25 gün yıkamamış oldum. Yağmur çamur biraz kirlendik. Bu sefer bacanağımı aldım yanıma. Video da çektik bir tane bilt hamber ın su itişini ve boncuklanmasını görmek için.

Ön yıkama sonrası genel olarak davlumbazlar temizlendi ufak bir müdahale gerekti.
Acayip köpürüyor, temizliği de çok iyi. Çoklu eldiven ve washpad ler ile yola devam ettik. Biraz boncuklanmalara da bakalım birkaç foto ve kısa da bir video çektik su itiş ve boncuklanma için.
. Geçen hafta secho nun nozulu çatlayınca bacanaktan ödünç rica ettim. Saolsun bende geleyim deyince iyi oldu iki kişi daha rahat hareket ediliyor zaman ve yer sıkıntısı olduğu için. Bilt hamber ı ilk kez uyguladım ama gerçekten çok başarılı. Dayanım 2 ayı geçerse fevkalade olucak.
.. Yazdan bu yana ürünleri ortak kullanıyoruz. Zymolü çok begeniyordu kova yıkamasında ama velvet i görünce 10ml de ne kadar köpürdüğunü ve temizliği ne kadat iyi yaptığını hemen @MoonDance emre hocama başvurduk
.. Eldivenleri de nasıl en iyi gösteririm diye düşündüm dedim üstad tan biraz kopya çekmiş olucaz ama
.. Mümkün mertebe araca iyi bakıp uygulamaları da imkanlar çerçevesinde yapmaya çalışıyorum, çok teşekkürler üstad.
25 gün yıkamamış oldum. Yağmur çamur biraz kirlendik. Bu sefer bacanağımı aldım yanıma. Video da çektik bir tane bilt hamber ın su itişini ve boncuklanmasını görmek için.

Ön yıkama sonrası genel olarak davlumbazlar temizlendi ufak bir müdahale gerekti.
Acayip köpürüyor, temizliği de çok iyi. Çoklu eldiven ve washpad ler ile yola devam ettik. Biraz boncuklanmalara da bakalım birkaç foto ve kısa da bir video çektik su itiş ve boncuklanma için.

Detail Forum? Türkiye'nin 'En Büyük' Detaylı Araç Bakımı,Temizliği ve Boya Koruma Forumu