Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Cilasiz olarak o sampuan uygundur. Ayni sampuanin cilalisi da var 2.4 olmali, tercihe gore o da olur. Bir de Ev12 var koca sampuani olarak o da olabilir
Merhaba bu şampuanlar seramik kaplı araca uygun mudur? Ev 12 alsak seramik için mantıklı mı? Yoksa 2.4 ya da 2.5 mi alalım

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
peki arkadaşlar bu flowey grubunda şunu da alsanız iyidir diye tavsiye edeceğiniz bir ürün türü var mıdır?
cam temizleyicisi gözüme çarptı, iç temizleyici kumaş koltuk temizleyici vs gibi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
peki arkadaşlar bu flowey grubunda şunu da alsanız iyidir diye tavsiye edeceğiniz bir ürün türü var mıdır?
cam temizleyicisi gözüme çarptı, iç temizleyici kumaş koltuk temizleyici vs gibi.
Hızlı soru cevaptan veya flowey diye aramadan aratırsanız çokça kullandığımız ürünleri mevcut hocam, tavsiyler için ilgili konulara lütfen :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar bu w25 hakkında tecrübesi olan var mı
R10 almayı düşünüyordum ama bunun yanında kaporta yazması aklımı çeldi
Büyük çoğunlukla wax hazırlığında kaportada kullanacağım için kafam karıştı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar bu w25 hakkında tecrübesi olan var mı
R10 almayı düşünüyordum ama bunun yanında kaporta yazması aklımı çeldi
Büyük çoğunlukla wax hazırlığında kaportada kullanacağım için kafam karıştı
Abi ben Denizli'deki bayiye ''R10'u kaportaya kullansak bir sıkıntı yaşar mıyım? '' diye sorduğum da bir sıkıntı olmaz dedi, aralarında ki fark FB ve RRR farkı gibi düşünüyorum.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
ticaret pahalıya alıp ucuza satmak değildir, burada anlaşıyorz sanirim ...araştırırsınız netten, eğer uygun gelirse alırsınız.. n11 daha uygunsa ordan alip gecmek lazım,5 lira indirimli olcak diye sayfalarca ortak alım konusu kovalayıp nasil motrplast alımı kovalaniryörsa yzde 10 20 herneyse ona laf etmek olmaz. emek verenlere ve urun almk ıcın kampnya bekleyenlere nankrlük oluyor....;)
Kusura bakmayında ürünlerin satış fiyatı internette belli. Adını yazdıgın an cıkıyor arama motorunda herşey. Buraya gelip kampanya yaptık diyip ürün satmaya çalışmaları bence hoş değil. Kampanya varsa gerçekten indirim olmalı. Bence yöneticilerde bu tür kampanyalara izin vermeden internet fiyatlarına bir bakmalı. Ben bunu emekle nasıl bağdaştırdığınızı anlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kusura bakmayında ürünlerin satış fiyatı internette belli. Adını yazdıgın an cıkıyor arama motorunda herşey. Buraya gelip kampanya yaptık diyip ürün satmaya çalışmaları bence hoş değil. Kampanya varsa gerçekten indirim olmalı. Bence yöneticilerde bu tür kampanyalara izin vermeden internet fiyatlarına bir bakmalı. Ben bunu emekle nasıl bağdaştırdığınızı anlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz firmalarla kampanya hazırlama ve ürünlerin tek tek fiyatlarını karşılaştırma yükümlülüğüne sahip değiliz.:) Ürün alıp almamak her konuda kullanıcıların tercihine bırakılmıştır. Bknz : Duyuru - Satış Konuları Kuralları

Uygunsuz mesajlar silinmiştir.

Uydu 1

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Flowey alışverişim bir ürün eksik gelmiş onun haricinde sıkıntı yok . Paketleme güzel olmuş.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yorum yapmayacağım artık..... pes ediyorum.....

n11.................................................................................................................................................................flowey sitesi

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Sipariş veren arkadaşlar, Kargo takibini nasıl yapıyorsunuz? kargo takibine tıkladığımda aynı sayfada kalıyorum. Şu ortamda bana ulaşması imkansız ama kargoya verilip verilmediğini öğrenmek istedim sadece. Firmaya sabah yazdım ama şansımı bir de burada denemek istedim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Biz firmalarla kampanya hazırlama ve ürünlerin tek tek fiyatlarını karşılaştırma yükümlülüğüne sahip değiliz.:) Ürün alıp almamak her konuda kullanıcıların tercihine bırakılmıştır. Bknz : Duyuru - Satış Konuları Kuralları

Uygunsuz mesajlar silinmiştir.

Adminimizin belirttiği gibi karşılaştırma yükümlülüğü bulunan bir konu değil. Forum adına yapılan bir kampanyada tabi ki karşılıklı ilişkiler göz önünde bulunuyor. Yukarıda bahsini ettiğiniz konu adına 40 kere yazılmış çizilmiş mesajlar mevcut amacanızın ısrarını anlamakta zorlanıyorum. Her satıcıda her alıcıda memnun olmak durumunda olmayabilir. Uygun görmediğinizi ısrarla belirterek ''ürün almama hakkınızı'' kullanabilme hakkınızıda unutmayın lütfen. Forum içerisinde oluşan bu gergin anlaşılmalar sadece bizlere zarar veriyor.

SADECE BİR FORUM ÜYESİ OLARAK YORUMDA BULUNUYORUM . FARKLI ANLAMLAR ÇIKARILMAMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM .

Markanın ülkemiz pazara girdiğinden beri ikili ilişkiler ve forum adına ben aksi bir yaklaşımını görmedim,yanlış anlaşılmalar olduysa elden geleni yaptığınıda gördüm. Kimsenin kampanya zorunluluğu olmadığı gibi memnun olmayanda ürün almama hakkını kullansın ihtiyacı olup alışveriş yapanlarıda bu konu altından rahatsız etmemeyi öneriryorum. Kendimiz kadar karşımızdaki insanların çıkarlarını gözetiyor olsak ne ülke olarak ne birey olarak burada bunları konuşma durumunda olmazdık sanıyorum.
Bahsi geçen konuda yanlış anlaşılmalar,kusurlar varsa karşılıklı sağduyunun hepimize faydasının olduğunu,olacağını hatırlatmak isterim.

Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...