BMW 39 yıkama ve tac sistem ceramic Coat testi.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Abi eline sağlık. Yalnız eski yağmur kaydırıcıyı kaldırma yöntemin dikkatimi çekti. Sihirli sünger + M700 kombosu camı eski üründen arındırma noktasında Soft99 Glaco Compound Z vb. glass compound ürünleri için alternatif bir uygulama diyebilir miyiz? Yoksa bunu etkisini tamamen yitirmiş/glass compound ile temizlenmiş cam yüzeyini sadece yağ vb. kirlenmelerden temizleme olarak mı anlamak lazım?

Ayrıca camlardaki reçine için de sihirli süngerle müdahalede bulunmuşsun. Negatif bir yönü yoksa benim reçine problemim açısından çok faydalı bir çözüm olabilir. Camın kolay çizilmediğini biliyorum ancak yine de uygulamaktan çekiniyordum.
Gözden kaçtı herhalde :rolleyes:.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi eline sağlık. Yalnız eski yağmur kaydırıcıyı kaldırma yöntemin dikkatimi çekti. Sihirli sünger + M700 kombosu camı eski üründen arındırma noktasında Soft99 Glaco Compound Z vb. glass compound ürünleri için alternatif bir uygulama diyebilir miyiz? Yoksa bunu etkisini tamamen yitirmiş/glass compound ile temizlenmiş cam yüzeyini sadece yağ vb. kirlenmelerden temizleme olarak mı anlamak lazım?

Ayrıca camlardaki reçine için de sihirli süngerle müdahalede bulunmuşsun. Negatif bir yönü yoksa benim reçine problemim açısından çok faydalı bir çözüm olabilir. Camın kolay çizilmediğini biliyorum ancak yine de uygulamaktan çekiniyordum.
Kusura bakma ben bu mesajı atlamışım Görmedim.
Aslında alternatif olabilir ama onlar kadar etkili olmaz bitmek üzere olan veya yüzeyden kirleri çıkarmakta çok etkilidir.

Tozsuz Cam kaydırıcı köpük veya sıvı olduğu sürece sponge sünderden çizilmez. Hatta Sağlam köpük olduğu zaman çelik yün bile kullanılabilir. Ama bizde o kadar ağır kir olmaz.

Aslında cama yapışan reçine için iş yerimde ara ara kullandığım cam kazıyıcı jilet kullanırdım ama o an yanımda olmadığı için böyle birşey denedim sıkıntısız olayı çözdüm.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Forumun tarafsızlığına ve bilgi seviyesine hayranım. Burada görünce acaba yanlış mı uygulandı diye bir düşünce hiç oluşmuyor bende. Şimdi bir göz attım da boncuk etkisine zaten kötü diyorlar. Yurt dışındaki satıcılar ve incelemelerde bu ürünü 2 kat zemin olarak kullanıp üstüne aynı markanın Quartz Max ürününün uygulanmasını tavsiye ediyorlar. Şu ürün yani;
TAC System's Quartz Max Sealant - TAC System USA

Son düzenleme: