Yaklaşık 6-7 aydır iletişim halindeydim firmaları bayadır yıkama sektöründeymiş. 1 ay önce falan amatör grubu çıkardıklarını açıkladılar bende bunu bekliyordum zaten. Bu açıklamadan önce Xiaomi nin kâr yönetimine benzettiğim bir sistemleri olduğunu inst storysinde yazmışlardı ama şimdi detaylarını unuttum. Belki ilerde açıklarlar. Bu atılımdan sonra baya mesajlara cevap vermediler bende hayıflanmadım değil.

Yoğunluktan dediler sonradan. Atlatıyorlar, ilgilenmiyorlar falan derken 8 kiloluk kargonun yola çıktığı smsi geldi

1.5 kilosu kartonu ve dolgu malzemesi ayak paspaslarıydı
Yerli malına olan isteğimiz ve açlığımız forumcak malum. Ama çıkıpta şöyle tokat atan bir firma hala yok. Bizde denemelerdeyiz ki bulursak yapışalım diye.
Ürünlerinde kostik gibi zararlı malzemeler içerip içermediğine dair ve ph derecesini gösteren hiçbir ibare bulunmuyor. Bu hususu ve nasıl kullanılacağını sorduğumda da ürünler kullanıma hazır çalkalayıp kullanın dediler
Şişe tasarımları klasik, vasat olmuş. Bu kadar beklemeye ve yükselmeye daha seçilmiş, özel şeyler beklerdim. Ph testi ile başlayalım
Ekli dosyayı görüntüle 5826
Ekli dosyayı görüntüle 5827
Ekli dosyayı görüntüle 5828
Ekli dosyayı görüntüle 5829
Ekli dosyayı görüntüle 5830
Ekli dosyayı görüntüle 5831
Ekli dosyayı görüntüle 5832
Ekli dosyayı görüntüle 5833
Ekli dosyayı görüntüle 5834
Genel olarak ph değerleri ortalamalarda markalar ürünler sıralamasına koyarsak. Kullanıma hazır olduğunu göz önüne alırsak ıslak cila ile apc bana yüksek gibi geldi.