Neden? Buraya bende ilk başlarda fiyatların yüksek olduğunu vs olduğunu daha sonra yüzde yirmi indirim olduğunu da yazdım o zaman kendimide bu konu kapsar. Ayrıca uzatmanın ne anlamı var. Kimseyide suclamadim. Suçlamak' in kelime anlamı
bir suçu olduğunu öne sürmek, işlemediği bir suçu yüklemek
Nankörlük kelime anlamı iyilik bilmeze yaraşır davranış tır.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Nankörlük: Ceza Hukuku içeriğine girmez, mesela biri gidip bu adam bana nankör dedi diye savcıya şikayet etsen, kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir, ancak Toplumun benimsemediği, etik kabul etmediği, hatta (bence ) ahlaki olmayan bir davranıştır nankörlük.
Peki iyilik bilmez kim burada? Flowey' i eleştirenler mi? Peki iyilik nerede? İyilik YOK. Çünkü bu kampanya iyilik değil bir Ticarettir. İyilik karşılıksız yapılır. Esnaf indirim yapar, amacı müşteri toplamak, stoklarını bitirmek, piyasada yer edinmek ya da markalaşmak olabilir, bu sebeple de fiyatını kırabilir, bunun adı da iyilik değil Ticarettir. İşte bazı arkadaşlar bu iki durumu karıştırıyor.
İyiliğe bir örnek vereyim, şimdi burada firma size eğer bir örnek gönderirse iyilik budur işte... çünkü gönderirse karşılıksız yapmış olur