Audi A3 Detaylı İç Temizlik Uygulaması

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhabalar herkese elimden geldiğince trafiğe çıktığından beri hiç uygulama görmemiş bir aracı ferahlatmaya çalıştım elimden geldiğince :) Çok fazla fotoğraf çekememişim öncesi var sonrası yok.
Bulabildiklerimle özetlemeye çalışayım

Öncelikle tavan ve direk temizliğinden başladım tavan döşemesi oldukça sert fazla baskı uygulamamaya çalışıp Würth Active Clean ve AG ınterior shampoo foam ile temizledim

Kapı döşeme ve pandizotlarımızda interior cleanerlar soft gelince mecburen KC GS ye başvurdum

Tüm fitil ve keçe yüzeylerde aynı işlem ile devam ettik.

Halılarda ve koltukta VP Carpet Cleaner ile sık fırçala,vakumla,durula ile temizliğimizi bitirdik :)

Sonax Matt Effect ile yüzey koruma

Daha sonra motor kaput altını Flowey B33 ve güçlü GS ile fırçalayıp duruladım,ardından favori ürünlerimden olan KC Motoplast ile korumaya aldım

Dış yıkamamızda Flowey B33 ile ön yıkama,R1 ile jant temizliği KC Nanomagic ile kova yıkamamızı yapıp aracımızı yolculadık

Göz gezdiren,ilgilenen herkese teşekkürler:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar herkese elimden geldiğince trafiğe çıktığından beri hiç uygulama görmemiş bir aracı ferahlatmaya çalıştım elimden geldiğince :) Çok fazla fotoğraf çekememişim öncesi var sonrası yok.
Bulabildiklerimle özetlemeye çalışayım

Öncelikle tavan ve direk temizliğinden başladım tavan döşemesi oldukça sert fazla baskı uygulamamaya çalışıp Würth Active Clean ve AG ınterior shampoo foam ile temizledim

Kapı döşeme ve pandizotlarımızda interior cleanerlar soft gelince mecburen KC GS ye başvurdum

Tüm fitil ve keçe yüzeylerde aynı işlem ile devam ettik.

Halılarda ve koltukta VP Carpet Cleaner ile sık fırçala,vakumla,durula ile temizliğimizi bitirdik :)

Daha sonra motor kaput altını Flowey B33 ve güçlü GS ile fırçalayıp duruladım,ardından favori ürünlerimden olan KC Motoplast ile korumaya aldım

Dış yıkamamızda Flowey B33 ile ön yıkama,R1 ile jant temizliği KC Nanomagic ile kova yıkamamızı yapıp aracımızı yolculadık

Göz gezdiren,ilgilenen herkese teşekkürler:)
A3 varsa dikkatlice bakarim :) elinize saglik cok guzel temizlik olmus gecenlerde Hatunu ve Cocugu memlekete biraktim bende detayli temizlige giristim nerede bir A3 gorsem ilk baktigim yer her zaman burasidir.Burayi cogu yikama isletmeleri cam kapaliyken temizlemir distan cami kurular birakir bu detayli yikama icin Can hocam tesekkurler.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
A3 varsa dikkatlice bakarim :) elinize saglik cok guzel temizlik olmus gecenlerde Hatunu ve Cocugu memlekete biraktim bende detayli temizlige giristim nerede bir A3 gorsem ilk baktigim yer her zaman burasidir.Burayi cogu yikama isletmeleri cam kapaliyken temizlemir distan cami kurular birakir bu detayli yikama icin Can hocam tesekkurler.

Elimden geldiğince araya dereye girmeye çalıştım hocam,bazı alanlar kullanıma bağlı deforme olmuş ama yine de son derece kendine geldi diyebiliriz çoğu yüzey :) mesela sunroofu umutmuşum en sevmediğim fakat temizliği en keyif veren alanlardan biri. İlginize teşekkürler hocam :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık Can çok güzel temizlik olmuş. Vites topuzunun olduğu fotoya bakınca bir an vites kolu temizlikten sonra küçülmüşmü dedim. iç kısımlardada sonax matt effect finalide çok iyi.

DENİZLİ
Abi fotoğraf çekmeyi sonradan hatırlayıp çektiğimden ölçek farkı olmuş :) matt effect benimde favorilerim içinde teşekkürler abi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Can abi, resmen ayların birikintisini şu 3-5 günde patlatıyorsun. Bu kadar premiüm aracı temizleyip paylaşman çok güzel. :) Ah bide bol fotoğraflı olsa. :) :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerine sağlık Can abi, resmen ayların birikintisini şu 3-5 günde patlatıyorsun. Bu kadar premiüm aracı temizleyip paylaşman çok güzel. :) Ah bide bol fotoğraflı olsa. :):)
Sercan teşekkürler,fotoğraf işini çözmem lazım gerçekten ama tek başına ekipman dağıt topla derken o iş arada kaynıyor :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık hocam, uygulamalarını keyifle takip ediyorum. İç finali çok beğendim. Detaylı bir temizlik olmuş.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık sonax matt effect hastasıyız:)
Bir de klasik work stuff fırça gördüm fotolarda:foto: Valet pro ya göre yumuşaklığı ergonomisi nasıl?

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık sonax matt effect hastasıyız:)
Bir de klasik work stuff fırça gördüm fotolarda:foto: Valet pro ya göre yumuşaklığı ergonomisi nasıl?
Teşekkürler hocam,fırça kesinlikle vp göre daha dayanıklı ve yumuşak dokulu. Muammer beyin hatırası fırça :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Bende bi A3 kullanıcısı olarak benimde ilk dikkatimi çeken yer orası oluyor elinize sağlık

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@can26, bey elinize saglık. yine üst düzey dogru ve başarısı kanıtlanmış ürünlerle süslü bir yıkama ve iç dış temizlik olmuş. sahibi güzel günlerde kirletsin.
naanomagic parlaklıga güzel bir dokunuşta bulunmuş.

iyi detaylar

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26, bey elinize saglık. yine üst düzey dogru ve başarısı kanıtlanmış ürünlerle süslü bir yıkama ve iç dış temizlik olmuş. sahibi güzel günlerde kirletsin.
naanomagic parlaklıga güzel bir dokunuşta bulunmuş.

iyi detaylar
Teşekkürler efenim,nano magicin kesinlikle gözle görülür etkisi oluyor günü kurtarmak adına keyifli bir ürün :)