Bez tavsiyesi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Estağfurullah ,
Twistin yenisi çiktı , Dublex tarzinda ama daha kısa ipliklerden oluşmuş bir havlu , Superior Twist diye adlandirmislar. 980 Gsm gramajda,
45x75 ve 70x90 cm ebatlarinda.
Resimlerini ve detaylarini bizim kendi sitemize eklemişler. Inceleyebilirsiniz.

Bu ürünü bizimde deneme imkanimiz olmadi , kurulama performansi çok güzel denildi bizde son dakika gelen partiye ekledik.

Yeni partide Yesil renkli bir cila havlusu var , Mavi 1400 gsm havlu modeline benziyor ama 800 gsm yogunlukta , Daha kolay bir kullanimi var ve daha ekonomik olacak.

Bunlarin disinda eski partideki standart urunlerin hepsi tekrar geldi.

(Twist - Dublex - Supreme - Eldiven - Cila havlulari )
çok teşekkürler.
yeşil ve Superior Twist sitenizde görmüştüm. hatta ne zaman gelmiş bitmiş diyede kendime hayıflanmıştım.
burguların hafif sertlik ve takılma ip atma sorununa çözüm olacak gibi ozaman Superior Twist . daha soft duruyor.
yeşilide envantere ekliyelim o vakit.
son hepsiburada indirimleri dahilinde gerçekleşen fiyatlar çok makbule geçti. sizi aslında fiyatlarda sagladıgınız istikrarlı duruş ve gönderdiginiz hediyeler için bir teşekkür mayetinde mesajla rahatsız etmek istesemde kısmet bu konuşmayaymış.
tüm olumsuzluklara ragmen fiyat yükseltmeden devam ettiginiz için çok teşekkürler elinizdeki ürünler için.
yenilerde tabi kur etkisi görülecektir ama bu yaklaşımlarınızla açıkçası ''kuşkusuz'' bir bekleyiş olacak yeni seri.

iyi detaylar.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@ege @SuperClean bu superior twist denilen olayı sizlere açıklayayim KLİN KOREA EVO modeline rakip olarak çıkarılmış bir bezdir aynı bezin klin koreası bende mevcut olup burgu iplikler ince küçük ama daha sıktır ayrıca bu bez uzun tüylüye göre daha yumuşaktır. Sitenizde gördüğüm kadarıyla birebir rakibi diyebileceğimiz bir ürün. Su emme performansı duo twistedlara göre benzerdir yani fazla yada az diyemem ikisinide denedim sonuç bence biri diğerinden iyi diye bir tanımlama yapmak mantıklı değil ama yumuşaklık konusunda kesinlikle net bir fark var. Bendekinin fotosunu aşağıya koyuyorum

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba ,
Cuma günü stoklara gireceği bilgisini verdi gümrükcümüz.
3 aydır bekletiyorlar gümrükte , insallah bu hafta sonuna kadar tüm çesitleri teslim almis oluruz.
Benim mevcutta elimde bir kurulama bezi var ama, aracı kurularken su kalıyor ayrıca birkaç kere sıkmam gerekiyor. O yüzden su emme performansı güzel ve su bırakmayacak bir bez arıyorum. Kısaca paranın alabileceği en iyisini istiyorum :D Ayrıca özellikle ön camı ve arka camı elimdeki bezler ile ne kadar silersem sileyim buğu yapınca sanki camı hiç silmemişim gibi izler var. Tek konu bezmi yoksa kimyasal ile ayrıca silmek gerekiyormu bilemiyorum. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim .. :)

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
çok teşekkürler.
yeşil ve Superior Twist sitenizde görmüştüm. hatta ne zaman gelmiş bitmiş diyede kendime hayıflanmıştım.
burguların hafif sertlik ve takılma ip atma sorununa çözüm olacak gibi ozaman Superior Twist . daha soft duruyor.
yeşilide envantere ekliyelim o vakit.
son hepsiburada indirimleri dahilinde gerçekleşen fiyatlar çok makbule geçti. sizi aslında fiyatlarda sagladıgınız istikrarlı duruş ve gönderdiginiz hediyeler için bir teşekkür mayetinde mesajla rahatsız etmek istesemde kısmet bu konuşmayaymış.
tüm olumsuzluklara ragmen fiyat yükseltmeden devam ettiginiz için çok teşekkürler elinizdeki ürünler için.
yenilerde tabi kur etkisi görülecektir ama bu yaklaşımlarınızla açıkçası ''kuşkusuz'' bir bekleyiş olacak yeni seri.

iyi detaylar.
Merhaba ;
Sizinde dediğiniz gibi İplik takılmasının önüne geçmeyi hedeflediler muhtemelen. Bizde ürünü gelince göreceğiz, Normalde denemeden test etmeden üründe üretmeyiz , İthalatta yapmayız ama Purestar firması gerçekten Arge anlamında iyi bir firma. Bizde güvendiğimiz için deneme yapmadan getirdik. İnşallah iyi geri dönüşler alacağız.

Fiyatlar konusundada elimizden geleni yapıyoruz, Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Bizim ticari davranışlarımız tabiri caizse biraz eski kafalı diye adlandırılan anlayışta devam ediyor.
Aile şirketiyiz ve Tekstil 'in farklı alanlarda işlerimiz var .
Şu anda 3 . kuşak işlerin başında ama Dede - Baba ve Amcalardan gelen klasik Sultanhamam / Eminönü ticari zihniyetiyle iş yapıyoruz . Bu zihniyet anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şeydir , ( Forumda illaki Sultanhamam da işi gücü olan vardır bizi iyi anlarlar )

Sultanhamam 'da yetişen Baba ve Amcalar emekli olmazlar :) , İşe bile gelmeseler gün aşırı detay sorarlar. Fikir verirler . Müdahele bile ederler.

Bizlerde bu durumdan çok mutluyuz , onların bu zamanda az kalmış dürüst tüccar zihniyetlerini bizlere aşılamasından dolayı bizim toptan satışlarımızdaki müşterilerimiz bizleri hiç bir zaman bırakmıyor. Temizlik kumaşları kısmında 16 yıldır bu işi yapıyoruz ve bu işe başladığımız zamanki müşterilerimizle hala ticaretimiz devam ediyor.
Bu düzenin mimarlarıda Büyüklerimiz .

İnşallah hepimiz çocuklarımıza, büyüklerimizden gelen değerleri aktarabilelim ki Topluma , İnsanlığa faydalı bireyler olsunlar. Zaman kötü maalesef ....

Benim mevcutta elimde bir kurulama bezi var ama, aracı kurularken su kalıyor ayrıca birkaç kere sıkmam gerekiyor. O yüzden su emme performansı güzel ve su bırakmayacak bir bez arıyorum. Kısaca paranın alabileceği en iyisini istiyorum :D Ayrıca özellikle ön camı ve arka camı elimdeki bezler ile ne kadar silersem sileyim buğu yapınca sanki camı hiç silmemişim gibi izler var. Tek konu bezmi yoksa kimyasal ile ayrıca silmek gerekiyormu bilemiyorum. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim .. :)

Kurulama Bezi Konusunda En iyi bezler Şu an için Twist yapıdaki ürünler. Çeşit bol , Hiç biri sizi üzmeyecektir.
Cam bezi olarakta bizim Lüks Cam bezi olarak adlandırdığımız bir ürün var. 320 gsm 40x40 ve 50x70 ebatları var. Senelerdir çok beğenilen performanslı bir üründür. Su izi / hav - Tüy bırakmaz. Deneyebilirsiniz.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@technologyst, bey teşekürler aranan bu olsa gerek. soft yapı burguda buluşmuş . bizede alıp denemek kaldı.
@SuperClean, açıkçası sizin bu forumda olmanız çok önemli .
firma yetkililerinin yurtdışında oldugu gibi tüketiciyle direk iletişim kurabildigi forum ortamında en dogru ve en yeni bilgileri paylaşıyor olması çok önemli .karşılıklı para harici her iki taraf için dogru ürün seçimleri istegin dogru belirlenmesi saha analizi açısından en dogru yer.
ne yazık ki tr de pek istemiyor katılmıyor önemsemiyor tedarik edici zincir üyeleri. bu açıdanda bahsettiginiz geleneksel ticareti aslında modernleştirmişte oluyorsunuz.
umarım ilerde tüm marka temsilcileri burada olur.

iyi detaylar.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Bugüne kadar getirmedik , bundan sonraki partiye bir miktar ekleriz sizde, bizde urunu denemiş oluruz.
Ülkemizde genellikle eldiven tipindeki ürünleri seviyorlar. O yuzden eldiven hep getiriyoruz .

Şimdi renk renk bir eldiven çıkarttılar , çok göz alici renkleri var. Onlardan getirecegiz o esnada bir miktar wash ped 'de getiririz.

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
PURESTAR SUPREME DRYING TOWEL ( 40X80 CM ) | SuperClean Mikrofiber
1400 GSM - 3CM - 200TL
PURESTAR SUPERIOR TWIST TOWEL ( 70X90 CM ) | SuperClean Mikrofiber
980 GSM - 180TL
PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 70X90 CM | SuperClean Mikrofiber
1100GSM - 2CM - 240TL

Bu ürünlerden yüzeyi en susuz bırakan ve su emme kapasitesi yüksek acaba hangisiydi ?
Supreme modeli en kalını aslında ama fiyat olarak dolgunluguna bakınca en düşüğü oluyor. Keşke bu bezleri karşılaştırmalı video filan olsa, farklarını görebilseydik veya piyasada kaliteli bir çok bez var. Fiyat olarakta daha makul düzeydeler. Bu bezlerle kıyaslama videoları olsaydı, durumu daha iyi analiz edebilirdik :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
1400 GSM - 3CM - 200TL
980 GSM - 180TL
1100GSM - 2CM - 240TL

Bu ürünlerden yüzeyi en susuz bırakan ve su emme kapasitesi yüksek acaba hangisiydi ?
Supreme modeli en kalını aslında ama fiyat olarak dolgunluguna bakınca en düşüğü oluyor. Keşke bu bezleri karşılaştırmalı video filan olsa, farklarını görebilseydik veya piyasada kaliteli bir çok bez var. Fiyat olarakta daha makul düzeydeler. Bu bezlerle kıyaslama videoları olsaydı, durumu daha iyi analiz edebilirdik :)
Önce sizi tanıyabilir miyiz?
Tanışma

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1400 GSM - 3CM - 200TL
980 GSM - 180TL
1100GSM - 2CM - 240TL

3 Bezde stoklara girmiş, sorumu yeniliyorum ve arkadaşlar hangi bezi almamız gerekiyor ?

Son düzenleme:

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
3 Bezde stoklara girmiş, sorumu yeniliyorum ve arkadaşlar hangi bezi almamız gerekiyor ?
kurulama için twist dublex onların içindeki en iyisidir

alternatif ürün
Spark microfiber twisteddar ama spark bir purestar değildir

bana sorarsanız bende her çeşit bez var büyük küçük orta kate dikdörtgen filan
En azından küçük twisted da olacak büyük de olacak yada kapı araları va için muhakkak başka tür bezinizde olacak ben büyükle kaput tavan bagajı alıyorum yan panelleri sparklarla hallediyorum

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
PURESTAR SUPREME DRYING TOWEL yeni bir ürün bende merak ediyorum yapı olarakta yıllardır kullandığım uber premium yellowa benziyor. Dublex benzeri klin duo kullanıyorum dunlex olan havlunun su emiciliği sizi fazlasıyla memnun edecektir.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben kullanıyorum kurulama olarak işinizi görür ama bütçeniz el veriyorsa öncelikle duo dublex türü çift katlı bir havlu alırdım. Spark havluyu da alternatif olarak stoğa eklerdim.

DENİZLİ
%100 katılıyorum. Workstuff King aldım ve daha önce kurulamakla ne kadar gereksiz efor sarf ettiğimi anladım.
Purestar Duplex kalite olarak aynıdır muhtemelen ama fiyat olarak daha uygun.

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
%100 katılıyorum. Workstuff King aldım ve daha önce kurulamakla ne kadar gereksiz efor sarf ettiğimi anladım.
Purestar Duplex kalite olarak aynıdır muhtemelen ama fiyat olarak daha uygun.

Workstuff king, boyutları nedir hocam aldığınızın ? Purestar duplex daha uygun fiyatlı ve oda çift katlı ise ozaman purestar almak için araştırayım biraz.
Bunların ikiside twisted kaliteli olanlardan mıdır ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Workstuff king, boyutları nedir hocam aldığınızın ? Purestar duplex daha uygun fiyatlı ve oda çift katlı ise ozaman purestar almak için araştırayım biraz.
Bunların ikiside twisted kaliteli olanlardan mıdır ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Workstuff King 70x90cm ölçüsünde.
Purestar Duplex de Workstuff King gibi çift taraflı twisted pile, yani bildiğim kadarıyla suyu emen mikrofiber ilmekler vurulmuş durumda.
Purestar Duplex havluyu Superclean Web tersinden alabilirsiniz, diğer satış yapan meşhur sitelerde de olabilir. Ben alacağım zaman stoklarda yoktu, biraz bekledim ama dayanamayıp Workstuff King almıştım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
belki bir fikir verir video içeriginin sonunda su testi mevcut.

Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

iyi detaylar.

hocam bu şekilde 2 tane alıp arkalı önlü diktikmi Twist pile mi olmuş oluyor yani :) annem terzi benim, bunun kenarlarını aynı orjinal gibi makineden geçirebiliyor. Hiç bosuna ozaman Purestar Duplex de Workstuff King bezlere bayılmayayım doğru mu ?