CNR Detailing' Alıntı:
Geçen gün yıkamasını yapmıştım 1 hafta brandalı yattı kedilerden korumak için hava aldırayım diye çıkardım , birde foto çektim tabiri caizse kışlık şekilde

Ön tamponum 3 kere boyandı hala kılcal oluyor sonradan boyanan parçada ne kadar kaliteli vernik atsamda nafile.
Bu kediler benimde başımın belası otoparta habire benim aracın üzerinde yürüyor ne zaman arıcın yanına gelsem pati izlerinden sinirim bozulmaya başladı., yetmemiş gibi bir de sileceğin altındaki plastik bakalit parçaya çişini yapıyor., temizliyorum 2 gün sonra yine aynı

Yok sizin gibi branda almayı düşündüm ama bu sefer de branda ile uğraş araç kirli olunca takıp-sökerken aracı çizecek., Bir arkadaş çişini yaptığı bölgeye tülbent içine naftalin koy naftalin kokusundan kediler nefret ediyor., bi daha kedi falan yaklaşmaz dedi., İşin komik yanı koca garajda elimde temizlik malzemeleri ile kedinin çişini temizliyorum millet bu manyak ne yapıyor diye tuhaf tuhaf bakıyor.., Geçen birisi yanıma yaklaştı abi ne oldu falan anlattım., dedi abi herşeyi anladımda bu şişedeki sirkeyi napıcaksın ne alaka falan sorguya çekiyorlar anasını satıyım sanane arkadaş., bilmiyor ki kedi çişini temizlemede en etkili çözümü beyaz sirke., bıkma noktasına getirdi bu kediler beni

Sizin bu konuda ne gibi bir yöntem uyguluyorsunuz veya bir tavsiyeniz var mı sayın hocam.?