Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar @FloweyTurkiye
Sabahki sorum gözden kaçtı sanırım
Stok yok görünen ürünler tekrar stoğa girecek mi?
Şu an stokta olan ürünlerin de bitme ihtimali var mı?
Kısaca bu sorulara cevap alabilirsem gerekirse siparişimi öne çekebilirim
İlginize şimdiden teşekkürler
@FloweyTurkiye aynı şekilde ben de siparişlerimi geçmek için s3 cam temizleyici stoklara eklenmesini bekliyorum. Eklenecek mi bilgi verir misiniz?

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

@Pro nun dünkü jestinden sonra bayadır yapmayı düşündüğüm alışverişi gerçekleştirdim. İndirim çeki ile 252 tl den 176 tl ye geldi. B33 1 litre, ev13 2 litre sizce yeterlimidir arkadaşlar, kir durumuna göre değişir ama ortalama kaç yıkama yapılır, b33 ü koruma yaptıktan sonra sadece lastik ve davlumbazlarda kullanacağım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu S3 cam temizleyici mi yoksa cam suyu mu.Yani temizlemek için mi sadece yoksa cam suyunu da atabiliyor muyuz
Ben çok az bir oranda cam suyuna da atıyorum, silerken temizlesin diye ama asıl işi cam temizleyici tabii ki.

@Pro nun dünkü jestinden sonra bayadır yapmayı düşündüğüm alışverişi gerçekleştirdim. İndirim çeki ile 252 tl den 176 tl ye geldi. B33 1 litre, ev13 2 litre sizce yeterlimidir arkadaşlar, kir durumuna göre değişir ama ortalama kaç yıkama yapılır, b33 ü koruma yaptıktan sonra sadece lastik ve davlumbazlarda kullanacağım.
B33 1:20 oranda kullansan 21 litre ürün eder hocam, 1 litreye 50 ml yani. Uzun süre götürür ama bu fiyatlara bulmuşken varsa bence büyük boyundan alın, her eve lazım, her derde deva bir ürün. Ev13 de keza öyle bunlar güzel ürünler ve fırsat da iyi, imkan varsa ne kadar alabiliyorsanız alın.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben çok az bir oranda cam suyuna da atıyorum, silerken temizlesin diye ama asıl işi cam temizleyici tabii ki.

B33 1:20 oranda kullansan 21 litre ürün eder hocam, 1 litreye 50 ml yani. Uzun süre götürür ama bu fiyatlara bulmuşken varsa bence büyük boyundan alın, her eve lazım, her derde deva bir ürün. Ev13 de keza öyle bunlar güzel ürünler ve fırsat da iyi, imkan varsa ne kadar alabiliyorsanız alın.
S3 ve R1 sulandırılıyor mu peki?

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
20 Mayıs gibi aldığım ürünü güç bela kargodan bugün kendim giderek aldım. Sistemlerine ne takip numarası eklediler ne de başka bir şey. Buradaki numaradan biz ulaşmaya bilgi almaya çalıştık. Paramızla strese girdik rezil olduk.
İndirim olmasa kesinlikle alışveriş yapılmaz. Vaktiniz varsa alın gelmesini bekleyin
Not: Yoğunluk vs. deneyin arkadaşlar. 2 3 günde dahi İstanbul’dan elime ulaşan ürünler oldu korona işi hikaye yani

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
20 Mayıs gibi aldığım ürünü güç bela kargodan bugün kendim giderek aldım. Sistemlerine ne takip numarası eklediler ne de başka bir şey. Buradaki numaradan biz ulaşmaya bilgi almaya çalıştık. Paramızla strese girdik rezil olduk.
İndirim olmasa kesinlikle alışveriş yapılmaz. Vaktiniz varsa alın gelmesini bekleyin
Not: Yoğunluk vs. deneyin arkadaşlar. 2 3 günde dahi İstanbul’dan elime ulaşan ürünler oldu korona işi hikaye yani
Ben 2 farklı sipariş verdim. Birisi 5 günde geldi mng kargo ileydi yanlış hatırlamıyorsam. Diğeri de 2 günde geldi. Sonuncusu yurtiçi ile geldi. Bu biraz kargo şirketine ve şubenize bağlı.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar siparişler sanıyorum mng kargo ağırlıklı çıkıyor, bazıları da yurtiçi kargo. Denizli'den gelen sipariş de var İstanbul'dan gelen sipariş de. Benim de geciken siparişim oldu, 2 günde geleni de. Bir de yanlış bilmiyorsam mng ve aras kargo yardımlaşıyorlar, benim mng kargolarımın bazıları aras tarafından getirildi falan.

Bu sebeple, gönderi şubesi kotası, varış şubesi kotası vb parametreler kargo durumunu çok etkiliyor. Biraz anlayışlı olmalıyız bu süreçte kargoculara da satıcı firmalara da. Mümkünse acil ihtiyaçlarımız için zaman koyarak alışveriş yapmalıyız.

Ben de yarışmadan bana tanımlanan kupon ile yüklü bir alışveriş yaptım bakalım ne kadar sürede ulaşacak bana :)

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bence tamamen gönderen ve alan şube kotaları ile alakalı. Bana denizliden 3 günde geldi. 31 mayıs sipariş verildi 3 hazirran öğlen elimdeydi. Hatta M1 ile ufak bir denemem oldu. Ürünü kullandım ve sadece nemli bez ile sildim. Firma su ile durulayın diyor ama ben kullanmadım. Önce ve sonra olarak resimleri de ekledim. Floweye indirim için teşekkürler.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bence tamamen gönderen ve alan şube kotaları ile alakalı. Bana denizliden 3 günde geldi. 31 mayıs sipariş verildi 3 hazirran öğlen elimdeydi. Hatta M1 ile ufak bir denemem oldu. Ürünü kullandım ve sadece nemli bez ile sildim. Firma su ile durulayın diyor ama ben kullanmadım. Önce ve sonra olarak resimleri de ekledim. Floweye indirim için teşekkürler.

Kullanım talimatında durulama olan ürünleri talimata uygun kullanmak daha doğru olur. Ürün yüzeyde kalıntı bırakabiliyor olabilir. Bu arada farlar da tam uygulama yapmalık. :komik:

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Kullanım talimatında durulama olan ürünleri talimata uygun kullanmak daha doğru olur. Ürün yüzeyde kalıntı bırakabiliyor olabilir. Bu arada farlar da tam uygulama yapmalık. :komik:
Doğru söylüyorsunuz da su tutmak yemedi diyelim evet farlara işlem gerekiyor. Kısmetse bir ara onlarada niyetliyim. Araç babamın olduğu için ne zaman müsait olabiliyorsa ilgilenmeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...