Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Maşallah, çok güzel ürünler, keyifli finaller. Paspas için sahlerde tavsiye edebilirim bulunması daha kolay,şekil desen olarakta fena değiller :)

Teşekkürler can hocam sağolasın.. Bakayım hocam ama paspas konusunda biraz sabit fikirliyim :of: bu baktığım paspaslar ilk gördüğümden beri dikkatimi çekiyor. O kadar para verilirmideyim hep :sarki:

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Teşekkürler hocam sağolasın.

Markayı duydum hocam evet kullananlar memnun.

Optimat halı paspas serviste ne kadar bilmiyorum ama hiç kullanılmamış;

https://www.sahibinden.com/ilan/yed...riginal-urun-kullanilmamistir-784924875/detay
optimat bence pahalı
Teşekkürler can hocam sağolasın.. Bakayım hocam ama paspas konusunda biraz sabit fikirliyim :of: bu baktığım paspaslar ilk gördüğümden beri dikkatimi çekiyor. O kadar para verilirmideyim hep :sarki:
servisten almak istersen haber et küçük bir yardımım olabilir

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Ben yaklaşık 3 yıldır Ankara dosemecioglundan aldığım kılıfları kullanıyorum . Her yıl çıkarıp makinada kısa programda yıkıyorum 6 aylıkken de bı carpetle siliyorum. Kendisi süngerli bı yapı da bundan mi bilmiyorum altına hiç kir geçirmiyor nerdeyse . Çok hafif toz tabiki oluyor ama oda engellenemez herhalde . 2015 Octavia araç kendi koltuklarından bıktıgim için kılıf takmıştım kumaş yapısı çok kötü su dökülse iz yapıyor 2 ay kullaniyoruz renkleri değişiyor. Bide üstüne temizlemek eziyet her seferinde makina ile çekmekte uygun degil. Kötü örnekleri görüyorum kılıfla kullanılan araclarda ama ben bu konuda nadir memnun kullanıcılardanim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben yaklaşık 3 yıldır Ankara dosemecioglundan aldığım kılıfları kullanıyorum . Her yıl çıkarıp makinada kısa programda yıkıyorum 6 aylıkken de bı carpetle siliyorum. Kendisi süngerli bı yapı da bundan mi bilmiyorum altına hiç kir geçirmiyor nerdeyse . Çok hafif toz tabiki oluyor ama oda engellenemez herhalde . 2015 Octavia araç kendi koltuklarından bıktıgim için kılıf takmıştım kumaş yapısı çok kötü su dökülse iz yapıyor 2 ay kullaniyoruz renkleri değişiyor. Bide üstüne temizlemek eziyet her seferinde makina ile çekmekte uygun degil. Kötü örnekleri görüyorum kılıfla kullanılan araclarda ama ben bu konuda nadir memnun kullanıcılardanim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Döşemecioğlunu duydum hocam, tavsiye edenlerde epey var. Arkadaşımda olduğu için bod marka olan hoşuma gitmişti, suyu filanda geçirmemesi ve yapısının farklı olması normal kılıflara göre önemliydi.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya ben ona golf aldırıcam ya da o bana Prima amigo :komik::kop:.. Hadi bakalım hayırlısı:hava:..
Prima işi daha kolay sonuçlanır :D hocam bu arada uygulamalarına bir daha baktım da, bayıldım gerçekten. Benim önceki aracım da beyaz mk7 faceliftti ama böyle güzel böyle derinlik yoktu boyada. Double speed gerçekten iyiymiş. E tabi sizin de eliniz değiyor hakkınızı teslim etmek lazım. :alkisss:

Yıkama yaptığınız yerdeki su tahliye ızgarasında çok hoşuma gitti.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Prima işi daha kolay sonuçlanır :D hocam bu arada uygulamalarına bir daha baktım da, bayıldım gerçekten. Benim önceki aracım da beyaz mk7 faceliftti ama böyle güzel böyle derinlik yoktu boyada. Double speed gerçekten iyiymiş. E tabi sizin de eliniz değiyor hakkınızı teslim etmek lazım. :alkisss:

Yıkama yaptığınız yerdeki su tahliye ızgarasında çok hoşuma gitti.

Sorma hocam bende ondan korkuyorum :komik:.. Sağolasın hocam teşekkürler, elimizden geldiğince bakımlı tutmaya çalışıyorum. Bende fusso ya alternatif ararken baktım fiyatı daha makul ve carnabua içeriği var, ayrıca @Murat hocam da iki kat uygulandığında 3 ay kadar dayanım gösterdiğini söyleyince dedim deneyelim.

Yıkama yeri gerçekten başarılı normalde tdağda hala çoğu yer 1tl ve nerdeyse 5dk süre veriyor. Gittiğim yer 2tl ve 100sn. 6 tane de peron olunca seyrek saatlerde 1 saat kadar kalabiliyorum :utandim:..

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

Bilt Hamber Double Speed Wax ın araç üzerindeki yaklaşık 100. Günü ve merakla durumunu görmek istiyorum. Acaba yaşam belirtisi varmı :super: Hani deseler ki aracını 100 günde ancak 3 defa yıkamışsın, mümkün değil o kadar zamanda ben ve 3 yıkama derdim. Ama şartlar ne yazıkki bunu gerektirdi. Yani kısacası zor şartlar altında denendi derler ya bu Wax gerçekten zor şartlar altında denendi:yazik:

Ha bu arada bu akşam birkez daha gördümki bir arpa boyu yol alamamışız. Tam yıkamayı ve paklanmayı bitirdik bacanakla bir gazoz arası verelim dedik ki benzinliğe araçlar dolmaya başladı. Öğrendik ki sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve benzinliğin marketine akın edilmiş. Dedim hiç girmeyelim markete hemen son dokunuşları yapıp eve kaçalım , artık olduğu kadar. İnsanlarımız ne kadar bilinçsiz, olamaz böyle birşey acayip sinirliyim gerçekten. Bu akşam kim bilir bu hengamede korona virüs kaç kişiye bulaşmıştır. Allah herkese akıl fikir versin. Yazmadan geçemedim kusura bakmayın. Konumuza dönelim..

Buyrun kirlilerimiz,

Kwazar larla Davlumbazlara CG orange degreaser (1/5 sulandırma oranı) ve janlara da cg wheel cleaner (1/4 sulandırma oranı) ile giriş yaptım.

Durulama sonrası bir halimizi görelim. Temassız %75-85 arası kirlilik durumuna göre gayet güzel temizliyor.

Ön yıkamamızı da ad magifoam ve alta eşliğinde yaptık. 1,6 lt su ve 35ml kadar magi. Yorum yapmaya gerek yok sanırım ikisiylede ilgili. Detayları vp fırça ile yaptım. Janlarınkini de wheel woolies ile.

Durulamada bazı bölümlerde hayat belirtisi gösterdi bilt. Kova yıkaması sonra birkaç yerden foto aldım, bakacağız :foto:
Kova yıkamamızda bacanak hem yoğunluğunu hem de yaptığı temizliği beğendiği için ad purple velvet ile yapmamızı istedi. Velvet i 10ml kadar kullandık. Bu sefer Emre hocamı dinledim :komik: Çoklu eldiven (gyeon kuzu yünü, klin mikrofiber) ve washpad ler (purestar) ile yıkamamızı yaptık.

Ve beklediğim boncuklanma durumu, su itişin de bazı bölgelerde var olduğunu gösteriyordu ki hala tavanda ve birkaç yerde ben burdayım diyor kendileri.

Kurulamamızı Large ve medium boy purestar duplex ile yaptık. Kapı eşiklerine standart haline gelen Sonax bsd+ ad p32 karışımını kullandım, jantlara da aynı şekilde. Camları purestar bez ve flowey s3 ile geçtik. Purestar dan oldukça memnunum, bacanak kısa sürede olsa bir oto yıkamacıda çalışmış o da fazlasıyla beğendi. Son dokunuşları da lastiklerde nanolex tire ve plastiklerde dr beasley s plastic sealant ile yaptık.

Ve mutlu son ak pak golf 7,5:sicak: Araçlar dolmaya başlayınca hemen kaçmak için Alel acele final fotoları oldu bağışlayın. Bu arada bir kedimiz sağolasun araba üzerinde değişik fantezilerini denemiş. Kaputtan, tavana ve ordan c sütunundan aşağıya atlamış. C sütununda sağolsun sağlam biz tırnak çiziği nerdeyse 60-70cm bırakmış. @s-Works Bayram hocamı yaz öncesi biraz uğraştıracağız artık :sarki:..

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bilt Hamber Double Speed Wax ın araç üzerindeki yaklaşık 100. Günü ve merakla durumunu görmek istiyorum. Acaba yaşam belirtisi varmı :super: Hani deseler ki aracını 100 günde ancak 3 defa yıkamışsın, mümkün değil o kadar zamanda ben ve 3 yıkama derdim. Ama şartlar ne yazıkki bunu gerektirdi. Yani kısacası zor şartlar altında denendi derler ya bu Wax gerçekten zor şartlar altında denendi:yazik:

Ha bu arada bu akşam birkez daha gördümki bir arpa boyu yol alamamışız. Tam yıkamayı ve paklanmayı bitirdik bacanakla bir gazoz arası verelim dedik ki benzinliğe araçlar dolmaya başladı. Öğrendik ki sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve benzinliğin marketine akın edilmiş. Dedim hiç girmeyelim markete hemen son dokunuşları yapıp eve kaçalım , artık olduğu kadar. İnsanlarımız ne kadar bilinçsiz, olamaz böyle birşey acayip sinirliyim gerçekten. Bu akşam kim bilir bu hengamede korona virüs kaç kişiye bulaşmıştır. Allah herkese akıl fikir versin. Yazmadan geçemedim kusura bakmayın. Konumuza dönelim..

Buyrun kirlilerimiz,

Kwazar larla Davlumbazlara CG orange degreaser (1/5 sulandırma oranı) ve janlara da cg wheel cleaner (1/4 sulandırma oranı) ile giriş yaptım.

Durulama sonrası bir halimizi görelim. Temassız %75-85 arası kirlilik durumuna göre gayet güzel temizliyor.

Ön yıkamamızı da ad magifoam ve alta eşliğinde yaptık. 1,6 lt su ve 35ml kadar magi. Yorum yapmaya gerek yok sanırım ikisiylede ilgili. Detayları vp fırça ile yaptım. Janlarınkini de wheel woolies ile.

Durulamada bazı bölümlerde hayat belirtisi gösterdi bilt. Kova yıkaması sonra birkaç yerden foto aldım, bakacağız :foto:
Kova yıkamamızda bacanak hem yoğunluğunu hem de yaptığı temizliği beğendiği için ad purple velvet ile yapmamızı istedi. Velvet i 10ml kadar kullandık. Bu sefer Emre hocamı dinledim :komik: Çoklu eldiven (gyeon kuzu yünü, klin mikrofiber) ve washpad ler (purestar) ile yıkamamızı yaptık.

Ve beklediğim boncuklanma durumu, su itişin de bazı bölgelerde var olduğunu gösteriyordu ki hala tavanda ve birkaç yerde ben burdayım diyor kendileri.

Kurulamamızı Large ve medium boy purestar duplex ile yaptık. Kapı eşiklerine standart haline gelen Sonax bsd+ ad p32 karışımını kullandım, jantlara da aynı şekilde. Camları purestar bez ve flowey s3 ile geçtik. Purestar dan oldukça memnunum, bacanak kısa sürede olsa bir oto yıkamacıda çalışmış o da fazlasıyla beğendi. Son dokunuşları da lastiklerde nanolex tire ve plastiklerde dr beasley s plastic sealant ile yaptık.

Ve mutlu son ak pak golf 7,5:sicak: Araçlar dolmaya başlayınca hemen kaçmak için Alel acele final fotoları oldu bağışlayın. Bu arada bir kedimiz sağolasun araba üzerinde değişik fantezilerini denemiş. Kaputtan, tavana ve ordan c sütunundan aşağıya atlamış. C sütununda sağolsun sağlam biz tırnak çiziği nerdeyse 60-70cm bırakmış. @s-Works Bayram hocamı yaz öncesi biraz uğraştıracağız artık :sarki:..

Erçin, ellerine sağlık. Dediklerinde sonuna kadar haklısın. Lafa gelince mangalda kül bırakılmaz ama iş bilinçli olmaya ve icraate gelince yok. Birbirimize olan saygımızın farkında olmazsak her ne olursa olsun bu böyle gider.

Neyse uygulamaya yorum yapacak olursam;
Anlatım biçimi çok hoş keyifle okudum. En çok da diksiyonunu seviyorum. Ürünler ve araç harikulade. Sadece ürünün kaliteli olması yeterli değil, ürünü doğru kullanmak da önemli ve sen bunu layığı ile yapmışsın tebrik ederim.
Son olarak lastiklere bayıldım. Nanolex güzel iş çıkarmış.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık keyifle okudum, nanolexin dayanımı nasıl ona yorum alabiliriz :)
Aracınızada maşallah demeden geçmeyelim :nazar:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Erçin, ellerine sağlık. Dediklerinde sonuna kadar haklısın. Lafa gelince mangalda kül bırakılmaz ama iş bilinçli olmaya ve icraate gelince yok. Birbirimize olan saygımızın farkında olmazsak her ne olursa olsun bu böyle gider.

Neyse uygulamaya yorum yapacak olursam;
Anlatım biçimi çok hoş keyifle okudum. En çok da diksiyonunu seviyorum. Ürünler ve araç harikulade. Sadece ürünün kaliteli olması yeterli değil, ürünü doğru kullanmak da önemli ve sen bunu layığı ile yapıyorsun tebrik ederim.
Son olarak lastiklere bayıldım. Nanolex güzel iş çıkarmış.
Teşekkürler Emre sağolasın. Foruma ne zaman üye olmuşum, hangi bütçeme uygun f/p, nokta atışı ürünleri yavaş yavaş tedarik etmişim, hangi yanlış uygulamaları doğruya çevirmişim hepsi ortada ve gelişimin bir parçası. Çok sağolasın güzel ve onure edici yorumun için. Nanolex i severek kullanıyorum gerçekten ama bu yeni distrübütörüyle ne yapıcam bilemiyorum. İnterior cleaner ın ilk ortak alimindaki tutumu nedeniyle gerçekten ürünlerini şuan almak istemiyorum. Belki daha yapıcı bir tutum sergiler bundan sonra ve yeniden alışveriş yaparım bilemiyorum. Şuan alternatif arıyorum bittiğinde ne yaparım diye :dusun:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Emeğinize sağlık keyifle okudum, nanolexin dayanımı nasıl ona yorum alabiliriz :)
Aracınızada maşallah demeden geçmeyelim :nazar:
Teşekkürler Can hocam sağolasın. Nanolex in dayanımı benim için tatminkar. Yaz şartlarında 600-700km arası rahatlıkla su itişi ve boncuklanması devam ediyor. Kış şartlarında bu tabii düşüyor ama benim yıkamalarda da süreler uzadığı için tam birşey şuan söyleyemeyecegim.

Burda pası @Dragstar hocama atıyorum. Gyeon tire ile dönüşümlü kullandığı için de benden çok daha iyi analiz edecektir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@KaiZeN uygulamalarınızı özlemiştim. Elimize sağlık yine şahane anlatım şahane fotolar ve şahane final :) cg wheel cleaner uygularken sıkıp bekliyor musunuz demirtozu gibi? Ben sıkıp direk fırça ile müdahale ediyordum, hangisi başarılı ise onu yapayım :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık @KaiZeN hocam beyaz yine parlamış. Wax da gayet inatçı gözüküyor.
Kedinin çiziklerine üzüldüm umarım kolayca giderilir zararı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi çok güzel bir uygulama olmuş, bide yeni başlayanlar için ürün listesi olmuş.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba,

Buyrun kirlilerimiz,

Ellerine sağlık tertemiz olmuş. :alkis:Artık camdan bakarak zaman geçirecez. Şu tv ekranına araba resmi açıp polisaj makinesi tutanlar gibi:eek:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar merhaba,

Buyrun kirlilerimiz,

Çok güzel yıkama olmuş. Bilt hamber double speed wax'a helal olsun 100 gün sonra bu performans göz yaşartıcı gerçekten. :alkis:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şu meleği görmekten mahrum bırakmayın bizi hocam maşaAllah :nazar::)
Elinize sağlık bu kadar az yıkamaya wax harika sonuçlar veriyor parasına göre mükemmel iş yaptı.
Araç yüzeyi büyük ihtimal çok güzel bu aşırı etkiliyor dayanımı.
Kullanılan ürünlerde harika , yıkama yapacaklara örnek bir uygulama olmuş.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, wax hala yaşıyor, valla süper performans, ben hala kayınbabanın arabadaki durumu merak ediyoeum, malum sebeplerden adam fışarı da çıkamıyor, yıkayamıyoruz arabayo, hoş artık bizde çıkamıyoruz:(
Birde dünkü olayın heralde dünyada bir eşi benzeri yoktur, sabotaj yapıp virüsü daha çok nasıl yayarız diye düşünüp bu yolu bulmuşlar herhalde.