Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Bir süredir bu firmanın ürünlerine bakıyordum.Simdi görünce indirim güzel oldu
Kullanıp memnun kalınan ürünleri de kullanıcılar paylaşırsa aslında güzel olur.Yada ayrı bir konu başlığı altında böyle bir paylaşım varmı acaba

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sepette yüzde 20 indirim oluyor artık bazı şeyler nankorluge giriyor bnce hangi detay ürün satış sitesi tüm ürünlerinde yüzde 20 indirim yapıyor daha görmedim öle birşey forum yönetiminin gerekli girişimleri için ve @FloweyTurkiye teşekkürler tekrardan
Nankörlükle suçladığınız kim devrem?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Neden? Buraya bende ilk başlarda fiyatların yüksek olduğunu vs olduğunu daha sonra yüzde yirmi indirim olduğunu da yazdım o zaman kendimide bu konu kapsar. Ayrıca uzatmanın ne anlamı var. Kimseyide suclamadim. Suçlamak' in kelime anlamı

bir suçu olduğunu öne sürmek, işlemediği bir suçu yüklemek

Nankörlük kelime anlamı iyilik bilmeze yaraşır davranış tır.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Neden? Buraya bende ilk başlarda fiyatların yüksek olduğunu vs olduğunu daha sonra yüzde yirmi indirim olduğunu da yazdım o zaman kendimide bu konu kapsar. Ayrıca uzatmanın ne anlamı var. Kimseyide suclamadim. Suçlamak' in kelime anlamı

bir suçu olduğunu öne sürmek, işlemediği bir suçu yüklemek

Nankörlük kelime anlamı iyilik bilmeze yaraşır davranış tır.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
Nankörlük: Ceza Hukuku içeriğine girmez, mesela biri gidip bu adam bana nankör dedi diye savcıya şikayet etsen, kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir, ancak Toplumun benimsemediği, etik kabul etmediği, hatta (bence ) ahlaki olmayan bir davranıştır nankörlük.

Peki iyilik bilmez kim burada? Flowey' i eleştirenler mi? Peki iyilik nerede? İyilik YOK. Çünkü bu kampanya iyilik değil bir Ticarettir. İyilik karşılıksız yapılır. Esnaf indirim yapar, amacı müşteri toplamak, stoklarını bitirmek, piyasada yer edinmek ya da markalaşmak olabilir, bu sebeple de fiyatını kırabilir, bunun adı da iyilik değil Ticarettir. İşte bazı arkadaşlar bu iki durumu karıştırıyor.

İyiliğe bir örnek vereyim, şimdi burada firma size eğer bir örnek gönderirse iyilik budur işte... çünkü gönderirse karşılıksız yapmış olur

BuDeliMi

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sepette yüzde 20 indirim oluyor artık bazı şeyler nankorluge giriyor bnce hangi detay ürün satış sitesi tüm ürünlerinde yüzde 20 indirim yapıyor daha görmedim öle birşey forum yönetiminin gerekli girişimleri için ve @FloweyTurkiye teşekkürler tekrardan
bende size katiliyorm, caz ednlerin kesin cifter cifter siparsleri vardır allah bilir...;););)

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
bende size katiliyorm, caz ednlerin kesin cifter cifter siparsleri vardır allah bilir...;););)
Sizin tabirinizle "caz" edenlerden biri de bendim. Öncelikle firmanın kampanya yapma zorunluluğu olmadığını ve kampanya için emeği geçenlere teşekkür ettiğimi daha önce de yazdım. Mesele kampanya açıklandığında firmanın N11 fiyatları ile karşılaştırma yapıldığında, fiyatların %10+%20 indirime denk gelmediğiydi. Zaten sonrasında bazı ürünlerde N11 deki fiyatlar da değiştirildi. İtiraza konu olan durum ise gerçek indirim ne ise bu şekilde bir indirim oranı açıklanmasıydı. Firma da bu durumun nedenini kendi penceresinden açıkladı zaten. Gelelim merak ettiğiniz konuya: Sipariş vermedim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Arkadaşlar konuda fiyat eleştirileri serbesttir. Bunun dışında konu farklı yerlere çekilmesin lütfen.

Forumdaki herkesin fiyat karşılaştırması yapacak akli melekesinin yerinde olduğunu düşünüyorum. Diyelim A şahsının, herhangi bir Flowey ürününe ihtiyacı var. Bakar, karşılaştırır; ucuzsa alır. Değilse buyursun yazsın konuya. Uzatmanın bir anlamı yok.

chetez1980

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Flowey b33 ve ev 12 şampuan kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım.. Ayrıca c5 konsol temizleyici vanilya kokusu ile cockpiti harika temizledi.. Son olarak da i2 aldım,koltukları temizledi,o da şeftali ve kayısı karışımı kokuyor.. Beklediğimden ve fiyatına göre üst düzey performans aldım..
https://i.hizliresim.com/dlANQk.jpg

Son düzenleme:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar sizin siparişlerinizi kaç günde kargoya verdiler? 2 günde kargoya veremediler benim siparişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...