Black Mamba 308 ' Zenci Bey diyeceksiniz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
CNR' Alıntı:
@_CaN_

Can hocam Allah karşılaştırırsa birgün dinlersiniz :) Tesisat kelimesi bizde biraz cadde ağzı oluyor bende pek anlamazdım ama işin içine girince çok karışık olduğunu fark ettim.Detay dünyası yanında hiç kalır.Bence orj den devam edin :) Hem ufaklık için hemde cebiniz için.
Benimde içine girmek istediğim fakat hiç bulaşmadığım bir konu, biliyorum çünkü başıma ne gelecek:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@CNR hocam doğru söylüyorsun. Detay dünyasından beter :) Tesisat dediğin gibi biraz sokak ağzı, çünkü tesisat kelimesi ile bağdaşmayacak kadar profesyonel bir oluşum aslında.

Neyse bir süre daha çerez tesisatımızda müzik dinlemeye devam edelim :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
CNR' Alıntı:
Herkese merhaba aracımda bir kaç ay önce yaptığım spl sistemi merak edenler için kısa bir video çektim keyifli pazarlar.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TJAfUz-8xW4[/video]
Pc hoparlöründen çok anlaşılamıyor ama şarkıyı duyunca bastım "beğen"i :D Bir de orası İstanbul yolundaki AVM mi? Bütün dükkanlar kapandı baklavacı duruyor azimlerine hayranım. Kirayı peşin verdiler zaar :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@Paian

Hocam kulaklık ile dinlemenizi tavsiye ederim.Evet Park Vera Avm ,söylediğiniz gibi bleki peşin vermişlerdir :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@CNR Durduk yere S&M albümünü baştan dinledim :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@Paian Hocam kulaklarınızın pası silinmiştir :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@CNR elektroyu çıkardım kilerden. Şimdi komşular düşünsün :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Selam herkese aracımı tam 4 ay kadar yıkamadım bazı nedenlerden dolayı, aracımı park ettiğim yere çatıdan su damlıyor lanet bir sıvı ve bildiğiniz sanki musluk dibi gibi kireç olmuş görünce şok oldum,kediler ve kuşlarında haşereleri bol bol mevcuttu.Ogün izinli olduğum için ilgileneyim dedim.toplamda 5 saat kadar süre içini ve dışını bitirdim buyurun fotolar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@CNR kardeşim eline sağlık, senin araba siyah değil başka birşey. Hastasıyım. Neler yaptın, nr uyguladın. Konuyu aç biraz.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Black Mamba 308 ' Zenci Bey diyeceksiniz

Muammer ellerine saglık zenciyi böyle kirli görmeye alışık degiliz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@CNR hocam senin bu siyah çok güzel bir siyah sanırım bu arabayı sen 1.5 sene önce felan almıştın yanlışta hatırlıyor olabilirim o zaman polisaj felan yapmıştın çok hoşuma gitmişti:) Masallah diyelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@CNR eline sağlık. Aracı aldığın zaman harcadığın emek kendini gösteriyor :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko Abi Koch Chemie P2 ve flex ile yüzeyi temizleyip kötü deriyi attıktan sonra Amigo glaze geçtim üstüne :)
@Dragstar Abi teşekkürler işler yoğun gidiyor biliyorsun elimiz değemedi.
@Eraycan Teşekkürler hocam 2015 Ağustos da aldım fakat 6 ay kadar maddi durumu düzelttikten sonra uygulamalara başladım evet ilk uygulaması 40 saati geçmişti çok uğraştık ama değmişti :)
@_CaN_ Teşekkürler hocam :)
@akhisar Recep abi yaz geliyor yanmasın diye azıcık mıncıkladım :D
@ccibb Teşekkürler hocam :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Geçen gün yıkamasını yapmıştım 1 hafta brandalı yattı kedilerden korumak için hava aldırayım diye çıkardım , birde foto çektim tabiri caizse kışlık şekilde :) Ön tamponum 3 kere boyandı hala kılcal oluyor sonradan boyanan parçada ne kadar kaliteli vernik atsamda nafile.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
CNR Detailing' Alıntı:
Geçen gün yıkamasını yapmıştım 1 hafta brandalı yattı kedilerden korumak için hava aldırayım diye çıkardım , birde foto çektim tabiri caizse kışlık şekilde :) Ön tamponum 3 kere boyandı hala kılcal oluyor sonradan boyanan parçada ne kadar kaliteli vernik atsamda nafile.

Bu kediler benimde başımın belası otoparta habire benim aracın üzerinde yürüyor ne zaman arıcın yanına gelsem pati izlerinden sinirim bozulmaya başladı., yetmemiş gibi bir de sileceğin altındaki plastik bakalit parçaya çişini yapıyor., temizliyorum 2 gün sonra yine aynı :( Yok sizin gibi branda almayı düşündüm ama bu sefer de branda ile uğraş araç kirli olunca takıp-sökerken aracı çizecek., Bir arkadaş çişini yaptığı bölgeye tülbent içine naftalin koy naftalin kokusundan kediler nefret ediyor., bi daha kedi falan yaklaşmaz dedi., İşin komik yanı koca garajda elimde temizlik malzemeleri ile kedinin çişini temizliyorum millet bu manyak ne yapıyor diye tuhaf tuhaf bakıyor.., Geçen birisi yanıma yaklaştı abi ne oldu falan anlattım., dedi abi herşeyi anladımda bu şişedeki sirkeyi napıcaksın ne alaka falan sorguya çekiyorlar anasını satıyım sanane arkadaş., bilmiyor ki kedi çişini temizlemede en etkili çözümü beyaz sirke., bıkma noktasına getirdi bu kediler beni :mad:  :mad:  Sizin bu konuda ne gibi bir yöntem uyguluyorsunuz veya bir tavsiyeniz var mı sayın hocam.?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@forzaGilles

Malesef hocam kedileri severim ama gıcık ettikleri doğrudur :) Naftalin ve sirke işe yarıyor deneyebilirsiniz.