Merhabalar herkese elimden geldiğince trafiğe çıktığından beri hiç uygulama görmemiş bir aracı ferahlatmaya çalıştım elimden geldiğince
Çok fazla fotoğraf çekememişim öncesi var sonrası yok.
Bulabildiklerimle özetlemeye çalışayım
Öncelikle tavan ve direk temizliğinden başladım tavan döşemesi oldukça sert fazla baskı uygulamamaya çalışıp Würth Active Clean ve AG ınterior shampoo foam ile temizledim
Kapı döşeme ve pandizotlarımızda interior cleanerlar soft gelince mecburen KC GS ye başvurdum
Tüm fitil ve keçe yüzeylerde aynı işlem ile devam ettik.
Halılarda ve koltukta VP Carpet Cleaner ile sık fırçala,vakumla,durula ile temizliğimizi bitirdik
Sonax Matt Effect ile yüzey koruma
Daha sonra motor kaput altını Flowey B33 ve güçlü GS ile fırçalayıp duruladım,ardından favori ürünlerimden olan KC Motoplast ile korumaya aldım
Dış yıkamamızda Flowey B33 ile ön yıkama,R1 ile jant temizliği KC Nanomagic ile kova yıkamamızı yapıp aracımızı yolculadık
Göz gezdiren,ilgilenen herkese teşekkürler
Bulabildiklerimle özetlemeye çalışayım
Öncelikle tavan ve direk temizliğinden başladım tavan döşemesi oldukça sert fazla baskı uygulamamaya çalışıp Würth Active Clean ve AG ınterior shampoo foam ile temizledim
Kapı döşeme ve pandizotlarımızda interior cleanerlar soft gelince mecburen KC GS ye başvurdum
Tüm fitil ve keçe yüzeylerde aynı işlem ile devam ettik.
Halılarda ve koltukta VP Carpet Cleaner ile sık fırçala,vakumla,durula ile temizliğimizi bitirdik
Sonax Matt Effect ile yüzey koruma
Daha sonra motor kaput altını Flowey B33 ve güçlü GS ile fırçalayıp duruladım,ardından favori ürünlerimden olan KC Motoplast ile korumaya aldım
Dış yıkamamızda Flowey B33 ile ön yıkama,R1 ile jant temizliği KC Nanomagic ile kova yıkamamızı yapıp aracımızı yolculadık
Göz gezdiren,ilgilenen herkese teşekkürler

Teşekkürler abi
iç kısımlardada sonax matt effect finalide çok iyi. 
Valet pro ya göre yumuşaklığı ergonomisi nasıl?