Beyaz Passat Detayı

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi sizin oraları bilmemde burada elini sallasan passat blumoşina çarpıyor şaka değil. İnada mı yoksa faize mi bilmem öğrencilerimin arasında bile sakız konusu çoğu zaman. Onun için bu kasa passatları hiç sevemedim. Atandığım yıl piyasaya çıkmıştı birde. Onun için @can26 arabasın kasasına tavım.

Pekte pahalı pastalar neden iş yapmadılar merak ettim. Şaka maka aklıma farecla geldi. Toz mu kaldı artıkın !

Üzdü açıkçası, sevilen bir marka sonuçta. Üst segment bir markaya yakışmayan şeyler sanki. Gtecniqe dönmesin nolur. Seramikleri harikalar çıkaranın pastası nasıl kötü olur diye düşündürmedi değil. Syncro alacaktık daha.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Onur ellerine sağlık araç toparlanmış kendine gelmiş beyaz dahi olsa. Senin uygulamalarını okuması gerçekten zevkli bu işi severek yaptığın işe de sonuçlara da yansıyor. Tekrar ellerine sağlık. VP Mad Max içeriğinde montan olmasından dolayı HD poxy ile kıyaslanabilir kullandıysan yorumların ilk defa gören arkadaşlara yardımcı olabilir. Gyeon pastalar da işini görecektir kötülemeye gerek yok Gtechiq e dönecek bir marka değil merak etmeyin burada Onurun beklentisi büyüktü fiyat yüksek olunca. Yoksa Gyeon Iron da 4litresi 750 800 TL litresi 200TL ye geliyor neredeyse ve Koch FB litresi 45 50 TL ye alınıp iş görürken kim nasıl tercih edecek konusuna dönüyor pasta da. Piyasada litresi 150TL ye Koch ve Menzerna işini yapıyorken 2 katı fiyat verilip Gyeon alınır mı sorusu oluşuyor haliyle yoksa Onur usta Farecla ile CBS ile Dyo ile bile ölüyü diriltir. :))

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi sizin oraları bilmemde burada elini sallasan passat blumoşina çarpıyor şaka değil. İnada mı yoksa faize mi bilmem öğrencilerimin arasında bile sakız konusu çoğu zaman. Onun için bu kasa passatları hiç sevemedim. Atandığım yıl piyasaya çıkmıştı birde. Onun için @can26 arabasın kasasına tavım.

Pekte pahalı pastalar neden iş yapmadılar merak ettim. Şaka maka aklıma farecla geldi. Toz mu kaldı artıkın !

Üzdü açıkçası, sevilen bir marka sonuçta. Üst segment bir markaya yakışmayan şeyler sanki. Gtecniqe dönmesin nolur. Seramikleri harikalar çıkaranın pastası nasıl kötü olur diye düşündürmedi değil. Syncro alacaktık daha.
Kardeşim yanlış anlasılmasın, ürünleri kötülemek değildi maksadım, işini yapıyor diye de belirttim lakin benim hoşlanmadığım tozlanması falan gibi konulardı, sanki birazda çabuk kuruyor gibi geldi. Bu kadar para veripte daha farklı bir beklenti oluyor. Memnuniyetsizliğim ve tekrar almam dememin sebebi de budur. Ürünün tozu bile farklı ama diğer pasta tozlarından.
Bazen Gyeon bile olsa fiyatının karşılığını alamadığımız ürünler oluyor.
Onur ellerine sağlık araç toparlanmış kendine gelmiş beyaz dahi olsa. Senin uygulamalarını okuması gerçekten zevkli bu işi severek yaptığın işe de sonuçlara da yansıyor. Tekrar ellerine sağlık. VP Mad Max içeriğinde montan olmasından dolayı HD poxy ile kıyaslanabilir kullandıysan yorumların ilk defa gören arkadaşlara yardımcı olabilir. Gyeon pastalar da işini görecektir kötülemeye gerek yok Gtechiq e dönecek bir marka değil merak etmeyin burada Onurun beklentisi büyüktü fiyat yüksek olunca. Yoksa Gyeon Iron da 4litresi 750 800 TL litresi 200TL ye geliyor neredeyse ve Koch FB litresi 45 50 TL ye alınıp iş görürken kim nasıl tercih edecek konusuna dönüyor pasta da. Piyasada litresi 150TL ye Koch ve Menzerna işini yapıyorken 2 katı fiyat verilip Gyeon alınır mı sorusu oluşuyor haliyle yoksa Onur usta Farecla ile CBS ile Dyo ile bile ölüyü diriltir. :))
Teşekkür ederim Nuri, Proxy yatıyor bir buçuk senedir, kısmet olmadı hala kullanmak. Deneme planım var uygun bir uygulamada.
Gyeon ilgili yorumun tam olarak benim aklımdan geçenlerle aynı. Tamam kalite de bu kadar da fiyat farkına değer mi bence değmez. Son aldığım jant fırçası da bence Gyeon a yakışmayan bir fırça gibi. O fırça fiyatına neredeyse wheel woolies set alınıyor. Demek istediğim buydu aynen.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İiyse alın canım :) o paraya daha pede dökerken çiziklerin yok olması lazım:komik: Fıslarken akan demirtozu mesela.

Bende severim gyeonu merak edilesi konular bunlar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kardeşim yanlış anlasılmasın, ürünleri kötülemek değildi maksadım, işini yapıyor diye de belirttim lakin benim hoşlanmadığım tozlanması falan gibi konulardı, sanki birazda çabuk kuruyor gibi geldi. Bu kadar para veripte daha farklı bir beklenti oluyor. Memnuniyetsizliğim ve tekrar almam dememin sebebi de budur. Ürünün tozu bile farklı ama diğer pasta tozlarından.
Bazen Gyeon bile olsa fiyatının karşılığını alamadığımız ürünler oluyor.

Teşekkür ederim Nuri, Proxy yatıyor bir buçuk senedir, kısmet olmadı hala kullanmak. Deneme planım var uygun bir uygulamada.
Gyeon ilgili yorumun tam olarak benim aklımdan geçenlerle aynı. Tamam kalite de bu kadar da fiyat farkına değer mi bence değmez. Son aldığım jant fırçası da bence Gyeon a yakışmayan bir fırça gibi. O fırça fiyatına neredeyse wheel woolies set alınıyor. Demek istediğim buydu aynen.
Proxy yatsın bişi olmaz elbet denk gelir başka bir uygulamada kafana yatan araç. Beyaz ve nispeten yaz olmayan zamanda. Gyeon fırça piyasada 120 130 a bulunabiliyor large olanı. Wheel woolies en iyi fiyat 270 280 diye düşünürsen arada biraz fark var hala. Gyeon fırçası esasen kaliteli bir kullan seversin uygun jant olması önemli olan. Kıytırık Çin fırçaları 55TL öyle düşün bir de. Bende vardı kullanılmamış birisine gönderdim benim jantlar için kullanışlı olmayacak diye. Bilsem ki KEDİ yi alacaktı 5 kol geniş aralıklı Wheel woolies ile beraber dönüşümlü kullanır tutardım kendimde. Gyeon çok iyi marka ama bir yıkama eldiveni mf nedir arkadaş Smoothie 120 130TL. Vp bi tuhaf jant fırçası var mavi uzun mesela 90 100 TL minimum, Gyeon onun yaninda 5 basar kalite ve kullanışlışıkta.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık abi. Aslında beyaz araca detay yapmanında kendine göre güzel yanları var. :)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Şu soğuk günlerde detaya olan açlığımızı konularınla gideriyoruz abi , ellerine sağlık :D .

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Te

Teşekkür ederim kardeşim, bu güzel yanları bize anlatabilir misin acaba :kop:

Yapılan kil işlemini hakkıyla gösteriyor.
İşte araçta piano black trimler vs varsa, veya koyu renk jant bir de lastikler parlatılırsa gayet güzel görünebiliyor.
Bir de alamadığın çizikler vs varsa göze batmıyor hepsi bu :komik:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık hacı
Yine harika bir uygulama olmuş
:alkis:
Fotoğraflar videolar ve keyifli anlatımınla referans niteliğinde bir konu olmuş
Kim demiş beyazlar parlamaz diye ;)

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta eline emegine saglık artık klasikler olarak bakıyorum uygulamalarına hepsi birbirinden güzel kaç gündür detaylıca bakacam diyordum konuya yeni fırsat oldu gyeon pastalarını bi hevesle aldım daha uygulamadım ama o fiyatlar ile satması çok zor

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
onur usta eline emegine saglık artık klasikler olarak bakıyorum uygulamalarına hepsi birbirinden güzel kaç gündür detaylıca bakacam diyordum konuya yeni fırsat oldu gyeon pastalarını bi hevesle aldım daha uygulamadım ama o fiyatlar ile satması çok zor
Teşekkür ederim Recep ustam, vallahi aklımdan geçiyordun, yorum yapmadı diye, bakmıyor mu konularıma diye:utandim:
Kesinlikle katılıyorum, bu fiyatlara çok zor satması. Sende kullan bakalım, senin yorumların nasıl olacak.