Boyadan çıkmayan kirler.

buraknsx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba,

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aracın kör noktalarında kir birikmiş ama ne yapsam çıkaramadım. Würth'ün zift katran temizleyicisini kullandım, böcek lekesi çıkarıcı kullandım, pastayı elimle uyguladım ama sonuç değişmedi. Nasıl bir şey anlamadım. Fotoğrafını koyuyurum. Yardımlarınızı rica ederim.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Kireç Lekesine benziyor. Krom parlatıcı ile kromu temizleyebilirsiniz . Boyalı yüzey için markaların kireç çözücü/temizleyici ürünlerini kullanabilirsiniz .

buraknsx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Ç

Çok teşekkürler arkadaşlar. Denedim şimdi kireç lekesiymiş. Meg spot remove çok pahalı geldi küçük bir kaç alan için. Cif kireç çözücü var evde. Zarar verir mi sizce ? :basx:
temkinli davranmakta fayda var evde kullanılan birçok ürün araç üstünde çok farklı sonuçlar gösterebiliyor. bazı maliyetlere katlanmayalım derken çok farklı sonuçlarla karşılaşan arkadaşlarımız çok oluyor. evde kullandığımız ürünler genelde yoğun sülfürik asit ve nitrik asit içerir.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
kireç olduğundan eminseniz en iyi ürün tavsiyem 3d eraser , onun haricinde sık sil şeklinde düşünürseniz shiny garagenin kireç temizleyicisi vardı.
3d eraser pad ile yaparsınız ama düzgün kullanılırsa tüm lekeleri alabilir tabi kireci bu kadar iyi almasının öte yanı güçlü asit.bu yüzden dikkat etmekte yarar var

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Buna benzer Lekeleri daha önce hic zahmetsizce tek seferde Meg Spot Remover ve Meg Body Solvent le bezle silip gecmistik cok basarili

Elinizde Pasta Var ise Ped le uygulama yapin bölgeye birde öyle deneyin Pastanin markasi önemli degil ise yarar eger kirec lekesiyse

xxman

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
evde kullanılan kireç çözücüler krom aksamlar da leke yapabilir, dikkat etmek lazım

buraknsx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
temkinli davranmakta fayda var evde kullanılan birçok ürün araç üstünde çok farklı sonuçlar gösterebiliyor. bazı maliyetlere katlanmayalım derken çok farklı sonuçlarla karşılaşan arkadaşlarımız çok oluyor. evde kullandığımız ürünler genelde yoğun sülfürik asit ve nitrik asit içerir.
Yanıt için teşekkürler. Evet cifin üzerinde boyalı yüzeylerde kullanmayın yazıyor.. Profosyonel ürün lazım demekki.