Bez tavsiyesi

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba, @SuperClean hocam. Purestar Duplex Twist 70x90 stoklara ne zaman gelecek acaba? Teşekkür ederim.

Ayrıca LE Black Hole da kalmamış, bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba ,
Bu ara gelmesi gerekiyor , 10 güne kalmaz stoklara girer diye tahmin ediyoruz.
Gemi nakliyelerinde süreç sıkıntılı ,anlamsız uzamalar oluyor.
Gümrükleme kısmında problem olmaz bizde , yeterki gemi gelsin , bilgisini veririz buradan .
Tşkler.

bossrs

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ol
Liquid Elements Black Hole Evo Mavi 1400 GSM 50X80 Kurulama Havlusu.

bunu kullanıyorum dünyanın en iyi bezi bana göre

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
hiç bir üründe marka fanatikliğine gerek yok hangisi işinize geliyorsa onu alın iki üründe fazlasıyla iş gören yeterli ürünler. bende ikiside benzer ölçülerde mevcut le black hole yerine purestar duplex tercih ederim, eğer arada kayda değer fiyat farkı var ise hangisi ucuz ise onu tercih ederim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
hiç bir üründe marka fanatikliğine gerek yok hangisi işinize geliyorsa onu alın iki üründe fazlasıyla iş gören yeterli ürünler. bende ikiside benzer ölçülerde mevcut le black hole yerine purestar duplex tercih ederim, eğer arada kayda değer fiyat farkı var ise hangisi ucuz ise onu tercih ederim.
Genel herkese cevap olsun diye söyliyeyim. Yaklaşık 2 yıldır Purestar Duplex twist towel kullanıyorum. Black hole ide satışa açılır açılmaz aldım ne kadar olmuştur pek hatırlamıyorum ama onuda cok kullandım. Sürekli mikrofiber deterjanla yıkamama rağmen black hole daha erken su çekmemeye basladı. Bir diğer konuda ipliklerin erken salması. İki havluyuda cok dikkatli kullanırım plakalıkların orayı yazıların orayı silerken dikkatli silerim ki iplik takılmasın diye. Black holede iplikler cok saldı kendini. O yüzden açıkçası genel anlamda kore grubu mikrofiber almaya calısıyorum

Emirhancap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
Camda iz bırakmayacak uzun ömürlü cam bezi tavsiyeniz nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Camda iz bırakmayacak uzun ömürlü cam bezi tavsiyeniz nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karbon bezlere bakmanızı öneririm. Kullanmadan önce camı apc ile köpürterek silerseniz yağlı katmandan arındrmış olursunuz. Sonrasında İPA sıkarak temizleyebilirsiniz.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar hangi kurulama havlusunu alıyorsunuz ? Sahte falan demiş en güvenilir satıcı hangisi ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar hangi kurulama havlusunu alıyorsunuz ? Sahte falan demiş en güvenilir satıcı hangisi ?
MF SuperClean | Profesyonel Temizlik Ürünleri
Work Stuff KING Kurulama Havlusu - 1100 GSM ( TWIST TOWEL ) 90 cm* 73 cm
KLIN Drying DUO Çift Taraflı Kurulama Havlusu 1200 GSM (Lacivert) - 90x70cm
KLIN Drying Duo L - Navy 1200 GSM Araba Kurulama Bezi 90 x 70 cm - Cila Kutusu

Bu attiklarimdan birini gozu kapali alabilirsin.Hepside Kaliteli aralarinda fark yok fiyat olarak biraz oynama var.Siteler guvenilir ve Distributor ve bayilerdir.

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Klin tavsiye etmem sakın almayın cilakutusundan 1 tane aldım, ürün ilk kullanımda iplik atmaya başladı.
Firma fatura kesmediği için de garantisi yok.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar Klin tavsiye etmem sakın almayın cilakutusundan 1 tane aldım, ürün ilk kullanımda iplik atmaya başladı.
Firma fatura kesmediği için de garantisi yok.
Yıllardır kullanılan bir havlu yanlış yönlendirme yapmayın taktırırsanız aracin sivri köşelerine ip atar her twisted veya her havlu. 7 yıldır klin ve purestar kullanıyorum tek farkları polyamid oranları farklıdır purestar ana fabrikasıdır klininde bununda bilgisini veriyim cok iyi tanımasam tecrübem olmasa bu şekilde net konuşmazdım.

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yıllardır kullanılan bir havlu yanlış yönlendirme yapmayın taktırırsanız aracin sivri köşelerine ip atar her twisted veya her havlu. 7 yıldır klin ve purestar kullanıyorum tek farkları polyamid oranları farklıdır purestar ana fabrikasıdır klininde bununda bilgisini veriyim cok iyi tanımasam tecrübem olmasa bu şekilde net konuşmazdım.
Ben başıma geleni yazdım. Her hangi bir yere takma vs olmadı ki, aracı kuruladıktan sonra bir şey yoktu bezi yıkaıktan sonra iplik sarkmaları oldu. Bende keyif almıyorum bu kadar pahalı ürünün ilk yıkamada iplik sarkıtmasından.