Abi sizin oraları bilmemde burada elini sallasan passat blumoşina çarpıyor şaka değil. İnada mı yoksa faize mi bilmem öğrencilerimin arasında bile sakız konusu çoğu zaman. Onun için bu kasa passatları hiç sevemedim. Atandığım yıl piyasaya çıkmıştı birde. Onun için @can26 arabasın kasasına tavım.
Pekte pahalı pastalar neden iş yapmadılar merak ettim. Şaka maka aklıma farecla geldi. Toz mu kaldı artıkın !
Üzdü açıkçası, sevilen bir marka sonuçta. Üst segment bir markaya yakışmayan şeyler sanki. Gtecniqe dönmesin nolur. Seramikleri harikalar çıkaranın pastası nasıl kötü olur diye düşündürmedi değil. Syncro alacaktık daha.
Kardeşim yanlış anlasılmasın, ürünleri kötülemek değildi maksadım, işini yapıyor diye de belirttim lakin benim hoşlanmadığım tozlanması falan gibi konulardı, sanki birazda çabuk kuruyor gibi geldi. Bu kadar para veripte daha farklı bir beklenti oluyor. Memnuniyetsizliğim ve tekrar almam dememin sebebi de budur. Ürünün tozu bile farklı ama diğer pasta tozlarından.
Bazen Gyeon bile olsa fiyatının karşılığını alamadığımız ürünler oluyor.
Onur ellerine sağlık araç toparlanmış kendine gelmiş beyaz dahi olsa. Senin uygulamalarını okuması gerçekten zevkli bu işi severek yaptığın işe de sonuçlara da yansıyor. Tekrar ellerine sağlık. VP Mad Max içeriğinde montan olmasından dolayı HD poxy ile kıyaslanabilir kullandıysan yorumların ilk defa gören arkadaşlara yardımcı olabilir. Gyeon pastalar da işini görecektir kötülemeye gerek yok Gtechiq e dönecek bir marka değil merak etmeyin burada Onurun beklentisi büyüktü fiyat yüksek olunca. Yoksa Gyeon Iron da 4litresi 750 800 TL litresi 200TL ye geliyor neredeyse ve Koch FB litresi 45 50 TL ye alınıp iş görürken kim nasıl tercih edecek konusuna dönüyor pasta da. Piyasada litresi 150TL ye Koch ve Menzerna işini yapıyorken 2 katı fiyat verilip Gyeon alınır mı sorusu oluşuyor haliyle yoksa Onur usta Farecla ile CBS ile Dyo ile bile ölüyü diriltir.

)
Teşekkür ederim Nuri, Proxy yatıyor bir buçuk senedir, kısmet olmadı hala kullanmak. Deneme planım var uygun bir uygulamada.
Gyeon ilgili yorumun tam olarak benim aklımdan geçenlerle aynı. Tamam kalite de bu kadar da fiyat farkına değer mi bence değmez. Son aldığım jant fırçası da bence Gyeon a yakışmayan bir fırça gibi. O fırça fiyatına neredeyse wheel woolies set alınıyor. Demek istediğim buydu aynen.