Auto Glym Polar Blast İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhabalar,

Videoları 2018 yılında çekmiştim, daha iyilerini çekerim diye depoda duruyorlardı ama bir daha Polar Blast almayınca haliyle çekim yapmak da mümkün olmadı. Canon SX270HS'nin kapalı mekan fobisi yüzünden videolar biraz grenli çıkmış. :(

Videoları izlemek istemeyenler için özet geçeyim, pH değeri aslında tam istenilen kıvamda ama maalesef kirlerin tamamını sökemiyor. Üstüne üstlük foam lance kullanımında da sarfiyat oldukça fazla. 500 ml su ile 100ml şampuan karıştırın deniliyor. Yüzeydeki cilaya dokunmuyor, çünkü zaten kirlere adam gibi müdahale edemiyor. İlk etapta yüzey tertemiz oldu sanıyorsunuz ama iş kova ile yıkama aşamasına geçince bir bakıyorsunuz ki kirler yüzeyde duruyor. Bunu özellikle camdaki kirlerden anlayabiliyorsunuz.

Dolayısıyla, benim beklentimi karşılamadı.
Videoları izlemek isteyenleri şöyle alayım :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik Hakan Hocam AutoGlym Ürünleri genel olarak beklentiyi karsilayamiyor ürünleri Fiyat olarak ta pahalilar kullanici dostu degiller zaten Forumda pek kullanan da yoktur diye dusunuyorum cunku nerdeyse hic rastlamaz bile olduk :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline Saglik Hakan Hocam AutoGlym Ürünleri genel olarak beklentiyi karsilayamiyor ürünleri Fiyat olarak ta pahalilar kullanici dostu degiller zaten Forumda pek kullanan da yoktur diye dusunuyorum cunku nerdeyse hic rastlamaz bile olduk :)
Ben ürün gamında ne var ne yok denemedim ama fiyat performans ürünleri değiller. Rapidwax'ı kullandım 15 gün anca dayanım sağlamıştı. Henüz VRC'yi kullanmadım ama söyleninenlere göre ondan da ümitli değilim :(

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler Hakan abi. Ben bir tek express waxını aktif olarak kullanıyorum. Özellikle ıslak aracı sık kurula şeklinde çok işime yarıyor.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İnceleme için teşekkürler Hakan abi. Ben bir tek express waxını aktif olarak kullanıyorum. Özellikle ıslak aracı sık kurula şeklinde çok işime yarıyor.
Express dediğin Rapidwax mı? Bendekinin adını da unuttum ya. Bir sefer kullandım bir tek bezlerini beğendim. Ha evet pratik ürün ama benim yüksek beklentime erişememişti. :( Haftalık kullanmak lazım.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hakan hocam
Test için teşekkürler
Bende üründen hiç memnun kalmadim 2 litreye yakın duruyor arada bisiklet ve motoru yıkıyorum
Sefa hocamın dediği gibi beğendiğim ürünü pek olmadi magma ve slikon free conditioner dışında

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık hakan hocam
Test için teşekkürler
Bende üründen hiç memnun kalmadim 2 litreye yakın duruyor arada bisiklet ve motoru yıkıyorum
Sefa hocamın dediği gibi beğendiğim ürünü pek olmadi magma ve slikon free conditioner dışında
Rica ederim :)
Slikon free cond. kullanmadım ama magma konusunda aynı fikirdeyim :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
İlk başlarda bir kaç ürününü kullandım, deri temizleyicisi ve bakım kremi, interior cleaner, magma, VRC ve rapid aqua wax. Ürünler gerçekten fiyat olarak maliyetli ve beklentiyi karşılamadı. Heleki rapid aqua wax. Dayanim çok az maksimum 1 hafta o da iyi şartlarda. Deri temizlik ve bakım ürünleri fena gelmedi bana, magma da güzel fakat daha uygun fiyatlı ürünler var aynı işi yapan.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İlk başlarda bir kaç ürününü kullandım, deri temizleyicisi ve bakım kremi, interior cleaner, magma, VRC ve rapid aqua wax. Ürünler gerçekten fiyat olarak maliyetli ve beklentiyi karşılamadı. Heleki rapid aqua wax. Dayanim çok az maksimum 1 hafta o da iyi şartlarda. Deri temizlik ve bakım ürünleri fena gelmedi bana, magma da güzel fakat daha uygun fiyatlı ürünler var aynı işi yapan.
VRC'den çok ümitliydim ama daha kullanmadan gözümde çöp oldu :(

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hakan Abi eline sağlık inceleme için.

Biz hep en iyisini aradığımız için kolay kolay her ürünle tatmin olmuyoruz. :) Zaten bütçe gereği her ürün pahalı, bu yüzden para vermişken en iyisi olsun istiyoruz.

Fiyat konusunda cleanyourcar a baktım hemen, sanırım valetpro dan sonra sitedeki litre başına en ucuz şampuan. 2.5 litresi 15 euro. Ama Tr de pahalı satılıyor, sanırım distribitör kaynaklı. Distribitör ve fiyatlama konusunda Sonax çok iyi bence.

Ben Autoglym'in cam cilasını beğeniyorum :oops: Herkes saydırdığı için söylemeye çekindim. Yakın zamanda indirimle 70 liraya almıştım. Hani pasta gibi çizik vs. almıyor ama kireç lekeleri eğer çok oturmamışsa çıkarıyor. Bir de içeride kullanıldığında buğulanmayı biraz azaltıyor diyorlar ben denemedim. Onun dışında deri temizleyicisini kullanmıştım, nazik temizlik yapıyordu onu da Beğenmiştim.

Öte yandan autoglym super resin polish diye bir ürünleri vardır. Forumda direk çimenlere döken bir üyemiz mevcut . :)

Video izlendi beğenildi tekrar teşekkürler. Hakan Abi. :)

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abi dün gece YouTube da izlemiştim testi eline sağlık. Fikirlerine katılıyorum. Markanın foamlance i ve polar seal ı dışında çok sevdiğim ürünleri yok. Kaldı ki bu iki ürünü de denemedim ancak videolarında başarılı duruyorlar

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arda sen artık kadrolu izleyici sayılırsın :) Sağolasın :)
Hakan Abi eline sağlık inceleme için.

Biz hep en iyisini aradığımız için kolay kolay her ürünle tatmin olmuyoruz. :) Zaten bütçe gereği her ürün pahalı, bu yüzden para vermişken en iyisi olsun istiyoruz.

Fiyat konusunda cleanyourcar a baktım hemen, sanırım valetpro dan sonra sitedeki litre başına en ucuz şampuan. 2.5 litresi 15 euro. Ama Tr de pahalı satılıyor, sanırım distribitör kaynaklı. Distribitör ve fiyatlama konusunda Sonax çok iyi bence.

Ben Autoglym'in cam cilasını beğeniyorum :oops: Herkes saydırdığı için söylemeye çekindim. Yakın zamanda indirimle 70 liraya almıştım. Hani pasta gibi çizik vs. almıyor ama kireç lekeleri eğer çok oturmamışsa çıkarıyor. Bir de içeride kullanıldığında buğulanmayı biraz azaltıyor diyorlar ben denemedim. Onun dışında deri temizleyicisini kullanmıştım, nazik temizlik yapıyordu onu da kullanmıştım.

Öte yandan autoglym super resin polish diye bir ürünleri vardır. Forumda direk çimenlere döken bir üyemiz mevcut . :)

Video izlendi beğenildi tekrar teşekkürler. Hakan Abi. :)
Desteğin için teşekkür ederim :) SRP fena ürün değildi, elle bile uygulama yapınca doğru pad ile sonuç alabildiğim bir ürün ama ömrü kısaydı. :)

Elimde bir tane VRC ve jant cilası var. Hava sıcaklığı otomobil yıkamaya elverişli hale gelsin de onları da aradan çıkarırım :)

Siz yine de testini yapın hocam izleriz. Ben bitsin de perl i uygulayayim diye bekliyorum. Parlak toz çekiyor ama kokusu güzel ne yalan söyleyeyim
Desteğin için teşekkür ederim :) Tamam o halde video çeker paylaşırım :)

Abi dün gece YouTube da izlemiştim testi eline sağlık. Fikirlerine katılıyorum. Markanın foamlance i ve polar seal ı dışında çok sevdiğim ürünleri yok. Kaldı ki bu iki ürünü de denemedim ancak videolarında başarılı duruyorlar
Videolarda her nedense uzaktan çekim yapıyorlar ve hiç öncesi de gözükmüyor. Gerçekten o kadar iyi boncuklanma yapıyor mu yapmıyor mu emin olmak için satın alıp kullanmak lazım. :)
Desteğin için teşekkür ederim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Zamanında ben de kullanmıştım, ama hiç verim alamamıştım ne yazık ki.. Dediklerinize aynen katılıyorum
Ürünün pH değeri uygun bir de yüzeyde uzun süre kalabiliyor ama maalesef kışın bir işe yaramıyor :( Yani şampuan yerine basınçlı su tutsam zaten yine o kadar kir akar giderdi diye düşünüyorum.