bmw 3.16i temizlik ve detay uygulamaları.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bizi bu paklar :D

https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/veta-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-hediyeli-urun-P59819445

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
_CaN_' Alıntı:
Bizi bu paklar :D

https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/veta-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-hediyeli-urun-P59819445
Bu daha iyiymiş aslında. Akülü falan mis gibi foam lance:D

Edit: Şöyle bir baktım da bir sürü böyle ürün varmış yalnız. İlk defa görüyorum. Tek şarjla 20 defa depoyu boşaltır diyor.

https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/akulu-sarjli-sirt-ilaclama-pompasi-datsu-cf-18ca-P106295891

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Can linkteki ürün güzelmiş valla tam dolu şarj ile 20-25 pompa çok iyi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@Paian @serdar8424 vaad edileni gerçekleştiremeyebilir belki ancak 10-15 depo bile bitirse süper olur.

Neredeyse kış boyunca hiç şarj etmemize gerek kalmaz.

Şöyle bir hususta var. Acaba aküleri bekledikçe şarj kaybediyor mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozeba

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum tembellikten. Konunun tozunu alayım biraz
Bugün sarp deri vinil plastik koruyucuyu aracın dış trimlerine sürdüm. Grileşmiş görüntü gitti siyah parlak bir hal aldı plastik parçalar.
Öncesi:

%50 üst tarafa uygualama yaptım alt taraf duruyor.

Ve final

Sürüp bırakınca parlak bir görüntüsü var plastikler üzerinde ama bir bezle üzerinden hafifçe gecince mat güzel bir görünüm alıyor.

ozeba

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Dün hanımı annesinin evine gönderip arabayla başbaşa kalınca uzun zamandır aklımda olan ama vakit bulamadığım iç temizlik işine giriştim. Hedefim öncelikle koltuklar ve mecalim kalırsa taban halısını temizlemekti. Öncelikle koltukların önceki halleri

Koltuklar berbat durumda gördüğünüz gibi. Aslında telefondan bakınca kirler daha net anlaşıkıyor diyebilirim yoksa bu kadar pis değildi tabiki

Koltukları temizlemek için @Murat dan aldığım valet pro classic carpet cleaner, milyoncudan aldığım elbise fırçası ve suyu vakumlamak için annemin yıllar öncesinden kalan emektar ihlas aquavac halı yıkama makinesi kullandım. Arka koltukları bitirmiştim ki makine bozuldu. Hemen servise gidip tamir ettirdim. Gelip işime kaldığım yerden devam ettim.

Koltukların ve taban halısının son hali:

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
benim 320d' de deri koltuk temizlik açısından güzel ama sıcaklarda anormal yakıyor. tavan döşemesi ne durumda? ben A sutununa Berkay' dan würth ün köpüğünü aldım ama bir işe yaramadı. keza kemerler de aynı durumda.

ozeba

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak

Taban halılarını da temizleyip kuruması için camlar açık şekilde garajda bıraktım. Saat 14 te başladığım işlemler saat 20 de bitti. Ertesi gün arabayı biraz güneş altında bırakıp biraz daha kuruttuktan sonra yeni aldığım paspasla

Bunlar da sadece arka koltuklardan çıkan kirler

ozeba

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
benim 320d' de deri koltuk temizlik açısından güzel ama sıcaklarda anormal yakıyor. tavan döşemesi ne durumda? ben A sutununa Berkay' dan würth ün köpüğünü aldım ama bir işe yaramadı. keza kemerler de aynı durumda.
Arabayı ararken kumaş koltuk olması önceliğimdi. Zonguldak gibi oturduğunuz yerde terlediğiniz nemli bir bölgede deri koltuk intihar gibi birşey bence eğer koltuk soğutma yoksa. Bu yüzden bundan sonraki araçlarımda deri koltuk almamaya özen göstercem.

Emniyet kemerlerini temizlemek içinde carpet cleaner kullanabilir miyim bilmiyorum ama aynı yöntemle bir tur denemek istiyorum. Tavanda birşey yok şükür ama direkler bir tur temizlik görse iyi olabilir.