Bayram Alışverişi Kimyasaladamlardan Yapılır !

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
siz kusura bakmayın , yanlış anladığım için .

teşekkürler , gücümüzün yettiği kadar indirim yapmaya devam edeceğiz .

güncellenmiştir .

şuan devam etmektedir .

kargo ya verilmiştir , saat 8 den sonra kargo kodu girilecektir .

teşekkürler ürünü beğendiğiniz için ,

Kampanya yoğun istek üzerine 24.6.18 e kadar devam etmektedir . Kampanya kodu 764864TYQQ
Ahmet Abi teşekkürler hem kampanya hem de uzatma için. 5li soft99 bezlerin fiyatları bayramdaki gibi değil yalnız. Eski fiyata çekersen forumca saldırsın herkes hazır kargoları alanlar pozitif yorumlamışken. ;)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Kampanya yoğun istek üzerine 24.6.18 e kadar devam etmektedir . Kampanya kodu 764864TYQQ

Ramazan'a özel AutoFinesse ürünlerinde %40 a varan kampanya ve fırsatlar sadece Oto Pasta Cila , Boya Koruma , Çizik Giderici da

Ramazana özel Soft99 menşeili 5 adet (adet ağırlığı 160 gram 5x160 ) mikrofiber sadece bez 23,60
soft99 mikrofiber 50x80cm 5adet

Zymöl ve valet pro dahil tüm ürünlerde yüzde 40'a varan indirimler !

Ve daha bitmedi !

Tüm ürünlerde kullanabileceğiniz yüzde 15 indirim kuponu 764864TYQQ

Ayrıca 200 Türk Lirası üzeri alışverişlerde aşağıdaki ürün tamamen hediyemizdir !

Auto Finesse Rejuvenate Pre Wax Cleanser - Cila Öncesi Yüzey Temizleyici 500 ml

Kampanya bitim tarihi 24 hazirandır .
Saygılarımızla .
Hocam siteye üye olmadığım için mi bilmiyorum ama bir çok ürünü ekliyorum sepete gidiyorum indirim kodu bölmesi aktif değil bu sorun neden kaynaklı?

Bir soru olarak da Türkiye’de Adam’s Car Shampoo bulamıyorum sizde var mı, yoksa ona eş değer mükemmel bir şampuan Öneriniz ne olur? Aracım kozmik gri Astra. fusso wax sitenizde açık renkli araçlar için mi yoksa koyu mu almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam siteye üye olmadığım için mi bilmiyorum ama bir çok ürünü ekliyorum sepete gidiyorum indirim kodu bölmesi aktif değil bu sorun neden kaynaklı?

Bir soru olarak da Türkiye’de Adam’s Car Shampoo bulamıyorum sizde var mı, yoksa ona eş değer mükemmel bir şampuan Öneriniz ne olur? Aracım kozmik gri Astra. fusso wax sitenizde açık renkli araçlar için mi yoksa koyu mu almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
üye olmadan indirim kodu aktif olmaz.
adams ürünlerini kimyasaladamlar satmıyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Şampuan için zymol auto wash tavsiye ederim. Adams tan çok daha güzel bir şampuan

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben kurulama için kullandım öyle çok kötü değil ama çok süperde değil.İş görür.
30 liraya 4 metre bez alıyoruz. bim bezlerinden fazlasıyla iyi. kurulama olarak bir mamut bir klin performansı beklemek zaten ayıp olur ama kurulamada yapıyorsa oda iyi. arkadaşlar bezlere çok para harcadım hep yani bu fiyata övüyorsak bir hikmeti vardır :) fiyat/performansın dibi olduğunu iddia ediyorum :) içimden bir ses "bezi kötüle kimse almasın hepsi benim olsun" diyor :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

İnternetten gördüğüm kadarı ile koyu renkli boyalar için olanı size uygun gibi..

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
30 liraya 4 metre bez alıyoruz. bim bezlerinden fazlasıyla iyi. kurulama olarak bir mamut bir klin performansı beklemek zaten ayıp olur ama kurulamada yapıyorsa oda iyi. arkadaşlar bezlere çok para harcadım hep yani bu fiyata övüyorsak bir hikmeti vardır :) fiyat/performansın dibi olduğunu iddia ediyorum :) içimden bir ses "bezi kötüle kimse almasın hepsi benim olsun" diyor :D
Ben aldım bile
Hahhahha

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Çok ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı ama, gelen kırmızı bezleri gerek dokusu, gerek büyüklüğü ile gojonun kurulama havlusuna benzettim.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yapmayııııııınnnnnnnnnnn :( :)
Çok ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı ama, gelen kırmızı bezleri gerek dokusu, gerek büyüklüğü ile gojonun kurulama havlusuna benzettim.
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/mf2_zpsaglhdwf0.jpg
gojoyu Hakan incelemişti. arasından kamyon geçer gojoda. soft99'a hakaret olur bu :)

niye çok beğendiğim ürünleri savunuyorum anlamadım :) hoştir ama benena :D

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Kampanya 24 Hazirana uzatıldı diyor fakat ürün için girdiğimde fiyat da değişkenlik görüyorum.Daha dün sabah sepetime koyup bugün alacağım ürüne zam yapılmış.Yani ben kampanya süreci dahilinde alışveriş yaptığımda niye hergün farklı fiyat görüyorum 5 li bezleri 20 e verdiniz şuan 35 Tl.