Merhabalar konudan biraz bağımsız ama elimde 1 senedir kullanmaya çalıştığım mf superclean double 1000gsm bez var ve bezi 5lt kovaya atsam tüm suyu çekiyor fakat araç üzerinde suyu emmiyor ve su izi bırakıyor . Aynı markanın duo twist modelini önerdiler ve farkın elimdeki bezin peluş duonun twisted bez olduğundan su izi bırakmayacağını söylediler bu konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz ve hangi bezi almalıyım fp acaba ? (Bezi kurtarmak için apc ile suda bekletip yumuşatıcısız deterjan ve sirke ile yıkadım fakat nafile.)
Merhaba ; Double 1000 gsm ürün peluş yapıdadır , çok ince iplikli olduğu için aslında her kullanım sonrası çamaşır makinasında yıkama yapmak gerekiyor. Şampuan kalıntısı , Cila kalıntısı bezin ipliklerine bulaşıyor , su emme azalıyor veya su izi bırakıyor. 50 derece civarlarında makinada yıkayın , sıkma sonrası iyice çırpın tüyler birbirine yapışmasın. Silme performansı düzelecektir.
Duo Twist bezler ise daha yeni teknoloji / burgu iplikle üretiliyor , ;Emicilik ve İz bırakmama konusunda muazzam iyiler.
Fiyat performans olarak şu anda en ekonomik ürünü muhtemelen biz satıyoruz.
Memnuniyet her 2 üründede çok fazla .
50x70 ve 50x80 cm olarak 2 farklı ebatta ürün mevcut.
2 üründe 1200 GSM ağırlıktadır.
Pazaryerlerinden kargo avantajıyla alabilirsiniz .
Başka eksiklerinizde var ise ( 1000 TL üzerine çıkabilirseniz Kargo ücretsiz olur ) Kendi sitemizde ürünler biraz daha ekonomik fiyatta satılmaktadır.
Teşekkürler