Öneri Bezler Hakkında Görüşler ve Detaylı Bilgiler

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kendi adıma teşekkür ederim ömer ağabey bende superclean alicam senin geçen ki konun sayesinde. Ürünler hakkında ki geri bildirimlerin çok yön belirtici çok sagol.
Bugun bezin kullanimi sirasinda bir video da cektim, paylasirim gozlerinizle de gorursunuz boylece bezin performansini. Mumkun oldugunca geri bildirim yapmamiz lazim ki paramizi dogru kullanalim

Teşekkür ederim abicim önerin için birde Purestarın cila bezi var 100 tl SuperClean 30 tl acaba aradaki farka değer mi diye düşünüyorum
Purestar hic kullanmadım ama zymol wax silmeyeceksem almam sanirim ama o kadar fiyat farki varsa mutlaka kalite farki da vardir

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Bugun bezin kullanimi sirasinda bir video da cektim, paylasirim gozlerinizle de gorursunuz boylece bezin performansini. Mumkun oldugunca geri bildirim yapmamiz lazim ki paramizi dogru kullanalim

Purestar hic kullanmadım ama zymol wax silmeyeceksem almam sanirim ama o kadar fiyat farki varsa mutlaka kalite farki da vardir
Abi kiwami sileceğim :) ben çeyizi 0 dan yeni diziyorum hani bi heves bir heyecan omu bu mu ucuz mu alsam pahalı mı işin içinden çıkılmıyor :)

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

PURESTAR LUXURY BUFFING TOWEL ( 40X40 CM ) | SuperClean Mikrofiber bu abi

MİKROFİBER CİLA HAVLUSU KENARSIZ 400 GSM (MADE IN USA ) (40X60CM) | SuperClean Mikrofiber buda uygun olandı demi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba ,
Bizim wax bezi Mercedes c180
Purestar Wax bezi S600 Maybach diyelim iyice kafaniz karışsın :) :)

Kullananlarda destekler ,20 yildir bu işi yapiyoruz bu kadar kaliteli bir bezi bizde görmedik. 1400 gsm bir ürün gramaji önemli ama herşeyden önemlisi kullandiklari iplik kalitesi çok üstün.
Fiyati pahali ama kesinlikle değer.

Yeni partide ayni iplik yapisinda ama 800 gsmlik bir cila havlusuda gelecek. Onun fiyati biraz daha uygun olacak . Ama 1 ay var gelmesine.