Arkadaşlar merhaba,
Bilt Hamber Double Speed Wax ın araç üzerindeki yaklaşık 100. Günü ve merakla durumunu görmek istiyorum. Acaba yaşam belirtisi varmı

Hani deseler ki aracını 100 günde ancak 3 defa yıkamışsın, mümkün değil o kadar zamanda ben ve 3 yıkama derdim. Ama şartlar ne yazıkki bunu gerektirdi. Yani kısacası zor şartlar altında denendi derler ya bu Wax gerçekten zor şartlar altında denendi
Ha bu arada bu akşam birkez daha gördümki bir arpa boyu yol alamamışız. Tam yıkamayı ve paklanmayı bitirdik bacanakla bir gazoz arası verelim dedik ki benzinliğe araçlar dolmaya başladı. Öğrendik ki sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve benzinliğin marketine akın edilmiş. Dedim hiç girmeyelim markete hemen son dokunuşları yapıp eve kaçalım , artık olduğu kadar. İnsanlarımız ne kadar bilinçsiz, olamaz böyle birşey acayip sinirliyim gerçekten. Bu akşam kim bilir bu hengamede korona virüs kaç kişiye bulaşmıştır. Allah herkese akıl fikir versin. Yazmadan geçemedim kusura bakmayın. Konumuza dönelim..
Buyrun kirlilerimiz,
Kwazar larla Davlumbazlara CG orange degreaser (1/5 sulandırma oranı) ve janlara da cg wheel cleaner (1/4 sulandırma oranı) ile giriş yaptım.
Durulama sonrası bir halimizi görelim. Temassız %75-85 arası kirlilik durumuna göre gayet güzel temizliyor.
Ön yıkamamızı da ad magifoam ve alta eşliğinde yaptık. 1,6 lt su ve 35ml kadar magi. Yorum yapmaya gerek yok sanırım ikisiylede ilgili. Detayları vp fırça ile yaptım. Janlarınkini de wheel woolies ile.
Durulamada bazı bölümlerde hayat belirtisi gösterdi bilt. Kova yıkaması sonra birkaç yerden foto aldım, bakacağız

Kova yıkamamızda bacanak hem yoğunluğunu hem de yaptığı temizliği beğendiği için ad purple velvet ile yapmamızı istedi. Velvet i 10ml kadar kullandık. Bu sefer Emre hocamı dinledim

Çoklu eldiven (gyeon kuzu yünü, klin mikrofiber) ve washpad ler (purestar) ile yıkamamızı yaptık.
Ve beklediğim boncuklanma durumu, su itişin de bazı bölgelerde var olduğunu gösteriyordu ki hala tavanda ve birkaç yerde ben burdayım diyor kendileri.
Kurulamamızı Large ve medium boy purestar duplex ile yaptık. Kapı eşiklerine standart haline gelen Sonax bsd+ ad p32 karışımını kullandım, jantlara da aynı şekilde. Camları purestar bez ve flowey s3 ile geçtik. Purestar dan oldukça memnunum, bacanak kısa sürede olsa bir oto yıkamacıda çalışmış o da fazlasıyla beğendi. Son dokunuşları da lastiklerde nanolex tire ve plastiklerde dr beasley s plastic sealant ile yaptık.
Ve mutlu son ak pak golf 7,5

Araçlar dolmaya başlayınca hemen kaçmak için Alel acele final fotoları oldu bağışlayın. Bu arada bir kedimiz sağolasun araba üzerinde değişik fantezilerini denemiş. Kaputtan, tavana ve ordan c sütunundan aşağıya atlamış. C sütununda sağolsun sağlam biz tırnak çiziği nerdeyse 60-70cm bırakmış. @s-Works Bayram hocamı yaz öncesi biraz uğraştıracağız artık

..