Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@KaiZeN ellerinize sağlık yine güzel bir temizlik ve final çıkmış ortaya. Sizin konuyu ilgiyle ve merakla takip ediyorum, sizden ricam arayı bu kadar uzatmayın :)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Eline koluna sağlık hocam çok güzel olmuş

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık güzel bir bakım ve temizlik olmuş.:)
Teşekkürler hocam sağolasın..

Hocam eline saglik mis gibi olmus.

Burasi senin evin otoparkiysa sen neden yikamalari burada yapmiyorsun? Komsular mi sorun cikarir? Sallandir bir hortum al.bir makine mis :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Ömer hocam sağolasın. Birkaç site sakiniyle problem yaşayabilirim onun için hiç niyetine girmiyorum. Sitenin araba çektiğimiz bölümlerini dahi çocukların oyun alanı olarak görenler var. Okul bahçesine, çocuk parkına gidin diyorum. Adam bahçeli siteyi ben niye aldım diyor. Problem çıkmasın hiç giderim ben benzinliğe :mutlu:

Ellerine sağlık Erçin'im. Tertemiz olmuş. Maşallah.
Teşekkürler Emre sağolasın, eksik olma..

@KaiZeN ellerinize sağlık yine güzel bir temizlik ve final çıkmış ortaya. Sizin konuyu ilgiyle ve merakla takip ediyorum, sizden ricam arayı bu kadar uzatmayın :)
Sağolasın Mustafa hocam. Kısmetse izindeyim Wax ı yenileyeceğim bir abimin rotary makinası var o da pek kullanmayı bilmiyor ama bir glaze uygulamak için düşük hızda kullanacağız artık ikimize de uyan bir günde.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Araçta en korktuğum 2 yerden biri sunroof :)
Emeğinize sağlık keşke yakın olsakta benim aracı birlikte yapsak. 4 senedir temizlenmemiştir.:deli:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık tertemiz olmuş maaşallah, güle güle kirletin.
Üstad teşekkürler sağolasın.

Araçta en korktuğum 2 yerden biri sunroof :)
Emeğinize sağlık keşke yakın olsakta benim aracı birlikte yapsak. 4 senedir temizlenmemiştir.:deli:
Hocam teşekkürler. 4 sene epey uzun olmuş serviste bakımda en azından yağlamışlardır. İyi kir çıkar. Olurdu bir el atardık birlikte :mutlu:

Sağolasın hocam, teşekkürler.

Elinize sağlık,tertemiz olmuş ben bile keyiflendim burada :)
Teşekkürler Can hocam sağolasın.

Elinize sağlık. çok güzel olmuş maşallah :nazar::)
Kazım hocam sağolasın, teşekkürler.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Erçin abi. Benim de ilerleyen zamanlarda kaçınılmaz olarak girişeceğim işlerden konuştuğumuz üzere. Bana rehber olmuş oldu.. :) Serviste sunroof bakımını da araya sıkıştırıyorlarmış yağ değişiminde ama tabi ücreti karşılığıdır. E var mı bizde o göz? Düzgünce temizlemeden gresi basıyorlardır kesin.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık Erçin abi. Benim de ilerleyen zamanlarda kaçınılmaz olarak girişeceğim işlerden konuştuğumuz üzere. Bana rehber olmuş oldu.. :) Serviste sunroof bakımını da araya sıkıştırıyorlarmış yağ değişiminde ama tabi ücreti karşılığıdır. E var mı bizde o göz? Düzgünce temizlemeden gresi basıyorlardır kesin.
Teşekkürler Arda sağolasın. Fikir verebildiysem ne mutlu. Bu arada koltukların, torpidonun, direksiyonun üstünü soft99 kırmızı bezlerle örtmüştüm içeri damlarsa leke bırakmasın diye onu yazmamışım ekleyeyim :mutlu:. Serviste ben bir kere sormuştum nasıl yapıyorsunuz diye. Lastik bakım spreyini çevresine sıkıp, kızakları da greslediklerini söylemişlerdi. Dediğin gibi temizlemekle uğraşacaklarını sanmıyorum. Bir de en az 300-400tl isterler :sicak:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Kaliteli ürünlerle tam da olması gerektiği gibi bir temizlik olmuş, elinize sağlık. Maalesef özellikle sanayide çoğu sunroof bakımı yaptığını iddia eden yerler hiçbir ön temizlik yapmadan basıyor doğrudan yağı. Oysa şu işler olması gerektiği gibi yapılsa keşke de ikinci el araç alırken sunroof korkulu rüya olmasa :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık hocam mükemmel temizlik ve bakım olmuş vag grubuna en çok yakışan opsiyon bence kahrı çekilir bu güzelliğin valla :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır uygulama paylaşmıyordum. Aslında cuma akşamı aracı yıkadım ama babamla gidince ne yazıkki pek foto çekme imkanım olmadı. İncik cincik ne uğraşıyon o kadar deyip durunca hevesimi kırdı :komik:

Bugün sunroof ün bakımını yapayım dedim bir en azından her mevsim geçişi mümkün mertebe bir elden geçirmeye çalışıyorum. Alırken ÖTV ydi KDV ydi derken maliyeti 6-7 bin TL yi bulan ama bir o kadar da ilgi alaka isteyen bir donanım. Esnerken çatır çutur ses gelir, yazın arabanın içi çok daha fazla sıcak olur gibi. Tabi neden aldın o zaman sunroof li araç derseniz vag grubu sagolsun istediğin ozellikte bir araç getirmek için 2-3 ay süre veriyor ve fiyat garantisi doğal olarak vermiyor. Düşünün aracı 2.5 ay beklediniz 215 e anlastiginiz araç zam dı, euro artışıydı derken bir bakmışsın üst ÖTV dilimine girmiş ve olmuş 250 TL hadi gelde al bakalım :paraa:Hevesini kursağında bırakırlar insanın. Onun için mevcutta istediğin donanıma en yakın araç hangisiyse onu alıp geçiyorsun :mutlu:

Neyse konumuza dönelim :deli:.. Kirli hallerimiz yaklaşık 6 ay olmuştur en son temizleyeli koye gittiğimizde biraz fazla tozlanıyor. Genelde açmıyorum sadece tilt pozisyonunda bazen hava almak için açıyorum.

Her tarafına ürün sıçramasın diye bez ve çöp poşetleriyle maskeleme yaptım :super: Tabi maskeleme denirse :komik: Bir de iç tarafa ürün damlarsa veya serperse diye koltuk, direksiyon, torpido üzerine soft99 bezlerden sermiştim 6 tane almakla çok iyi yapmışım :sicak:

Kanallara ve kızakların olduğu bölüme 1/2,5 kadar ceviz uyguladım, kwazar sprey şişeyle. Valet pro ve work stuff fırçaların yardımıyla. Ön ve arka lastiklerin arasına ise wheel woolies in en küçük boyu çok iyi iş gördü yoksa fırçayla çok zor olacaktı.

Öndeki perdeyi de hafifçe vp carpet cleaner ile geçip, temiz bir bezle sildim.

Güzelce bezlerle tüm yerleri kurulayıp kızakları würth hhs grease ile yağladım.

Lastik bölümlerede würth lastik ve fitil bakım spreyi ile geçtim. Spreyi bulaşmaması için mothers aplikatöre sıkıp uyguladım. Sonax takı gibi ne yazıkki ucunda sünger yok.

Plastik aksamları da Dr beasleys plastic sealant ile korumaya aldım. Bunun fotosunu çekmemişim iftar yaklaşınca meraklı site sakinlerinin soruları nedeniyle nazarlık olsun diyelim. Buyrun finaller arkadaşlar.. Herkese teşekkürler..

Ellerine sağlık. Çok güzel temizlik olmuş. Babamın passatta da var cam tavan ama hiç girişmedim. Üşendim herhalde. Müsait bir zamanda deneyeyim ben de. Maşallah bu arada :nazar:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır uygulama paylaşmıyordum. Aslında cuma akşamı aracı yıkadım ama babamla gidince ne yazıkki pek foto çekme imkanım olmadı. İncik cincik ne uğraşıyon o kadar deyip durunca hevesimi kırdı :komik:

Bugün sunroof ün bakımını yapayım dedim bir en azından her mevsim geçişi mümkün mertebe bir elden geçirmeye çalışıyorum. Alırken ÖTV ydi KDV ydi derken maliyeti 6-7 bin TL yi bulan ama bir o kadar da ilgi alaka isteyen bir donanım. Esnerken çatır çutur ses gelir, yazın arabanın içi çok daha fazla sıcak olur gibi. Tabi neden aldın o zaman sunroof li araç derseniz vag grubu sagolsun istediğin ozellikte bir araç getirmek için 2-3 ay süre veriyor ve fiyat garantisi doğal olarak vermiyor. Düşünün aracı 2.5 ay beklediniz 215 e anlastiginiz araç zam dı, euro artışıydı derken bir bakmışsın üst ÖTV dilimine girmiş ve olmuş 250 TL hadi gelde al bakalım :paraa:Hevesini kursağında bırakırlar insanın. Onun için mevcutta istediğin donanıma en yakın araç hangisiyse onu alıp geçiyorsun :mutlu:

Neyse konumuza dönelim :deli:.. Kirli hallerimiz yaklaşık 6 ay olmuştur en son temizleyeli koye gittiğimizde biraz fazla tozlanıyor. Genelde açmıyorum sadece tilt pozisyonunda bazen hava almak için açıyorum.

Her tarafına ürün sıçramasın diye bez ve çöp poşetleriyle maskeleme yaptım :super: Tabi maskeleme denirse :komik: Bir de iç tarafa ürün damlarsa veya serperse diye koltuk, direksiyon, torpido üzerine soft99 bezlerden sermiştim 6 tane almakla çok iyi yapmışım :sicak:

Kanallara ve kızakların olduğu bölüme 1/2,5 kadar ceviz uyguladım, kwazar sprey şişeyle. Valet pro ve work stuff fırçaların yardımıyla. Ön ve arka lastiklerin arasına ise wheel woolies in en küçük boyu çok iyi iş gördü yoksa fırçayla çok zor olacaktı.

Lastik bölümlerede würth lastik ve fitil bakım spreyi ile geçtim. Spreyi bulaşmaması için mothers aplikatöre sıkıp uyguladım. Sonax takı gibi ne yazıkki ucunda sünger yok.

Plastik aksamları da Dr beasleys plastic sealant ile korumaya aldım. Bunun fotosunu çekmemişim iftar yaklaşınca meraklı site sakinlerinin soruları nedeniyle nazarlık olsun diyelim. Buyrun finaller arkadaşlar.. Herkese teşekkürler..

Şahane olmuş ellerine sağlık. Montajda böyle temiz değildi bu:D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

Erçin abi birisine arabayı satsan, o kişinin yakınları arabayı sıfır mı aldın diye sormazlarsa benim adım İbrahim değil :D

Eline koluna sağlık söylenecek söz yok.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kaliteli ürünlerle tam da olması gerektiği gibi bir temizlik olmuş, elinize sağlık. Maalesef özellikle sanayide çoğu sunroof bakımı yaptığını iddia eden yerler hiçbir ön temizlik yapmadan basıyor doğrudan yağı. Oysa şu işler olması gerektiği gibi yapılsa keşke de ikinci el araç alırken sunroof korkulu rüya olmasa :)
Teşekkürler hocam sağolasın. Kesinlikle, sunroof bakımı düzenli yapılmazsa güzel ülkemin bozuk veya köy yolları kaynaklı tavanı komple sökmeye kadar götürebilecek arızalar oluşabiliyor.

Eline sağlık hocam mükemmel temizlik ve bakım olmuş vag grubuna en çok yakışan opsiyon bence kahrı çekilir bu güzelliğin valla :)
Hocam teşekkürler sağolasın. Evet kesinlikle yakışan bir opsiyon. 2. El ilanlarında da alırken verdiğin parayı üzerine koyabileceğin bir donanım.

Şahane olmuş ellerine sağlık. Montajda böyle temiz değildi bu:D
Teşekkürler Hurşid hocam. Elimin, fırçanın girebildiği yere kadar temizlemeye çalıştım.

Ellerine sağlık. Çok güzel temizlik olmuş. Babamın passatta da var cam tavan ama hiç girişmedim. Üşendim herhalde. Müsait bir zamanda deneyeyim ben de. Maşallah bu arada :nazar:
Can hocam teşekkürler eksik olma. En yakın zamanda o zaman uygulamayı bekliyoruz:mutlu: Düşünmüyorum gerçi ama hem mekanizmanın, kızakların farkı varmı görmüş oluruz.

Erçin abi birisine arabayı satsan, o kişinin yakınları arabayı sıfır mı aldın diye sormazlarsa benim adım İbrahim değil :D

Eline koluna sağlık söylenecek söz yok.
Teşekkürler İbrahim sağolasın. Senin uygulamalar yanında bizim ki devede kulak kalır valla :komik: