Bmw E39 yıkama ve wax testi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık. İlk mesajı tekrar kontrol ettim şimdi hangisi nereye uygulanmıştı diye. JaysWax sapasağlam duruyor. Ancak Infinity beni şaşırttı. Ital bile (diğerleri gibi polimer içermemesi ve zaten 1 sene vs. gibi dayanım vaadetmemesi göz önüne alındığında) gayet sağlam dururken Infinity neden kendini bıraktı acaba anlamadım.

Edit: Arkadaki müziği de ilk başta Kürdili Hicazkar TSM'lerine benzetip moda girdim :D.
Jayswax uygulamada yayması zor gelmişti ama o kısımda hiç bozulma olmadı. Zaten zymöl ondan dolayı zymöl. İnfinity durum böyle ama waxı tekrar test edeceğim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Bende simdi kontrol ettim.....JaysWax yikilmadim ayaktayim diyor , Infinity veda etmis. Birtek Zymöl videoda tam göremedim.Sanki karanlik düsüyor biraz, yada benim ekran karanlik.
Bu test icin ellerine saglik hocam, peki senin fikrin nedir ?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Jayswax uygulamada yayması zor gelmişti ama o kısımda hiç bozulma olmadı. Zaten zymöl ondan dolayı zymöl. İnfinity durum böyle ama waxı tekrar test edeceğim.

Yani motora da yakın olması hasebiyle sıcaklık handikapını da eklediğimizde Ital benim açımdan beklenenden iyi iş yapmış.

Son düzenleme:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bende simdi kontrol ettim.....JaysWax yikilmadim ayaktayim diyor , Infinity veda etmis. Birtek Zymöl videoda tam göremedim.Sanki karanlik düsüyor biraz, yada benim ekran karanlik.
Bu test icin ellerine saglik hocam, peki senin fikrin nedir ?
İtal de çok az bozulma var su iticilik devam ediyor.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Konuya bir güncel çekelim ve testi bitirelim. Son yıkamayı yaklaşık 15 gün önce yaptım.

Kalıcılık olarak benim gözlememim.
1. Jayswax
2. Zymöl ital
3. İnfinity wax

Şeklinde oldu videomuz.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Süleyman ellerine sağlık tekrar. Bi temizlik polisajı üstüne güzel bir wax detaylı uygulama konusu bekliyoruz artık. ;)
Kalıcılık önemli bir etken olsa da ben gene de senin sıralamanı merak ettim bu 3 wax arasında.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman ellerine sağlık tekrar. Bi temizlik polisajı üstüne güzel bir wax detaylı uygulama konusu bekliyoruz artık. ;)
Kalıcılık önemli bir etken olsa da ben gene de senin sıralamanı merak ettim bu 3 wax arasında.
Waxların üçüde genel anlamda parlaklık ve kalıcılık olarak gayet iyi waxlar kalite belli ediyor. Kendi içerisinde Artıları eksileri var mesela infinity wax bildiğin tereyağ gibi uygulama çok kolay. Jayswax birazdaha katı pede alması daha zor zymöl butik kalite waz olma özelliğini koruyor parlaklık ta en çok etkileyen yine zymöl oldu.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
sayın üstad @Dragstar, ellerinize saglık erişilmesi zor olan bu üç waxın testini görmek bile çok güzel .
sonuç ne olursa olsun benim reyim ital den yana olacaktı. çok teşekkürler. ayrı bir renk farklı bir tad oldu bu test. müthiş

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Güzel testti teşekkür ederim ben de kendi adıma. Seramik waxların Ar-Gesi noktasında daha çalışma lazım gibi gözüküyor. Zira bu tür ürünler için ortalama 1 yıl ve üstü süreler vaadediliyor genelde ama 3-3,5 ay sonunda gelinen nokta ortada. Ben içinde doğal üründen başka bir şey olmayan hem de uygulanan panel hasebiyle motor sıcaklığı handikapı yaşayan Itali yolcu etmelerini beklerdim. Yani Kamikaze Infinity Wax falan olsa belki iş değişir (ki zannetmiyorum) ama fiyatlandırması makul seviyede olan ürünlerde zannederim benzer sonuçlar çıkacak.

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Süleyman Abi ellerine sağlık aracın maşallahı var nazar değmesin.Benimde pasifik mavi golf 7 aracım var zymol titanium kullandım fakat çok toz sorunu oluyor genel anlamda wax kullandığımda sırf bu yüzden temkinli yaklaşıyorum artık waxlara.Elimde sonax pns,sonax carnabau premium ve zymol titanium var ne tür bi uygulama önerirsiniz?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Süleyman Abi ellerine sağlık aracın maşallahı var nazar değmesin.Benimde pasifik mavi golf 7 aracım var zymol titanium kullandım fakat çok toz sorunu oluyor genel anlamda wax kullandığımda sırf bu yüzden temkinli yaklaşıyorum artık waxlara.Elimde sonax pns,sonax carnabau premium ve zymol titanium var ne tür bi uygulama önerirsiniz?
PNS daha az toz çekecektir. Carnauba içeriğinden ötürü waxların toz çekmesi normal.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İlk yıkamaya kadar çoğu koruma ürünü sildiğin bezin statik elektrik yapmasından dolayı toz çekecektir. Aslında zymöl bu konuda iyidir. Silme bezini çok çok az nemlendirip silebilirsin.

Son düzenleme: