melekx:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Geçen gün gözlük için reçete yazdırmaya gittim, ilaveten Dr’a aynen şunu dedim “Biz de Berkay diye bi arkadaş var, adamın arabalar polisaj sonrası fotolar göz kamaştırıyor ne yapmam lazım?” diye. Uv korumalı cam taktır dedi:melekx:
Alem adamsın abi :D Teşekkür ederim güzel baktığın için. Hep beraber doktora gitmemiz lazım ama göz için değil

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
eline sağlık finaller güzel olmuş.vernik yanıkları nasıl oluşmuş? daha önce bir işlem görmüş sanırım araç.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kardesim Eline Emegine Saglik Tertemiz olmus :cool: Ne Ararsan var Temizlik konusunda Bravo :alkıssx:
Teşekkür ederimm

Kardeşim eline koluna sağlık. Kime gösterdiysem hayranlıkla bakıyor.
Güle güle kullan hayırlı olsun inşallah :duax:

Vay vay vayyyy.... ilk halini canlı görmüş biri olsrak vayyy diyorum. Eline sağlık Berkay..
Teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık @Berkay..detay gibi detay olmuş.araba kendine gelmiş
Teşekkürler :)

Eline sağlık kardeşim, yine harika sonuç.
Teşekkürler :)

eline sağlık finaller güzel olmuş.vernik yanıkları nasıl oluşmuş? daha önce bir işlem görmüş sanırım araç.
Teşekürler. Vernik yanıkları kuş pisliği ve reçinelerin uzun süre yüzeyde kalması sonucu oluşmuş. Tam tersi araca hiç uygulama yapılmamış. Sonradan boyanan parçalar ve çevresinde mikron düzensizlikleri vardı, lokal olarak pasta yapılmış sadece.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık hem uygulama hem de video ve fotoğraflar için. Uygulama yaparken foto çekmek cidden zor.

Araba harika görünüyor. Tac system moonlight hakkında biraz bilgi verir misiniz; uygulama kolaylığı, dayanım su itimi vs.

Önceki sahibi arabaya nasıl davranmış bu yaştaki aracın tavanında güneş yanığı oluyor, sağ çamurlukta vernik incelmesi. Nasılsa satarım diyerek bindi herhalde bir çok insanın yaptığı gibi.

Son düzenleme:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize sağlık hem uygulama hem de video ve fotoğraflar için. Uygulama yaparken foto çekmek cidden zor.

Araba harika görünüyor. Tac system moonlight hakkında biraz bilgi verir misiniz; uygulama kolaylığı, dayanım su itimi vs.

Önceki sahibi arabaya nasıl davranmış bu yaştaki aracın tavanında güneş yanığı oluyor, sağ çamurlukta vernik incelmesi. Nasılsa satarım diyerek bindi herhalde bir çok insanın yaptığı gibi.
Önceki sahibinin arabayla alakası olmadığı belli :)
Moonlight seramik bazlı bir sealant. Uygulama kolaylığı ve parlaklığı çok iyi. Dayanım olarak bir detaycı için ideal ama kimyasal dayanımı zayıf gibi. Çok beklentiye girmemek lazım. Su itişi gayet iyi yıkamalarda ciddi kolaylık. Waxla uğraşmak istemeyen için ideal ürün.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Elime sağlık @Berkay şiir gibi olmuş valla :alkıssx::alkıssx:
Teşekkür ederim hocam :)

Emeğine Sağlık Berkay on numara bir uygulama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim abi :)

Ellerin dert görmesin hayata dönmüş gerçekten de
Teşekkür ederim :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline sağlık Berkay çok güzel bir detay olmuş farkı görünce daha iyi anlıyor insan.

bir de tabi aynı aracı kullanan ve aracı iyi tanıyan senin gibi işçiliği güzel birisi olunca fark daha güzel ortaya çıkmış. Sahibi kazasız belasız kirletsin inşallah :)