Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi eline sağlık çok iyi olmuş, benim araba da dıştan bu tarz bir uygulama istiyor. Konunu rehber olarak not ediyorum :D

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık kalite ürünlerle güzel yıkama olmuş. parlaklık kendini fazlasıyla belli ediyor.
Teşekkürler hocam sağolasın..Sizlerin doğru yönlendirmeleri ile bütçenin imkanlar dahilinde eşleştiği ürünleri almaya çalışıyorum sürekli. Dayanımı da beklentiyi karşılarsa çok iyi olacak bilt hamber ın.

Abi eline sağlık çok iyi olmuş, benim araba da dıştan bu tarz bir uygulama istiyor. Konunu rehber olarak not ediyorum :D
Teşekkürler İbrahim sağolasın. Bir ara denkleyebilirsek birlikte de yapabiliriz. Tekirdağ yada Çerkezköy farketmez. Maşallah ın var valla epey yoğunsun :mutlu:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

26.01.2020 pazar günü Bilt Hamber Double Speed Wax uyguladıktan sonraki ilk yıkamamızı yapabildim:of: 25 gün yıkamamış oldum. Yağmur çamur biraz kirlendik. Bu sefer bacanağımı aldım yanıma. Video da çektik bir tane bilt hamber ın su itişini ve boncuklanmasını görmek için.

Hadi kirliler gelsin.

Jantlara cg wheel cleaner ve davlumbazlara CG orange degreaser eşliğinde bir giriş yaptım. Ön yıkamamızı valet pro foamula 1 ve bacanağın secho su eşliğinde yaptık. Alta foam aldım daha eve getiremedim hanıma ne dicem diye düşünüyorum :aglaa:
Neyse bir magifoam umuzu alalım sokacağız bir şekilde :halay: Ön yıkama sonrası genel olarak davlumbazlar temizlendi ufak bir müdahale gerekti.

Kova yıkamamızda bacanak da test etsin ve kalitesini görmesi için ab purple velvet i kullandık 10lt suya 10ml kadar koyduk. Foto da 20ml olduğuna bakmayın tekrar geri döktük ama fotoları düzenlerken silmişim:sicak: Acayip köpürüyor, temizliği de çok iyi. Çoklu eldiven ve washpad ler ile yola devam ettik. Biraz boncuklanmalara da bakalım birkaç foto ve kısa da bir video çektik su itiş ve boncuklanma için.

Purestar duplex ile kurulamamızı yaptık. Sabah aç karna gidince bundan sonraki uygulama fotolarında aksaklıklar oldu kusura bakmayın. Kapı eşiklerine bsd+AB p32 karışımını kullandım. Camlara purestar bez ve meguiars glass cleaner ile geçtik. Lastiklere nanolex tire ve plastiklere dr beasley s plastic sealant ile son noktayı koyduk. Buyrun finaller ile bitirelim, teşekkürler arkadaşlar..

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@KaiZeN, bey çok güzel yıkama günü olmuş .ürünler - uygulama - görseller fevkalade hoş görünüyor . zevkle okudum. wax nerdeyse bir ayı kirli kalmasına ragmen dipdiri yıpranmadan tamamlamış .kış için çok elverişli. güzel günlerde kirletin.

iyi detaylar.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Elinize sağlık maşallah wax güzel gözüküyor :) benzinlikler arasında en sevdiğim yikamalardan bu arada mazgal sistemi çok iyi olduğundan üstüm başım kirlenmeden yıkıyorum bazen bende orda yolum düştükçe. Yalnız fiyatları diğerlerine göre pahalı olmaya başladı 100 sn su 2 TL . Çorlu da 210 220 sn suya 2 TL oluyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ürünler güzel,uygulama güzel emeğinize sağlık :) double speed benimde sevdiğim waxlardan. Maşallah

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok güzel bir yıkama yapmışsın yine, elinw sağlık, severek okuyorum senin konuları. Bacanak ne dedi seni bu yıkamaya, en çok onu merak ettim.
Çok güzel ürünler yine, velvet gerçekten harika bir şampuan, o kadarcık şampuanın nasıl bu kadar köpürdüğünü insanın aklı almıyor.
Wax ın kaputtaki tepkilerini çok beğendim, bu kadar kirli kalıp hala bu kadar diri olması harika. Gerçekten dirayetli bir wax.
Eldivenlerde dikkatimi çekmedi değil.
Final fotolarındaki yansımalar beyaz arabada alınabilecek en başarılı yansımalar. Bravo valla.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN, bey çok güzel yıkama günü olmuş .ürünler - uygulama - görseller fevkalade hoş görünüyor . zevkle okudum. wax nerdeyse bir ayı kirli kalmasına ragmen dipdiri yıpranmadan tamamlamış .kış için çok elverişli. güzel günlerde kirletin.

iyi detaylar.
Teşekkürler üstad:tesekkurr:. Geçen hafta secho nun nozulu çatlayınca bacanaktan ödünç rica ettim. Saolsun bende geleyim deyince iyi oldu iki kişi daha rahat hareket ediliyor zaman ve yer sıkıntısı olduğu için. Bilt hamber ı ilk kez uyguladım ama gerçekten çok başarılı. Dayanım 2 ayı geçerse fevkalade olucak.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık maşallah wax güzel gözüküyor :) benzinlikler arasında en sevdiğim yikamalardan bu arada mazgal sistemi çok iyi olduğundan üstüm başım kirlenmeden yıkıyorum bazen bende orda yolum düştükçe. Yalnız fiyatları diğerlerine göre pahalı olmaya başladı 100 sn su 2 TL . Çorlu da 210 220 sn suya 2 TL oluyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sağolasın. Ben hep bu benzinliğe gidiyorum. Evet 100sn 2tl suyu daha iyi bence ya kuyu suyu değil yada kireç oranı çok düşük kuyu suyu. 6 peron olunca da fazla vakit geçirdiğimiz için çok daha iyi oluyor.

Ürünler güzel,uygulama güzel emeğinize sağlık :) double speed benimde sevdiğim waxlardan. Maşallah
Can hocam teşekkürler. Double speed wax ı fusso ya alternatif olarak düşündüm gerçi fusso da daha önce uygulamadım ama parlaklık minimum seviyede olduğu için bilt hamber ı denemek istedim. Dayanım yarışırsa fussoyla kışın vazgeçilmezler arasına girer. Parlaklığı, ıslak görünümü bence tatminkar fiyatına göre..

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok güzel bir yıkama yapmışsın yine, elinw sağlık, severek okuyorum senin konuları. Bacanak ne dedi seni bu yıkamaya, en çok onu merak ettim.
Çok güzel ürünler yine, velvet gerçekten harika bir şampuan, o kadarcık şampuanın nasıl bu kadar köpürdüğünü insanın aklı almıyor.
Wax ın kaputtaki tepkilerini çok beğendim, bu kadar kirli kalıp hala bu kadar diri olması harika. Gerçekten dirayetli bir wax.
Eldivenlerde dikkatimi çekmedi değil.
Final fotolarındaki yansımalar beyaz arabada alınabilecek en başarılı yansımalar. Bravo valla.
Çok sağol üstad sizler tarafından uygulamaların beğenilmesi ayrı bir motive oluyor bir sonrakinde daha iyi uygulama çıkarabilmek için. Yardıma gelen bacanakla kısmetse haziran da 3 kişi oluyoruz daha 2 kişlik kontenjanımız var:mutlu:.. Yazdan bu yana ürünleri ortak kullanıyoruz. Zymolü çok begeniyordu kova yıkamasında ama velvet i görünce 10ml de ne kadar köpürdüğunü ve temizliği ne kadat iyi yaptığını hemen @MoonDance emre hocama başvurduk:alkisss:.. Eldivenleri de nasıl en iyi gösteririm diye düşündüm dedim üstad tan biraz kopya çekmiş olucaz ama :of:.. Mümkün mertebe araca iyi bakıp uygulamaları da imkanlar çerçevesinde yapmaya çalışıyorum, çok teşekkürler üstad.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Hacı ellerine sağlık. Hem benzinlik de uygulama hemde foto çekiyorsun. Helal olsun vallahi. Bu arada bacanakların kıymetini bil, uygulamalar da emekleri çok büyük.:)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar merhaba,

26.01.2020 pazar günü Bilt Hamber Double Speed Wax uyguladıktan sonraki ilk yıkamamızı yapabildim:of: 25 gün yıkamamış oldum. Yağmur çamur biraz kirlendik. Bu sefer bacanağımı aldım yanıma. Video da çektik bir tane bilt hamber ın su itişini ve boncuklanmasını görmek için.

Hadi kirliler gelsin.

Jantlara cg wheel cleaner ve davlumbazlara CG orange degreaser eşliğinde bir giriş yaptım. Ön yıkamamızı valet pro foamula 1 ve bacanağın secho su eşliğinde yaptık. Alta foam aldım daha eve getiremedim hanıma ne dicem diye düşünüyorum :aglaa:
Neyse bir magifoam umuzu alalım sokacağız bir şekilde :halay: Ön yıkama sonrası genel olarak davlumbazlar temizlendi ufak bir müdahale gerekti.

Kova yıkamamızda bacanak da test etsin ve kalitesini görmesi için ab purple velvet i kullandık 10lt suya 10ml kadar koyduk. Foto da 20ml olduğuna bakmayın tekrar geri döktük ama fotoları düzenlerken silmişim:sicak: Acayip köpürüyor, temizliği de çok iyi. Çoklu eldiven ve washpad ler ile yola devam ettik. Biraz boncuklanmalara da bakalım birkaç foto ve kısa da bir video çektik su itiş ve boncuklanma için.

Purestar duplex ile kurulamamızı yaptık. Sabah aç karna gidince bundan sonraki uygulama fotolarında aksaklıklar oldu kusura bakmayın. Kapı eşiklerine bsd+AB p32 karışımını kullandım. Camlara purestar bez ve meguiars glass cleaner ile geçtik. Lastiklere nanolex tire ve plastiklere dr beasley s plastic sealant ile son noktayı koyduk. Buyrun finaller ile bitirelim, teşekkürler arkadaşlar..

Maşallah diyelim, elinize kolunuza sağlık.

Daha önce sordum mu hatırlayamadım, wash mittler de purestar galiba, çok güzel görünüyorlar.
Kuzu postu olan Gyeon mu acaba? Fiyatı hep çok pahalı geldi bana gyeon kuzu postunun, performansı nasıldır? Hak ediyor mu parasını :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hacı ellerine sağlık. Hem benzinlik de uygulama hemde foto çekiyorsun. Helal olsun vallahi. Bu arada bacanakların kıymetini bil, uygulamalar da emekleri çok büyük.:)
Eyvallah Emre saolasın. Tekirdağda oturan saolsun çok yardımcı oluyor. Bacanaklarda benim kıymetimi bilsin, uygulamalari göster işin inceliklerini birebir uygulamalı anlat meşakatli işler bunlar:halay:

fevkaladenin fevkinde bir yıkama olmuş zevkle okudum :)
Çok teşekkürler Murat hocam sağolasın..

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Maşallah diyelim, elinize kolunuza sağlık.

Daha önce sordum mu hatırlayamadım, wash mittler de purestar galiba, çok güzel görünüyorlar.
Kuzu postu olan Gyeon mu acaba? Fiyatı hep çok pahalı geldi bana gyeon kuzu postunun, performansı nasıldır? Hak ediyor mu parasını :)
Çok sağol hocam. Evet washpad lar purestar çok güzeller tavsiye ederim. Fiyatları da bence makul seviyede. @SuperClean ilk sevkiyatta getirmemiş ama diğerlerinde getirir inşallah. Kuzu postu olan birisi gyeon diğeri magic. Gyeon u ben 120tl gibi bir rakama almıştım geçen sene. Magic le arasında inanılmaz kalite farkı var. Yün daha yoğun ve çok daha diri. Bende çok hafif bir açılma yaptı bileklikle yünün birleştiği yerden o da suyla yıkadıktan sonra fazla suyu atarken çırpma işlemini bileklik bölümünden tutarak yaptığım için kaynaklandı anneme hallettiricem :fisilti: Tekrar alırmıydım purestar washpad lerden sonra almam sanırım ayni paraya iki tane washpad nerdeyse alabiliyorum :para:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok sağol hocam. Evet washpad lar purestar çok güzeller tavsiye ederim. Fiyatları da bence makul seviyede. @SuperClean ilk sevkiyatta getirmemiş ama diğerlerinde getirir inşallah. Kuzu postu olan birisi gyeon diğeri magic. Gyeon u ben 120tl gibi bir rakama almıştım geçen sene. Magic le arasında inanılmaz kalite farkı var. Yün daha yoğun ve çok daha diri. Bende çok hafif bir açılma yaptı bileklikle yünün birleştiği yerden o da suyla yıkadıktan sonra fazla suyu atarken çırpma işlemini bileklik bölümünden tutarak yaptığım için kaynaklandı anneme hallettiricem :fisilti: Tekrar alırmıydım purestar washpad lerden sonra almam sanırım ayni paraya iki tane washpad nerdeyse alabiliyorum :para:
Bak verdin zehiri içime, @SuperClean getirirse almak şart oldu şimdi.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Parlak beyaz severiz :) ellerinize sağlık. davlumbazlara naptın hocam? Onları da çekeydin :) ben kafayı taktım bu davlumbazlara. Arkalar keçe gibi bir malzeme.. ciddi fırçalanması gerekiyor sanırım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi