Bölünmüş Ürünler İçin Etiket Çalışmaları

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bunları gördükten sonra o murat plastik idi sanırım, toplu sprey şişe alımı yapılmıştı, neden almadım dedim. AF ürünlerini sırf bu sebepten önce orjinal aldım sonra bittikçe açık alıp orjinal şişelerine dolduruyorum :taraa:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Forumda çok sık kullanılan ürünler için biraz daha basit etiketler hazırladım. Elimdeki 500ml'lik şişelerin ortalamasına göre bir boyut belirledim. Genişlik:7 Yükseklik:9.5 cm.

İsterseniz altı boş olanları indirip kendi sulandırma oranlarını yazarsınız. Veya benim Heavy-Soft olarak hazırladıklarımı seçebilirsiniz.
Çıkartmak için seçtiklerinizin dosyalarını word'e kopyalarsanız 1 a4 kağıdında 4 tane çıkartabilirsiniz.

ValetPro:

Koch Chemie:

3D & Chemical Guys:

Bu şekilde 4 tane yanyana çıkartabilirsiniz:

Herkese teşekkürler, keyifli forumlar :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar, flowey b33 genelde hepimizde oluyor, son olarak @Murat abinin düzenlediği ortak alım üzerine iki ürünün etiketini yapmak istedim.

EV13 ekran görüntüsü üzerinden kesmeye çalıştım, B33 tamamen el emeği göz nuru :)

Abi ellerine emeğine sağlık, çok çok iyi olmuş. Maşallah :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün dayanamadım hemen arka sokaktaki kırtasiyeden biraz etiket bastırdım ve yapıştırdım :D

Köpük yapan şişeler içinde küçük etiketler; 5x7 cm

7x9.5 cm diğer etiketler;
Eline sağlık kardeşim gerçekten çok güzel görünüyor :) normal a4 kağıda bastırıp yapıştırırken üzerini komple bantla falan mı kaplıyorsun ıslanınca bozulmaması için?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bugün dayanamadım hemen arka sokaktaki kırtasiyeden biraz etiket bastırdım ve yapıştırdım :D

Harika olmuş emeğine sağlık, her yapılan muazzam Ve düzenli işi çok sever takdir ederim, karışıklık Ve kaos benim yaşantımda yoktur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık kardeşim gerçekten çok güzel görünüyor :) normal a4 kağıda bastırıp yapıştırırken üzerini komple bantla falan mı kaplıyorsun ıslanınca bozulmaması için?
Teşekkür ederim, evet normal a4e bastırıp kağıdı kesmeden arkasına ince çift taraflı bant, önüne de şeffaf koli bantı yapıştırıyorum ardından a4 kağıttan etiketi şeffaf cetvel ve falçata yardımıyla kesip yapıştırıyorum.

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

BSI

Usta Detaycı
Üye
Öncelikle elinize sağlık... Acaba böyle bir etiket Ceviz içinde mi yapılsa? :) Hatta belki bir etiket tasarım yarışması gibi birşey bile olabilir. Bence ürüne değer katar. Sonuçta her markanın bir etiket tarzı varsa bizim ürünümüzünde bir etiket tarzı olmalı diye düşünüyorum. Hem de biraz eğlence olur. :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Öncelikle elinize sağlık... Acaba böyle bir etiket Ceviz içinde mi yapılsa? :) Hatta belki bir etiket tasarım yarışması gibi birşey bile olabilir. Bence ürüne değer katar. Sonuçta her markanın bir etiket tarzı varsa bizim ürünümüzünde bir etiket tarzı olmalı diye düşünüyorum. Hem de biraz eğlence olur. :)
Çok güzel bir fikir bence. @Murat adminim böyle bir yarışma olursa, %70 oranında dolulukta Gyeon Anti Fog var elimde, bir arkadaştan almıştım. Yarışma düzenlenmesi halinde kazanana hediye edebilirim.

Son düzenleme:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sağolun teşekkürler, ceviz için bende düşünmüştüm bir etiket yapmayı fakat dediğiniz gibi yarışma tarzında olursa daha başarılı ve çok çeşitli seçenekler gelir ve eğlenceli olur. Acaba yönetim ne der bu işe. :D @Pro
@MoonDance :alkis:

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Eline sağlık, harika bir çalışma ve işçilik olmuş. Etiketlerden de faydalanacağım, şimdiden teşekkürler.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlık:mutlu:

Şahane fikir kesinlikle marka değeri hakeden bir ürün. Aklınıza sağlık:atess:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri

Kendin-Yap etiketleri ile şişeler harika görünüyor, ellerine sağlık. Bu başlığın altı yakında "Stokları Serelim" gibi etiketli paylaşımlarla dolarsa şaşırmam valla, sonuçlar çok cezbedici çünkü :)