Auto Express ürünleri denemesi

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Yaklaşık 6-7 aydır iletişim halindeydim firmaları bayadır yıkama sektöründeymiş. 1 ay önce falan amatör grubu çıkardıklarını açıkladılar bende bunu bekliyordum zaten. Bu açıklamadan önce Xiaomi nin kâr yönetimine benzettiğim bir sistemleri olduğunu inst storysinde yazmışlardı ama şimdi detaylarını unuttum. Belki ilerde açıklarlar. Bu atılımdan sonra baya mesajlara cevap vermediler bende hayıflanmadım değil.:rolleyes: Yoğunluktan dediler sonradan. Atlatıyorlar, ilgilenmiyorlar falan derken 8 kiloluk kargonun yola çıktığı smsi geldi:oops: 1.5 kilosu kartonu ve dolgu malzemesi ayak paspaslarıydıo_O

Yerli malına olan isteğimiz ve açlığımız forumcak malum. Ama çıkıpta şöyle tokat atan bir firma hala yok. Bizde denemelerdeyiz ki bulursak yapışalım diye. :paraa:

Ürünlerinde kostik gibi zararlı malzemeler içerip içermediğine dair ve ph derecesini gösteren hiçbir ibare bulunmuyor. Bu hususu ve nasıl kullanılacağını sorduğumda da ürünler kullanıma hazır çalkalayıp kullanın dediler :confused:

Şişe tasarımları klasik, vasat olmuş. Bu kadar beklemeye ve yükselmeye daha seçilmiş, özel şeyler beklerdim. Ph testi ile başlayalım

Ekli dosyayı görüntüle 5826

Ekli dosyayı görüntüle 5827

Ekli dosyayı görüntüle 5828
Ekli dosyayı görüntüle 5829 Ekli dosyayı görüntüle 5830 Ekli dosyayı görüntüle 5831 Ekli dosyayı görüntüle 5832 Ekli dosyayı görüntüle 5833 Ekli dosyayı görüntüle 5834

Genel olarak ph değerleri ortalamalarda markalar ürünler sıralamasına koyarsak. Kullanıma hazır olduğunu göz önüne alırsak ıslak cila ile apc bana yüksek gibi geldi.
ph değerleri bana da biraz yüksek geldi hızlı cila torpido parlatıcı normal seviyede gibi fakat sinek temizleyicinin 12-13 ph ında olması sıkıntı sonuçta kaportada kullanılan bir ürün.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İnceleme çok güzel olmuş bol resimli elinize sağlık. Keşke bizim kullandığımız ürünlerin kalitesine yakın yerli ürünler üretilebilse..

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
ph değerleri bana da biraz yüksek geldi hızlı cila torpido parlatıcı normal seviyede gibi fakat sinek temizleyicinin 12-13 ph ında olması sıkıntı sonuçta kaportada kullanılan bir ürün.
Artık nasıl ayarladılarsa yüksek çıktı hepsi

İnceleme çok güzel olmuş bol resimli elinize sağlık. Keşke bizim kullandığımız ürünlerin kalitesine yakın yerli ürünler üretilebilse..
Teşekkürler, olucak mı acaba? Yani olsun gönül istiyor sonuçta.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize emeğinize sağlık, alıştığımızdan farklı ürünlerin testini yaptığınız için farklı bir tat verdi okumak.
Yerli ürünlerin de bizim kullandığımız ürünler seviyesine gelmesi hepimizin hayali sanırım. İsteyince ve ticari kaygılar taşımayınca Ceviz gibi bir ürünün yapılabildiğini görünce suçu birazda yerli üretici firmalarda arıyorum. Tüm üreticiler aynı hammaddeleri kullanıyor, örneğin fırçasız köpük üretimi için kullanılan hammaddeler; sles-edta-butil glikol-sıvı kostik-potkostik-sttp-np10-sodyum metaslikat-sodyum kümen sülfenat-ipa-labsa-betain. Üreticiler bunları farklı oranlarda ve farklı üretim yöntemleriyle ürün haline getirip gıda boyası ekliyor. İşte bu yüzden tüm yerli ürünler birbirine benzer. İthal ürünlerin msds raporlarını incelerseniz çok farklı hammaddeler kullanıldığını görürsünüz.
Çok güzel bir açıklama olmuş.
Bu tarz teknik cevaplar görünce ben ayrı bir mutlu oluyorum :)