Merhaba, aracın sahibi @yetatlidil öncelikle yeni araba hayırlı olsun. Arabayı aldı ve hemen bana getirdi, hayata döndür ne gerekiyorsa yap dedi.
Hemen uygulamaya geçtik. Önce ilk halini sizinle paylaşayım
Harika görünüyor değil mi? Gölgede çekilen, uygulamacılarda floresan lamba altında çekilen fotoğraflara inanmayın.
Gerçek durum bu 50/50 polisaj
Motordan başlıyorum. Bir video hazırladık
Yıkama ile devam ediyorum.
Zift temizliği
Ön yıkama ve temaslı yıkama
Demirtozu kil temizliği de yapıldıktan sonra mikron ölçümü ve polisaja geçiyoruz. Sağ ön çamurlukta mikron değerleri sıkıntılı, çizikleri inceltip bıraktım. Tavanda vernik yanıkları vardı. Vernik tabakasını aşmamış yanıklara müdahale ettim. Digerlerini daha az görünür hale getirip bıraktım. Polisajdan fotoğraflar
ultra high quality photos
Cam polisajı
en komik facebook
Diğer camlara sadece kireç giderme uygulaması yapılmıştır.
Boya transferleri
Krom aksam kireç giderme uygulaması
Jantlara temizlik polisajı yapıldı.
Daha önceden yapılmış akıllara durgunluk veren rötuşleri söküp yenisini yaptım. Orjinal renkle kullanılmış araba rengi bir miktar farklılık gösterdiğinden ton ayarlamasını da yaparak rengi birebir tutturduk.
Koruma olarak tac system moonlight tercih ettik. Camlara su itici yapıldı, plastik ve cam çıtalarındaki kauçuk aksama yenileme yapıldı.
Dolu dolu 3 günlük detay sonunda finaller sizlerle
İzlediğiniz için teşekkürler. Yorumlarınız bizim için değerli. Görüşmek üzere..
Benzer uygulamalarım
Vespa gt200 detailing
Mercedes E300 detailing
Vw Polo final // Master Detailing
Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing
Mercedes E250 Coupe final
Vw Tiguan Rline | Master Detailing
Mercedes S350 4Matic detailing
Hemen uygulamaya geçtik. Önce ilk halini sizinle paylaşayım

Harika görünüyor değil mi? Gölgede çekilen, uygulamacılarda floresan lamba altında çekilen fotoğraflara inanmayın.
Gerçek durum bu 50/50 polisaj

Motordan başlıyorum. Bir video hazırladık

Yıkama ile devam ediyorum.

Zift temizliği

Ön yıkama ve temaslı yıkama

Demirtozu kil temizliği de yapıldıktan sonra mikron ölçümü ve polisaja geçiyoruz. Sağ ön çamurlukta mikron değerleri sıkıntılı, çizikleri inceltip bıraktım. Tavanda vernik yanıkları vardı. Vernik tabakasını aşmamış yanıklara müdahale ettim. Digerlerini daha az görünür hale getirip bıraktım. Polisajdan fotoğraflar

Cam polisajı

Diğer camlara sadece kireç giderme uygulaması yapılmıştır.
Boya transferleri

Krom aksam kireç giderme uygulaması

Jantlara temizlik polisajı yapıldı.
Daha önceden yapılmış akıllara durgunluk veren rötuşleri söküp yenisini yaptım. Orjinal renkle kullanılmış araba rengi bir miktar farklılık gösterdiğinden ton ayarlamasını da yaparak rengi birebir tutturduk.
Koruma olarak tac system moonlight tercih ettik. Camlara su itici yapıldı, plastik ve cam çıtalarındaki kauçuk aksama yenileme yapıldı.
Dolu dolu 3 günlük detay sonunda finaller sizlerle

İzlediğiniz için teşekkürler. Yorumlarınız bizim için değerli. Görüşmek üzere..
Benzer uygulamalarım
Vespa gt200 detailing
Mercedes E300 detailing
Vw Polo final // Master Detailing
Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing
Mercedes E250 Coupe final
Vw Tiguan Rline | Master Detailing
Mercedes S350 4Matic detailing