Bez tavsiyesi

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Smartbee markasının kurulama havlularını kullanan var mı aramızda? Fiyatları yerli malı olduğu için uygun sanki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
smart beee benim de dikkatimi çekti instagramda denk geldim baktım ürünlerine baya çeşit var bazıları da hakikaten güzel görünüyor.. fiyatları da gayet uygun.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
100-120 lira bandında büyük boyutlu yüksek gsm li havluları var ama tabi bu maalesef ki iyi olduğuna gelmiyor. Kullanıcı yorumu şart bu tür ürünlerde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
@SuperClean
foruma özel indirim var mı hocam? :rolleyes: PureStar marka Kurulama Bezi ile Yıkama eldiveni almayı düşünüyorum.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean
foruma özel indirim var mı hocam? :rolleyes: PureStar marka Kurulama Bezi ile Yıkama eldiveni almayı düşünüyorum.
Merhaba,
Maalesef indirim yapamiyoruz, Zam yapmadan bu fiyatlarla gitmeye çalışiyoruz.En uygun fiyatlar kendi sitemizde.
Piyasadaki Muadil markalarin twist bez fiyatlarina gore daha uygunuz , bunu korumaya calisiyoruz.

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
@ege @SuperClean bu superior twist denilen olayı sizlere açıklayayim KLİN KOREA EVO modeline rakip olarak çıkarılmış bir bezdir aynı bezin klin koreası bende mevcut olup burgu iplikler ince küçük ama daha sıktır ayrıca bu bez uzun tüylüye göre daha yumuşaktır. Sitenizde gördüğüm kadarıyla birebir rakibi diyebileceğimiz bir ürün. Su emme performansı duo twistedlara göre benzerdir yani fazla yada az diyemem ikisinide denedim sonuç bence biri diğerinden iyi diye bir tanımlama yapmak mantıklı değil ama yumuşaklık konusunda kesinlikle net bir fark var. Bendekinin fotosunu aşağıya koyuyorum

Hocam ozelden bisey danistim size

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
russian photo hosting

beyler 5008 için kurulama bezi alacağım, forumda baya konu okudum, okuduklarıma gmre şöyle bir tablo çıkardım. Gönlümden geçen slopes raptor veya purestar superior. Araç malum baya büyük ve ppf kaplı. Sizlerin tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz nedir?

free images online

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
russian photo hosting

beyler 5008 için kurulama bezi alacağım, forumda baya konu okudum, okuduklarıma gmre şöyle bir tablo çıkardım. Gönlümden geçen slopes raptor veya purestar superior. Araç malum baya büyük ve ppf kaplı. Sizlerin tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz nedir?

free images online
Listeden purestar duplextwist 70/90 CM

veya Max Shine nin havlularinada bakiniz Mor renkli olan ve The Tank 1600 GSM olana @ruudvan bilgi alabilirsiniz.

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
hemen yardımcı olayım
60x90 çift yuz twisted 1200gsm 1060 mor renk
73x73 çift yüz twisted 1600gsm 1200 mevcut. fosfor sarı gibi bir rengi var kargo dahil değil

1000gsmleri yazmıyorum onları listeye eklememişsiniz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam, peki purestari black hole ile kiyaslarsak senin ilk tercihin hangisi olur?
Beklenen zor soru :terlisırıtan:

Hocam gönlüm Purestardan yana olur ama simdi Purestar 1200₺ 70/90 cm olan.

LE Black Hole 50/80 Cm 600/650₺ arasi Duplex parasina 2 tane havlu alabiliyoruz
O yuzden gözü kapali Black hole tabikide :)