Geçtiğimiz hafta çok ilgilenemedim yolunu gözlediğimiz kızımız 21 Nisan’da dünyaya geldi çok şükür eşimde kızımda iyi evimize geldikbu haftada eksikliğini hissettiğim ön cam filmini çektirdim.Birde eski sahibinin çektirdiği pvc kaput filmine Polisaj ve cila yaptırdım Salih abiye uğrayıp.
Araca yaptıklarınızı görünce tabi sayfayı baştan okudum her okuduğum yerde yokya hadi ya yok artık diye diye gittim elinize sağlık güzel işler olmuş elinizde heralde eski araçlardan söküp taka taka aya bir yatkın olmuş. Hem arabaya hem yeni doğan kızımıza maşallah maşallah.
Araca yaptıklarınızı görünce tabi sayfayı baştan okudum her okuduğum yerde yokya hadi ya yok artık diye diye gittim elinize sağlık güzel işler olmuş elinizde heralde eski araçlardan söküp taka taka aya bir yatkın olmuş. Hem arabaya hem yeni doğan kızımıza maşallah maşallah.
teşekkür ederim Bu 6.golf 7 aracım artık birbirimizin huyunu suyunu fazlasıyla biliyoruz.Vag grubunda yapılabileceklerde sınır yok tabi bunları retrofit dükkanlarına anahtarı teslim edip gelip alırım dersek ciddi rakamlar ödemek gerekiyor.Misal aracımda 70 bin liralık donanım var tabi ben böyle bir rakama mal etmedim.Piyasaya hakim olup bu konuda çevre olması gerekli.
Amin Allah razı olsun öncelikle
.Araç içinde estağfurullah fabrikasyon istediğim donanım ve renkteydi bende bu donanımı sonuna kadar giderek arttırdımHer aracıma kendimden bşeyler katmaya çalıştım bundan önce
3 beyaz
1 tungsten (sıfır almıştım)
1 pasifik mavi (bu aracım için satışa çıkardım.19750 km deydi henüz)
Ve kurşun gri golfüm oldu.
@Driver_can ALLAH analı babalı büyütsün gençligim golf hayali kurmak ile geçti kısmet olmadı ama güzel bir golf görsem bakmadan incelemeden duramam aracınızın maşallahı var ciddi emek verilmiş kesenize bereket
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi