Eline sağlık Onur
Yine döktürmüşsün
Bu bare bonesi sıktıktan sonra yayma veya yedirme işlemi yok mu
Hiç bahsetmemişsin de
Eğer öyleyse benim de en kısa sürede çeyize eklemem gerek sanırım
Eline sağlık Onur
Yine döktürmüşsün
Bu bare bonesi sıktıktan sonra yayma veya yedirme işlemi yok mu
Hiç bahsetmemişsin de
Eğer öyleyse benim de en kısa sürede çeyize eklemem gerek sanırım
Teşekkür ederim, ben sıkıp bir bez ile fazlalığı alıyorum. Hem homojen olarak yayılıyor. Tabii elimin girmediği yerler kalıyor.
Bence stokta olması gereken bir ürün.
Merhabalar, yeni bir yıkama günüyle karşınızdayız;
Dookalar gelince denemeden duramadım.Hemen konuya girelim. Kirlilik durumuna bakalım,
Yayan yağmurlara falan rağmen çok kirli değiliz artık, kış modundan çıktık.en son ramazan sonuna doğru Zymöl Concours ile wax yenilemiştim.Ben bu durumu Counceursa yordum amaGerçerkten çok kaliteli bir wax.Şimdiye kadar kullandıklarımın içinde uzak ara önde
Neyse Fulcronn ile davlumbazlara bir ayar verdim.
Jantlara Meg Whell Cleaner kullandım.Güzel çalışıyor fakat bu fiyata da el insaf, alınıp kullanılmaz.Buradan Meg yetkililerine sesleniyorum ne satıyorsunuz birader
Ön yıkama olarak Snow Foam ile AD Magifoam kullandım.Ceviz uygulamaya gerek görmedim bu sefer.
Durulayıp jantların ince temizliğine giriştim.
Herzamanki gibi Cg diablo kullandım.
Benim için en yorucu safha bitti, bundan sonrası
Kovada önce Zymöl su show
Kova şampuanı olarak yine zymöl tercihe ettim bu sefer..
Dooka wash padi dar alanlar için kullandım.Yünleri ve su tutumu çinli çakmasına göre daha üstün kesinlikle.Bi video çekmeyi unutmuşum.Neyse bir dahaki sefere.Keske biraz daha büyük olsaymış.
Kurulamayı dooka ile yaptım.ı Hate Detailing ile aralarında uçurum yok ama biraz daha iyi performansı.Bir sefer de yıkanınca daha iyi anlaşılır durumu.Yumuşaklığını beğendim.2 araba rahat kurulanır,diğer twistdim 2 araba çıkarmaz kesinlikle 1,5 bile zor.Duo da gelsin bi karşılaştırma yaparım.
Camlara favorilerimden artık can çekişen Meg. glass celaner kullandım.Arabayı hangi ağacın altına koyduysam reçine damlamış her yere yıkama kaportadakiler zorlamadan çıktı fakat camları silerken hışır hışır sesler geliyordu.Meg biiraz temizledi fakat bir kil ve cam polisaji yapacaz artık.
Dış plastiklere AF Revive kullandım.Ön alt kısımlara sis farlarının oralara Turtle Wax kullandım.
Davlumbazlara Dün a 101 de 1kusur tl ye gördüğüm ve ne olacak alayım davlumbazlara sıkarım dediğim planty lastik ve davlumbaz parlatıcı kullandım.Bakalım ne kadar dayanıyor.
Lastiklere Würth kullandım, haftalık kullanım için beğeniyorum.Yani dayanım kısa.
Jantları da zymöl den mahrum bıraakmak istemedim.
Hava kararınca çok foto çekemedim artık, 3 resimlik bir final yapayım;
Ha şöyle
Alıştırıyorsun bizi sonra kimse yok
Maaşallah yine aracı ateşe vermişsin
Sana da bu yakışır
Dooka iki hb çıkarır diyorsan zero da en az bir sw çıkarır diye düşünüyorum
Evet ağırlaştı biraz tabii ki ama çok rahatsız edecek boyutta değil, neyse duonun küçük boyunu aldık bakalım alt taraflara falan kolaylık olur artık.Gelsinde bakalım.
Ha şöyle
Alıştırıyorsun bizi sonra kimse yok
Maaşallah yine aracı ateşe vermişsin
Sana da bu yakışır
Dooka iki hb çıkarır diyorsan zero da en az bir sw çıkarır diye düşünüyorum
Eyvallah hocam, ya bazen hayat koşuşturması izin vermiyor detailingeSon 1.5 haftadır normal insanlar gibi sabah çalışıyorum ama hiç bana göre bir durum değil, bütün dengem bozuldu.Neyse baktım olacak gibi değil normale bana göre normale döndüm.
Zero yeter sana rahatlıkla bence.