Herkese merhaba, araba cok kirli degildi bu nedenle bugunu cift kovaya gerek birakmayacak bir yikama ile gecirdim. Aklimda daha farkli planlar vardi. Yapilacaklar listem soyleydi;
1) Ön cam su kaydirici uygulamasi (Nasiol Glass Shield)
2) Arka davlumbaz su kaydirici uygulamasi
3) Dış aksam piano black cizik giderme (Soft99)
1) Nasiol'u cok kolay ve zahmetsizce uyguladim, kutudan cikan pamuk bez ile silmek yeterli. Yuzey hazirligi icin once cam jileti ileti gectim, ardindan kil yaptim (gecen haftadan demirtozu temizligini yapmistim). Son olaral ipa ile silip uygulamasini yaptim. 24 saat kurlesme zamani var bu nedenle testini yapamadim. Dayanim hakkinda gorusmlerimi bu posta eklerim ileride.
Ekli dosyayı görüntüle 16202
2) Benim arabamda on davlumbazlar plastik kapli, arkalar tekstil bir sey halifleks gibi bir sey. Bu nedenle hep aklimda tesktil koruyucu uygulama fikri vardi. Detayli yemizligin ardindan kuru yuzeye HD Fabric Protector urununu uyguladim. Bilmiyorum deneyen oldu mu daha once ben ilk defa boyle bir sey denedim. Bununla ilgili gozlemlerimi de eklerim ileride. Bence pek basarili olma ihtimali yok.
Ekli dosyayı görüntüle 16203
3) Aslinda bu uygulama ayri bir konu basligini hakediyordu ama urun hicbir ise yaramadigi icin konu acmaya luzum görmedim. Elle uygulaniyor, guya piano black aksamlar uzerindeki cizikleri gideriyor.
Bir kac sefer uygulamama karsin paylasmaya deger bir sonuc elde edemedim. Bos bir zamanimda tekrar bir sans verecegim urune. Simdilik begenmedim diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 16204
Tesekkurler.