Bez tavsiyesi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar detail forum iki bez arasında kaldım.Auto Finesse Aqua Deluxe ve GYEON Q2M Soft Dryer.Gyeonun internette videosunu bulamadım.Birde sizlerin fikrini öğreneyim dedim.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam merhaba,

Ben detail forumu keşfetmeden önce bir arkadaşın başka forumdan temel ürünlerden oluşan çeyizini sırf içerisinde af aqua deluxe var diye almıştım.

Forumu keşfedince purestar duplex aldım ve gerçek bir kurulama performansının twisted pile havlularda ne kadar üst düzeyde olduğunu gördüm. Kesinlikle twisted pile bir havlu seçin. Purestar, klin, le, wizard of gloss blue marlin farketmez hocam.

Purestar ı aldıktan sonra af aqua deluxe ile tampon vb siliyorum. Verdiğiniz paranın karşılığını almak istiyorsanız twisted pile tek adres, marka size kalmış..

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hocam merhaba,

Ben detail forumu keşfetmeden önce bir arkadaşın başka forumdan temel ürünlerden oluşan çeyizini sırf içerisinde af aqua deluxe var diye almıştım.

Forumu keşfedince purestar duplex aldım ve gerçek bir kurulama performansının twisted pile havlularda ne kadar üst düzeyde olduğunu gördüm. Kesinlikle twisted pile bir havlu seçin. Purestar, klin, le, wizard of gloss blue marlin farketmez hocam.

Purestar ı aldıktan sonra af aqua deluxe ile tampon vb siliyorum. Verdiğiniz paranın karşılığını almak istiyorsanız twisted pile tek adres, marka size kalmış..
Öneriniz için çok teşekkür ederim Türkiye de twisted pile satan mağaza varmı acaba yok diye biliyorum

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öneriniz için çok teşekkür ederim Türkiye de twisted pile satan mağaza varmı acaba yok diye biliyorum

@SuperClean

Purestar ın distribütörlüğünü aldı hocam.

PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 70X90 CM | SuperClean Mikrofiber

Bir de @MoonDance Emre de kaldıysa wizard of gloss blue marlin vardı. Onun da konusu burda bir göz atın derim.

Satış - [KAMPANYA 90 TL] Wizard Havlu, Autobrite, Prima Amigo Glaze

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam merhaba,

Harfi harfine katılıyorum. 100-150 lira para veriliyor sonuçta. Benzer fiyatlara twisted bez alın keyfinize bakın gerçekten. Forumda da satan vardı twisted bezleri. Gyeon soft dryer ı tavanın bir yarısına koydum, diğer yarısına da liquid element twisted pile bezi koydum. Soft dryer ile tavanın yarısını sildim bıraktım iz kaldı. Le bez ile tavanı, camı, kaputu dolaşıp geri tavanda soft dryer ın kuruladığı yerden geçerek bitirdim. Twisted pile bez o kadar dolaşıp gelmesine rağmen daha başarılı oldu :) kesinlikle twisted pile bez alın,bir kere alın keyfinize bakın :)

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Bende foruma üye olmadan forumu okuduğum sıralarda twisted bir havluya ulaşamadığımdan ve ne olacak altı üstü bir bez diyerek superclean uber blue havlu aldım. 60x90 kocaman havlu ama hb aracın belirli yerinden sonra iz bırakmaya, daha çok uğraştırmaya başlıyor. @MoonDance emre abiden aldığım wizard havluyu bir sefer denedim gerçekten performansı şaşırtıcı derecede iyi. Abartı sözleri en çok hak eden detay ürünü olduğunu düşünüyorum

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Kampanya hayla devam ediyorsa wizard alabilirsin @MoonDance abim satıyordu havlu 90tl fiyatlarına geliyordu kampanya ile

sedatdurna

Çaylak Detaycı
Üye
GYEON Q2M Soft Dryer kullanıyorum memnunum, @MoonDance Emre beyden de wizard aldım henüz kullanma fırsatım olmadı fakat forumda gözlemlediğim kadarıyla o da çok beğenilen bir ürün. Kampanya devam ediyorsa wizard da düşünebilirsiniz.

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar, kurulama bezi ihtiyacım vardır. Araştırdım ve birkaç marka ve model karşıma çıktı. Bu modellerden hangisini almam daha uygun olacaktır ? veya alternatif bir ürün mevcutmu acaba ?

PURESTAR TWIST TOWEL 70X90 CM | SuperClean Mikrofiber
PURESTAR SUPREME DRYING TOWEL ( 40X80 CM ) | SuperClean Mikrofiber
Link olarak vermiş olduğunuz bez gayet güzel.

DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Arkadaşlar, kurulama bezi ihtiyacım vardır. Araştırdım ve birkaç marka ve model karşıma çıktı. Bu modellerden hangisini almam daha uygun olacaktır ? veya alternatif bir ürün mevcutmu acaba ?

ilk link stok var. 2 ve 3 stok yok gözüküyor.
araç yıkadıgınızda az su kalıyorsa SUPREME ( 3.) efsane. çok su kalıyorsa burgu iplik dedigimiz. 1. ve 2 .
daha ucuz ama kalite orta seviye derseniz alterrnatif Spark Mikrofiber Oto Kurulama Bezi Gri 40 x 60 CM
6'lı ve 3'lü seçenekleride sitesinde mevcut.

iyi detaylar.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

Merhaba ,
Cuma günü stoklara gireceği bilgisini verdi gümrükcümüz.
3 aydır bekletiyorlar gümrükte , insallah bu hafta sonuna kadar tüm çesitleri teslim almis oluruz.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
yeni new ne var .sorusunu izninizle yöneltmek isterim.
Estağfurullah ,
Twistin yenisi çiktı , Dublex tarzinda ama daha kısa ipliklerden oluşmuş bir havlu , Superior Twist diye adlandirmislar. 980 Gsm gramajda,
45x75 ve 70x90 cm ebatlarinda.
Resimlerini ve detaylarini bizim kendi sitemize eklemişler. Inceleyebilirsiniz.

Bu ürünü bizimde deneme imkanimiz olmadi , kurulama performansi çok güzel denildi bizde son dakika gelen partiye ekledik.

Yeni partide Yesil renkli bir cila havlusu var , Mavi 1400 gsm havlu modeline benziyor ama 800 gsm yogunlukta , Daha kolay bir kullanimi var ve daha ekonomik olacak.

Bunlarin disinda eski partideki standart urunlerin hepsi tekrar geldi.

(Twist - Dublex - Supreme - Eldiven - Cila havlulari )