Karşılaştırma Autofinesse Spritz Vs Sonax Cockpitpfleger

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben ztn beze sıkıp sildiğim için yüzeyi nerdeyse kuru şekilde bırakıyorum. Biraz sure gectikten sonra toz durumunu daha net degerlendirebilirm. Ama kokusu fln cok guzel. Visne mi bu acaba bn kokuyu tam da cikartamadim :)
On goguse ab spritz sureli 1 hafta oldu, oyle goze carpacak bir tozlanma olmadi. 2-3 ay once tum plastik aksamlara meguiars protectant uygulamistim, onun uzerine spritz uyguladigim icin belki tozlanmama sebebi bu olablr diye dusunuyorum

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık yıllardır sadece AF spritz kullandım iç mekanda. Şimdi Nasiol kullanıyorum. Siz sanki Nasiol de kullanmıştınız, bu iki ürüne göre artısı eksisi nedir. Benim farkettiğim spritz'e göre daha derin hafif parlak bir finish'i var.

Teşekkürler test için özellikle toz testi şaşırttı.

Emre Mert

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık yıllardır sadece AF spritz kullandım iç mekanda. Şimdi Nasiol kullanıyorum. Siz sanki Nasiol de kullanmıştınız, bu iki ürüne göre artısı eksisi nedir. Benim farkettiğim spritz'e göre daha derin hafif parlak bir finish'i var.

Teşekkürler test için özellikle toz testi şaşırttı.
Teşekkür ederim :). Nasiol Cabinshine severek kullanıp bitirdiğim bir ürün. Bu iki üründen en temel farkı sadece koruma ürünü olması. Sonax ve Spritz korumanın yanında hafif temizlik yapıyorlar. Cabinshine plastiğe hafif bir parlaklık katıyor dediğiniz gibi. Eksi olarak gösterge paneline veya multimedya ekranına temas ettiğinde hafif leke yapıyor. Spritz gibi quick detailer tarzı ürünler araç içinde hiçbir aksamda leke bırakmıyor. Bu sebeple ikinci bir ürüne gerek kalmıyor, daha pratik geliyor bana.