Bu da Benim Mk7 Golf Rline’ım

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Allah esirgesin hem ailenizi hem arabayı. Gülerek kullanın

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Geçtiğimiz hafta çok ilgilenemedim yolunu gözlediğimiz kızımız 21 Nisan’da dünyaya geldi çok şükür eşimde kızımda iyi evimize geldikbu haftada eksikliğini hissettiğim ön cam filmini çektirdim.Birde eski sahibinin çektirdiği pvc kaput filmine Polisaj ve cila yaptırdım Salih abiye uğrayıp.

Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin.. Torunlarını da görürsünüz inşallah. :cicek:

Bu arada araç şahane. Renk ise muhteşem. :nazar:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :nazar: Çok zor bir dönemde dünyaya gelmiş prenses, umarım göreceği en kötü günler bugünler olur.
@Driver_can Cenab-ı Allah saglikli sıhhatli büyümeyi nasip etsin
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün Golf de ateş ediyor maşallah:)
Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün,
Allah esirgesin hem ailenizi hem arabayı. Gülerek kullanın
Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin.. Torunlarını da görürsünüz inşallah. :cicek:

Bu arada araç şahane. Renk ise muhteşem. :nazar:
Gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
teşekkür ederim hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah.Bu zor günlerde insan herşeye tedirgin oluyor.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Sağlıkla büyüsün inşallah.

Araca yaptıklarınızı görünce tabi sayfayı baştan okudum her okuduğum yerde yokya hadi ya yok artık diye diye gittim elinize sağlık güzel işler olmuş elinizde heralde eski araçlardan söküp taka taka aya bir yatkın olmuş. Hem arabaya hem yeni doğan kızımıza maşallah maşallah.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Sağlıkla büyüsün inşallah.

Araca yaptıklarınızı görünce tabi sayfayı baştan okudum her okuduğum yerde yokya hadi ya yok artık diye diye gittim elinize sağlık güzel işler olmuş elinizde heralde eski araçlardan söküp taka taka aya bir yatkın olmuş. Hem arabaya hem yeni doğan kızımıza maşallah maşallah.
Sağlıklı olsun inş.

Sen ne güzel bir arabasın kocaman Maşallah :)
@Driver_can, gozunuz aydin rabbim analı babalı buyutsun
teşekkür ederim Bu 6.golf 7 aracım artık birbirimizin huyunu suyunu fazlasıyla biliyoruz.Vag grubunda yapılabileceklerde sınır yok tabi bunları retrofit dükkanlarına anahtarı teslim edip gelip alırım dersek ciddi rakamlar ödemek gerekiyor.Misal aracımda 70 bin liralık donanım var tabi ben böyle bir rakama mal etmedim.Piyasaya hakim olup bu konuda çevre olması gerekli.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öncelikle tebrik ederim , Allah analı babalı büyütsün :) .

Arabaya ayrıca bayıldım . Bir benzerini daha görmedim . Bende golf kullanıyorum ama aynı araç bile değiller ikisi gözümde :D .

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@Driver_can gözünüz aydın analı babalı büyüsün inş
Öncelikle tebrik ederim , Allah analı babalı büyütsün :) .

Arabaya ayrıca bayıldım . Bir benzerini daha görmedim . Bende golf kullanıyorum ama aynı araç bile değiller ikisi gözümde :D .
Amin Allah razı olsun öncelikle
.Araç içinde estağfurullah fabrikasyon istediğim donanım ve renkteydi bende bu donanımı sonuna kadar giderek arttırdım:)Her aracıma kendimden bşeyler katmaya çalıştım bundan önce
3 beyaz
1 tungsten (sıfır almıştım)
1 pasifik mavi (bu aracım için satışa çıkardım.19750 km deydi henüz)
Ve kurşun gri golfüm oldu.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@Driver_can ALLAH analı babalı büyütsün gençligim golf hayali kurmak ile geçti kısmet olmadı ama güzel bir golf görsem bakmadan incelemeden duramam aracınızın maşallahı var ciddi emek verilmiş kesenize bereket

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Driver_can gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
Aracınıza da maşallah donanımla beraber sürüş keyfini de üst noktaya taşımışsınız.