Herkese selamlar, dün havayı güzel bulup, dükkana da fazla gelen giden olmayınca dükkanı babama bırakıp kaçtım

Bugünün yağışlı olduğunu bildiğim halde, yağmuru temiz karşılasın diye hızlıca bir yıkama yaptım

Fazla fotoğraf çekmedim, zaten fazla detaya da inmeden (yinede 1-1.5 saatlik) bir yıkama yaptım

Ön yıkama için sechoda en sevdiğim ikili olan Ansf+Ceviz kullandım. Cevizim bitince napıcam bilmiyorum. Sonunu düşünen kahraman olamaz diyerekten her yıkamada kullanıyorum
Kirli hallerimiz:
Lastiklerin kirlenme biçimi ilginç geldi. Her jant kolundan lastik de iz çıkmış.
Bayadır ilk defa bu kadar az malzeme ile yıkamaya geliyorum 1çanta+1kova
Yıkamaya sechoyla ön yıkama ile başladım. Bütün arabayı ve davlumbazlara rahatlıkla yetti ve süre olarakta kwazara göre çok kısa sürdü. Ardından jantlarıda billbery ile dolaştım.Bütün arabayı durulayıp, tekrar jant, lastiklere billbery ve sade fırçalar ile giriştim.
Kova yıkamada zymöl ile çoklu eldiven ve fırça ile kabaca detaylara da girerek yıkadım. Kova yıkamanın sonunda kullanmadığım marşpiyel eldiveni ile jantlara jant eldiveniyle de elimin girdiği kadar davlumbazlara girdim

Kurulamayıda gyeon, kapı içlerinde ise soft99 kırmızı bezler ile yaptım.Lastiklere sarp davlumbazlara magic dressing uyguyıp camlarıda cg glass cleaner ile geçip bitirdim. Buyurun azda olsa fotoğraflar
Ekstra olarak
Modül ile park ampüllerini arıza ışığı yakmadan iptal ettim. Amerikan parklar daha şık durdu sanki

Farın biri değişmiş o yüzden daha canlı duruyor. Öbürü kronik olarak solmuş. Yaza doğru polisaj düşünüyorum o zamana kadar böyle idare edeceğiz
Okuyan herkese teşekkürler