Uzun bir aradan sonra merhaba, jantlara seramik yapıldı, ön cama koruyucu yapıldı, motor temizlendi. Bolca fotoğraf çekmiştim nasıl olduysa hepsi silinmiş. Kabaca özetleyeyim ardından detaylı yıkamaya geçeceğim.
Önceden yıkadığım jantları nanolex ex ardından 1:2 ipa ile sildikten sonra tacsystem quartz shine seramik uyguladım.
Ön cam da aynı şekilde silindikten sonra gtechniq g1 uyguladım. 3 kat attım. Her kat arasında 5 dakika bekledim, ardından pamuklu bez ve g2 kalıntı temizleyici ile temizledim. Kalan izleri de saf ipa yardımıyla temizledim.
Motora da el attım, af verso apc ile temizlendikten sonra auto glym super sheen ile plastikleri koruma altına aldım.
Yıkamaya geçiyorum
Tarih: 06.10.2019
Kirli Hali
Ceviz prewash (1:3) ile ön yıkama
Ön yıkama sonrası
Nanolex pure ve ceviz ile detaylara giriyorum
Af Verso apc (1:5)
Yıkama sonrası
Ön yıkama Valet pro Ansf (1:30)
Detaylar Ceviz Prewash (1:3)
Ön yıkama sonrası
Nanolex Pure temaslı yıkama
Kurulama soft99 bez ve Gyeon Silk Dryer
Önceden yıkadığım jantları nanolex ex ardından 1:2 ipa ile sildikten sonra tacsystem quartz shine seramik uyguladım.
Ön cam da aynı şekilde silindikten sonra gtechniq g1 uyguladım. 3 kat attım. Her kat arasında 5 dakika bekledim, ardından pamuklu bez ve g2 kalıntı temizleyici ile temizledim. Kalan izleri de saf ipa yardımıyla temizledim.
Motora da el attım, af verso apc ile temizlendikten sonra auto glym super sheen ile plastikleri koruma altına aldım.
Yıkamaya geçiyorum
Tarih: 06.10.2019
Kirli Hali
Ceviz prewash (1:3) ile ön yıkama
Ön yıkama sonrası
Nanolex pure ve ceviz ile detaylara giriyorum
Af Verso apc (1:5)
Yıkama sonrası
Ön yıkama Valet pro Ansf (1:30)
Detaylar Ceviz Prewash (1:3)
Ön yıkama sonrası
Nanolex Pure temaslı yıkama