Bayram Alışverişi Kimyasaladamlardan Yapılır !

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Tartışma ortamı yaratmadan devam edelim ;)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Başta da söylediğim gibi uzatmak gibi bir niyetim yok
Belki hiç yorum yapmasam daha iyi olurdu ama tutamadım kendimi
Amacım kimseyi kırmak değildi Arkadaşı kırdıysam peşinen özür dilerim

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@kimyasaladamlar 5li bezi kaçırdık stoklarda kalmamış gözüküyor. Sipariş geçicektim ama 18ine kadar kampanyalı fiyattan 5li bez siteye eklenirse sepetime eklemek isterim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@kimyasaladamlar 5li bezi kaçırdık stoklarda kalmamış gözüküyor. Sipariş geçicektim ama 18ine kadar kampanyalı fiyattan 5li bez siteye eklenirse sepetime eklemek isterim
Bezler bir dahaki sefere kaldı artık :D 360248984579 Numaralı siparişi geçtim tekrar teşekkürler kampanya için :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar yıllardır forumları aktif kullanan biriyim.

Emoji kullanmadığınız, kullanmadığımız sürece bu tarz yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz. Her forum için bu geçerli. Gerçi belliki bizim forum için geçerli değil, multispace hocamı kutlarım.

Günlük hayatta moraliniz bozuk, bir şeye canınız çok sıkkın. Tam o sırada foruma girerseniz yazılanlarda da emoji yoksa, direk yanlış anlaşılabiliyor.

Onun için herkesi yeteri kadar emoji kullanmaya davet ediyorum. Hatta örnek olsun diye paylaşayım.

"Ahmet bey kampanya felan harika ama kargolama yavaş olmasa keşke."

"Ahmet bey kampanya felan harika ama kargolama yavaş olmasa keşke. :rolleyes:"
"Ahmet bey kampanya felan harika ama kargolama yavaş olmasa keşke.:super:"
"Ahmet bey kampanya felan harika ama kargolama yavaş olmasa keşke.:p"

vb.

Şimdi bu yukarıdaki emoji olanlar ile emojisiz olan okuyan kişiye aynı şeyleri hissettirmiyor.

Not: Forumların en dikkat edilmesi gereken emojisi ";)" budur. Nerde kullanıldığına göre bazen sıkıntı çıkarabiliyor.

Saygılar sevgiler efendim.

Şunu da ekleyeyim kampanya güzel, kampanya sıcak. Arabası olan kaçırmasın.

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
360257395593 nolu sipariş hala onaylandı görünüyor ne zaman kargoya verilir

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
abicim o ne güzel bezdir öyle. Süleyman abinin dediği kadar var. 1.si bezler kocaman. 2.si dokusu çok güzel, tüyleri aynı fiyata satılan mikrofiberlere göre uzun ve yumuşak. 5 tane aldım beğenince bir 5 daha sipariş geçtim. 4 tanesini 8 e bölüp overloklatıcam. iç temizlikte 32 tane 2 elim kadar temizlik bezim oluyor. 6 tanede dev gibi bezim oldu. artık 2 haftada bir değilde ayda veya 2 ayda bir yıkarım bezleri toptan :) olmadı hepsini serer döşek yaparım :)

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Ahmet abi ben argo yada aksi bir üslup kullanmadım. Dolayısıyla tartışma ortamı yaratmamak adına bu konu ile ilgili polemiğe girmeyeceğim .düşünceniz güzel.tebrik ederim. İyi calışmalar
siz kusura bakmayın , yanlış anladığım için .

Amacım polemiğe girmek değil ama bu kadarına da sessiz kalamadım
Ben şimdiye kadar çeyizimin %80 ini kimyasal adamlardan dizdim
O kadar kampanya gördüm kimyasal adamlarınki gibi görmedim geçen sene 200 TL’lik alışverişe cg kova takımı hediye ettiler
Hem de 19 TL’ye soft99 şampuan,0,5lt ad pinksheen,0,5lt ad deri temizleyici,35 tlye chunky monkey alarak 200 TL’yi tamamladım
Bu sene 70 tlye zymöl şampuan,118 tlye fusso,23 tlye 5 adet soft99 mikrofiber bez alarak en ucuz kendilerinin 83 tl ye sattığı,başka yerlerde 90 hatta 100 üstü fiyatlara satılan hediye alıyorum
Üstelik bu yazdığım fiyatlar üzerinden %15 indirim le ödeme yapıyorum
Benim aldığım ürünlerin hiçbiri başka bir yerde daha ucuza bulamadım hatta çoğunun yakın fiyatı bile yok,en kötüsünü indirim öncesi fiyatıyla gördüm
Kısaca bu fiyatların üstüne %15 indirim,o da yetmezmiş gibi 83 tl lik hediye
Bence böyle kampanyaya şapka çıkarılır
Belki bir iki üründe fiyat yükseltmiştir ama onların bile başka yerde daha ucuzu yok (en azından benim ilgi alanıma girenlerde)
Lütfen itham etmeden önce bir kere daha düşünelim
teşekkürler , gücümüzün yettiği kadar indirim yapmaya devam edeceğiz .

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güncellenmiştir .

Kupon geçersiz diyor nedense bugün son değilmiydi ne oldu
şuan devam etmektedir .

360257395593 nolu sipariş hala onaylandı görünüyor ne zaman kargoya verilir
kargo ya verilmiştir , saat 8 den sonra kargo kodu girilecektir .

abicim o ne güzel bezdir öyle. Süleyman abinin dediği kadar var. 1.si bezler kocaman. 2.si dokusu çok güzel, tüyleri aynı fiyata satılan mikrofiberlere göre uzun ve yumuşak. 5 tane aldım beğenince bir 5 daha sipariş geçtim. 4 tanesini 8 e bölüp overloklatıcam. iç temizlikte 32 tane 2 elim kadar temizlik bezim oluyor. 6 tanede dev gibi bezim oldu. artık 2 haftada bir değilde ayda veya 2 ayda bir yıkarım bezleri toptan :) olmadı hepsini serer döşek yaparım :)
teşekkürler ürünü beğendiğiniz için ,

Kampanya yoğun istek üzerine 24.6.18 e kadar devam etmektedir . Kampanya kodu 764864TYQQ

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam o kadar övdün ki bezleri bende alsam mı diyorum. Bezleri kullanma şansın oldu mu? kurulama performansı nasıl ?

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kargom bu gün ulaştı teşekkürler.
Bezler için de bir yorum ben yapayım boyut olarak ta yapı olarak ta tam bir cila bezi. Bir de etiketleri can sıkmaz çünkü boyutları büyük istediğiniz gibi katlayabilirsiniz

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kargom bu gün ulaştı teşekkürler.
Bezler için de bir yorum ben yapayım boyut olarak ta yapı olarak ta tam bir cila bezi. Bir de etiketleri can sıkmaz çünkü boyutları büyük istediğiniz gibi katlayabilirsiniz
yorum için teşekkürler. bezlerin biraz olsun kurulama kabiliyeti olsa iyiydi :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Benim kargom da geldi ürünler gayet güzel. Eline kampanyana sağlık Ahmet abi.