. Serviste ben bir kere sormuştum nasıl yapıyorsunuz diye. Lastik bakım spreyini çevresine sıkıp, kızakları da greslediklerini söylemişlerdi. Dediğin gibi temizlemekle uğraşacaklarını sanmıyorum. Bir de en az 300-400tl isterler 

Hevesini kursağında bırakırlar insanın. Onun için mevcutta istediğin donanıma en yakın araç hangisiyse onu alıp geçiyorsun 
.. Kirli hallerimiz yaklaşık 6 ay olmuştur en son temizleyeli koye gittiğimizde biraz fazla tozlanıyor. Genelde açmıyorum sadece tilt pozisyonunda bazen hava almak için açıyorum.
Tabi maskeleme denirse
Bir de iç tarafa ürün damlarsa veya serperse diye koltuk, direksiyon, torpido üzerine soft99 bezlerden sermiştim 6 tane almakla çok iyi yapmışım 

Hevesini kursağında bırakırlar insanın. Onun için mevcutta istediğin donanıma en yakın araç hangisiyse onu alıp geçiyorsun 
.. Kirli hallerimiz yaklaşık 6 ay olmuştur en son temizleyeli koye gittiğimizde biraz fazla tozlanıyor. Genelde açmıyorum sadece tilt pozisyonunda bazen hava almak için açıyorum.
Tabi maskeleme denirse
Bir de iç tarafa ürün damlarsa veya serperse diye koltuk, direksiyon, torpido üzerine soft99 bezlerden sermiştim 6 tane almakla çok iyi yapmışım 

Tabi maskeleme denirse
Düşünmüyorum gerçi ama hem mekanizmanın, kızakların farkı varmı görmüş oluruz. 
Detail Forum? Türkiye'nin 'En Büyük' Detaylı Araç Bakımı,Temizliği ve Boya Koruma Forumu