Herkese merhaba,
Yapılan işlemleri kısaca özetlersek; arabanın polisaj ihtiyacı vardı. Polisaj yapıldı, farlar şeffaf koruma filmi ile kaplandı, wax uygulandı, detaylı iç temizlik, sunroof temizliği ve motor temizliği yapıldı. Bolca fotoğrafladım, videolarla desteklemeye çalıştım. Kendi garajım olmadığı 4-5 poşet malzeme ile arabanın içinde savaştım, bir hayli yorucu oldu. Ürün yorumları ve testlerle birlikte uzun bir konu olacak
Farklı neler var?
- Turtle wax Dry & Shine Rinse wax incelemesi
- Jayswax Extreme incelemesi ve su testi
- Liquid Elements Black Hole incelemesi
- Sunroof temizliği nasıl yapılır? nelere dikkat edilmeli ?
- Deri bakımı nasıl yapılmalı? Suni ve gerçek farkları neler? Suni deride edindiğim tecrübeler
- Susuz motor temizliği nasıl yapılmalı? Hangi noktalara dikkat edilmeli ? (İlgili linkten ulaşılabilir)
- Alt yıkama
- Püf noktalarıyla doğru ve etkili yağmur kaydırıcı uygulaması ve yağmur kaydırıcıya alternatif ürünler
- Silecek bakımı nasıl yapılmalı? Sorunsuz çalışması nasıl sağlanır ?
Kullanılan malzemeler ile başlayalım..
Kullanılan Malzemeler
Yıkama
Ön yıkama : Flowey B33, Valet pro Bilberry
Kova şampuanı :Autobrite Purple Velvet
Demir tozu : Koch Chemie Felgenblitz
Jantlar ve davlumbazlar : Cg Signature Wheel Cleaner, ceviz-b33 karışımı
Kil : BiltHamber Finish Restorer
Cam : Flowey S3 Glass Cleaner
Kurulama : Liquid Elements Black Hole
Polisaj
Koch Chemie f6, Menzerna 3800
İç pianoblack : Flowey fine cut polish
Koruma
Jayswax Extreme, Stek DynoShield
İç Temizlik
Kumaş temizliği : Vp Carpet Cleaner, Vp enzyme odour
Deri temizliği ve koruma : Vp leather soap, Nanolex interior cleaner, Af hide conditioner, Colourlock deri kalkanı, Colourlock vinil koruyucu
Plastik aksam temizliği ve koruma : Nanolex interior cleaner, Gtechniq C6, Af Spritz
Klima temizliği : Winkel air conditioner
Motor temizliği ve koruma:
Ceviz-b33, Koch Chemie Motorplast
Diğer koruma-bakım ürünleri
Kaporta : Turtle wax Rinse wax
Jant : Turtle wax Seal n Shine , Gtechniq p1
Cam yağmur kaydırıcı : Rain x, Tw Seal n Shine
Kaput filmi temizliği : Autoglym SRP
Dış plastik aksam : Autoglym Supersheen
Detaylar : Auto finesse finale
Fitil bakımı : Sonax gummipfleger
Lastikler : Meguiars endurance
Yardımcı ekipmanlar
Valet Pro detay fırçası
Köpük fırçalar
Stargil fırçalar
Basınçlı pompa
Autohdm yün eldiven
Lucullan eldiven
gtechniq tri foam applicator
3d wax pedi
AutoBrite wax bezi
Superclean wax bezi
befar jant polisaj süngeri
Einhell şarjlı matkap
cetaform r11 pen
Polisaj ile başlayalım. Arabayı S-Works Bayram beye teslim ettim. Polisaja hazırlık aşamaları yapıldı ve maskelendi.
Boya Durumu
Polisaj öncesi-sonrası fotoğraflar
Bu kapı neden bu kadar çizik anlamadım
Polisaj sonucu
Farlar
Stek DynoShield boya koruma filmi ile kaplandı.
@s-Works ellerine sağlık
Sunroof temizliği ve bakımı
Hep atlanan bir konu. Forumda da eksikliği olduğunu fark ettim. Kızakların, fitillerin ve gider kanallarının bakımı önemli. Telafisi zor ve pahalı bir donanım. Önce sunroof kısmında neler var bir görelim.
Gördüğünüz gibi gider bölümü ve kızakların olduğu bölüm ayrı. Ön tarafta da giderle tavanın iç kısmını ayıran bir yükselti ve fitil var. İç kısma fazla kimyasal kullanmadan gidere bolca
1:3 ceviz pre-wash döktüm. Kanallardaki kir çözülürken kızaklara da aynı kimyasal ile müdahale ediyorum. Yağlı olduğu için detay fırçası pek iş görmüyor. En azından ilk aşamada görmüyor. Kimyasalı sıkıp bez yardımıyla kızakların üzerindeki yağı alıyoruz. Büyük bir bölümü temizlendikten sonra detay fırçasıyla her yerini temizliyoruz. En son gider kanalına su döküp etrafı kuruluyoruz. Arabanın içini bir örtü ile örtmek şart aklınızda olsun. Sunroof etrafı tavanı da örtü veya gazete ile kapatın. Temizlik yaparken tavana yağ bulaşabiliyor.
Kızakları sıvı gres ile yağladım
Fitillerde
Sonax Gummipfleger kullandım. Ürün fitilleri yumuşatıyor, mat-satin arası bir görünümü var. Gayet başarılı bir ürün.
Plastik kısımlar
Autoglym Supersheen
Motor Temizliği ve Koruma
Motor konusunu uzun tutmayacağım. Bununla alakalı detaylı bir konum var. Dileyen linke tıklayarak inceleyebilir.
Susuz Motor Temizliği ve Koruma
Motorda
ceviz-b33 kullandım. Kimyasalı çok çok az kullandım, sadece toz vardı. 2 ay önce
kc motorplast uygulamıştım. Motorplast benim favori ürünüm. Uzun ömürlü, hoş kokulu ve kirlenmeyi ciddi geciktiren bir ürün. 250 dereceye kadar ısı dayanımı var. İlk uygulandığında fazla parlak görünüyor, 1 gün sonra ürün oturuyor. Zaten 12 saat kürleşme süresi var. Süre sonunda bir bezle silmekte fayda var.
İki aydır kirlenme bu şekilde
Ceviz-b33
Finalini en son paylaşacağım.
İç Temizlik
Parlak siyah trimlerin polisajıyla başlıyorum.
Gtechniq p1 denedim, derin çizikleri aldı ama çok hare bıraktı.
Flowey fine cut ile tek aşama yapmaya karar verdim.
Maskeleme
50/50
Soft99 authentic wax ile parlaklığını arttırdım
Sonuç
Pedallarla devam ediyorum.
Vp Bilberry kullandım.
Sonuç
Fitillerin altına kadar girdim
Af verso 1:5 apc
Koltuk kızakları
af verso 1:5 apc
Makyaj fırçası ile toz alma
Koltuk ve taban halısını koltuk altlarına kadar süpürdüm
Koltuk ve halı temizliği
Nemli beze
1:10 Vp carpet cleaner
Kumaşlar ve halılar nemliyken
vp enzyme odour kullanıyorum. Limon kokulu bir koku giderici. Kokuyu maskelemek yerine özel formülü sayesinde bakterileri yok ediyor ve kuruma esnasında oluşmasını engelliyor. Islak ve karanlık ortam bakteri oluşması için en ideal ortamdır. Bu sebeple temizlik sonrası kumaş ve halılarda kullanılmasını tavsiye ediyorum.
Nem alıcı ile birlikte kurumaya bırakıyorum
Kurumaya yakın
Winkel klima spray ile havayı tazeledim. Hafif bir limon kokusu var, sonaxı andırıyor beğendim.
Detaylı İç Temizlik ve Koruma
Kumaşlar tamamen kurudu, iç mekana direksiyondan başlıyorum.
Temizlikte favori ürünüm
Nanolex İnterior Cleaner
Vp fırçadan yardım alıyorum. Ardından nemli bezle siliyorum
Direksiyon derisinde
Vp leather soap kullandım. Rutin temizlikte de nanolex kullanıyorum.
Şimdi deriyi nasıl koruyacağız ?
Deri tahribatının ana sebepleri şunlardır
- Derinin kuruması
- Sürtünme
- Ciltteki asit ve yağlar
Besleyici ürün
Deriyi yumuşak ve esnek tutmak için gereklidir.
Gerçek deride zaten mutlaka besleyici ürün kullanılmalı.
Suni deri ise polivinil klorür ve poliüretandan oluşur. Dolayısıyla besleyici ürünü pek ememezler, bu yüzden suni deride besleyici atlanarak temizlik sonrası direkt koruyucu uygulanır. Ancak bir süre sonra bu deri çeşidi de neme ihtiyaç duyar. Bu nemi sağlamak için besleyici ürün kullanılmalı. Aksi takdirde çatlar ve dökülür(markadan markaya değişebilir) Bizim opellerde kronik sorundur, 20 binde direksiyonu deforme olmuş örnekler var.
Koruyucu ürün
Koruyucuya gelirsek, hem gerçek deride hem de suni deride kullanılır. Cildimiz 5.5 ph derecesine sahip yani asit. Hem cildimizdeki yağdan asittten korumak hem de geç kirlenip kolay temizlenmesini sağlamak için koruyucu önemli. Favori ürünüm
colourlock deri kalkanı.
Besleyici olarak
Af hide conditioner kullandım