Selamlar
Yine bir test ile karşınızdayız.
Yüzeyde halihazırda selsil vardı. Kaldırmak bh foam ile fırçaladıktan sonra ipayla sildim. Yüzeyde üç beş tane zift var. Ama genel bağlamda ürünlerin performansına zaten sürekli temaslı bir yüzey olduğu için etkisi minimum olacaktır.
Şunu da belirteyim genelde bu ürünler sık bırak ürünlerdir ben karşılaştırma çerçevesine sığdırmak için pamukla uyguladım
Ürünlerin baş harflerini bantlara yazdım. Dikkatli gözlerden kaçmayacaktır.
Ben yinede yazam şöyle
Selsil / Motip
-----------------
Soft99 / Barebones
Bu Soft99 Undercoat bildiğimiz pütür gibi bişi. Kokusu sanayideki boyacılar gibi kokuyor. Simsiyah bir boya gibi başka yerde uygulama yapar gibi fısladığımda homojen dağılmadı. Biliyorum bu kategoride ama bu vaziyette de emin değilim. Bilen abiler aydınlatırsa sevinirim.
En parlak, Barebones
Parlak, Undercoat
Yarı parlak, Motip
En az parlak, Selsil
En kolay uygulanan, Selsil, Motip
Kolay uygulanabilir, Barebones
Zor uygulama, undercoat
Paket olarak
En pahalı, Barebones 135₺
Undercoat: Satışı yok(35-50₺ idi önceden)
Motip: 35₺
Selsil: 20₺
En hidrofobik
1 Motip, Selsil
2 Barebones
3 Undercoat
Şu da su testinin video hali
Su testi
Yine bir test ile karşınızdayız.
Yüzeyde halihazırda selsil vardı. Kaldırmak bh foam ile fırçaladıktan sonra ipayla sildim. Yüzeyde üç beş tane zift var. Ama genel bağlamda ürünlerin performansına zaten sürekli temaslı bir yüzey olduğu için etkisi minimum olacaktır.
Şunu da belirteyim genelde bu ürünler sık bırak ürünlerdir ben karşılaştırma çerçevesine sığdırmak için pamukla uyguladım
Ürünlerin baş harflerini bantlara yazdım. Dikkatli gözlerden kaçmayacaktır.
Ben yinede yazam şöyle
Selsil / Motip
-----------------
Soft99 / Barebones
Bu Soft99 Undercoat bildiğimiz pütür gibi bişi. Kokusu sanayideki boyacılar gibi kokuyor. Simsiyah bir boya gibi başka yerde uygulama yapar gibi fısladığımda homojen dağılmadı. Biliyorum bu kategoride ama bu vaziyette de emin değilim. Bilen abiler aydınlatırsa sevinirim.
En parlak, Barebones
Parlak, Undercoat
Yarı parlak, Motip
En az parlak, Selsil
En kolay uygulanan, Selsil, Motip
Kolay uygulanabilir, Barebones
Zor uygulama, undercoat
Paket olarak
En pahalı, Barebones 135₺
Undercoat: Satışı yok(35-50₺ idi önceden)
Motip: 35₺
Selsil: 20₺
En hidrofobik
1 Motip, Selsil
2 Barebones
3 Undercoat
Şu da su testinin video hali
Su testi

2020nin en çılgın paylaşımları