Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Kil eldiveni m600 üstüne fusso

Ekli dosyalar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@_CaN_, gelmiş geçmiş olsun. Elnie saglık.

@erdal.t, abi eline saglık. Fusso ya göre güzel parlamış.

@Mugzy, kolay gelsin. Elinize saglık.

İyi detaylar.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba, araba cok kirli degildi bu nedenle bugunu cift kovaya gerek birakmayacak bir yikama ile gecirdim. Aklimda daha farkli planlar vardi. Yapilacaklar listem soyleydi;

1) Ön cam su kaydirici uygulamasi (Nasiol Glass Shield)
2) Arka davlumbaz su kaydirici uygulamasi
3) Dış aksam piano black cizik giderme (Soft99)

1) Nasiol'u cok kolay ve zahmetsizce uyguladim, kutudan cikan pamuk bez ile silmek yeterli. Yuzey hazirligi icin once cam jileti ileti gectim, ardindan kil yaptim (gecen haftadan demirtozu temizligini yapmistim). Son olaral ipa ile silip uygulamasini yaptim. 24 saat kurlesme zamani var bu nedenle testini yapamadim. Dayanim hakkinda gorusmlerimi bu posta eklerim ileride.

20191027_134532.jpg

2) Benim arabamda on davlumbazlar plastik kapli, arkalar tekstil bir sey halifleks gibi bir sey. Bu nedenle hep aklimda tesktil koruyucu uygulama fikri vardi. Detayli yemizligin ardindan kuru yuzeye HD Fabric Protector urununu uyguladim. Bilmiyorum deneyen oldu mu daha once ben ilk defa boyle bir sey denedim. Bununla ilgili gozlemlerimi de eklerim ileride. Bence pek basarili olma ihtimali yok.

15721891971255843348551600736507.jpg

3) Aslinda bu uygulama ayri bir konu basligini hakediyordu ama urun hicbir ise yaramadigi icin konu acmaya luzum görmedim. Elle uygulaniyor, guya piano black aksamlar uzerindeki cizikleri gideriyor.

Bir kac sefer uygulamama karsin paylasmaya deger bir sonuc elde edemedim. Bos bir zamanimda tekrar bir sans verecegim urune. Simdilik begenmedim diyorum.

15721892847086476111193184948647.jpg

Düzenleme: Soft99 ürününü yanlış uygulamam sonucu beğenmediğimi belirtmiştim ama @SubaruOutback Hocamın uyarıları ve daha sabırlı uygulamam sonucu ürünü başarılı buldum. Konuya ilişkin ek fotoğraflar bu yazıda mevcuttur. İlgilenen arkadaşları doğru yönlendirmek adına ekledim.

Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Tesekkurler.

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese merhaba, araba cok kirli degildi bu nedenle bugunu cift kovaya gerek birakmayacak bir yikama ile gecirdim. Aklimda daha farkli planlar vardi. Yapilacaklar listem soyleydi;

1) Nasiol'u cok kolay ve zahmetsizce uyguladim, kutudan cikan pamuk bez ile silmek yeterli. Yuzey hazirligi icin once cam jileti ileti gectim, ardindan kil yaptim (gecen haftadan demirtozu temizligini yapmistim). Son olaral ipa ile silip uygulamasini yaptim. 24 saat kurlesme zamani var bu nedenle testini yapamadim. Dayanim hakkinda gorusmlerimi bu posta eklerim ileride.

Ekli dosyayı görüntüle 16202

2) Benim arabamda on davlumbazlar plastik kapli, arkalar tekstil bir sey halifleks gibi bir sey. Bu nedenle hep aklimda tesktil koruyucu uygulama fikri vardi. Detayli yemizligin ardindan kuru yuzeye HD Fabric Protector urununu uyguladim. Bilmiyorum deneyen oldu mu daha once ben ilk defa boyle bir sey denedim. Bununla ilgili gozlemlerimi de eklerim ileride. Bence pek basarili olma ihtimali yok.

Ekli dosyayı görüntüle 16203

3) Aslinda bu uygulama ayri bir konu basligini hakediyordu ama urun hicbir ise yaramadigi icin konu acmaya luzum görmedim. Elle uygulaniyor, guya piano black aksamlar uzerindeki cizikleri gideriyor.

Bir kac sefer uygulamama karsin paylasmaya deger bir sonuc elde edemedim. Bos bir zamanimda tekrar bir sans verecegim urune. Simdilik begenmedim diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 16204

Tesekkurler.
Hocam nasiol su kaydırıcı ön camda sileceklere bir erki yapıyor mu? Yani silecekler takılıyor mu çalışırken? İkinciside piano black üründen memnun değil misiniz? Golf 7 nin piano black çiziklerinee işe yarar mu acaba?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam nasiol su kaydırıcı ön camda sileceklere bir erki yapıyor mu? Yani silecekler takılıyor mu çalışırken? İkinciside piano black üründen memnun değil misiniz? Golf 7 nin piano black çiziklerinee işe yarar mu acaba?

Nasiol daha kürleşme süresini tamamlamadı bu nedenle henüz bir yorum yapamayacağım, ama sabah çiğ düştüğü için mecburi silecek çalıştırdım bir kere, atlama yapmadı.

Piano black ürünü aslında hep söylenilen elle çizik alınmaz olayına çıkıyor. Tam test edemedim açıkçası aceleden ama ilk gözlemim hiçbir işe yaramıyor. Belki makine ile uygulanabilir fakat ben indirimden 70 TL'ye aldım, fiyatı da uygun değil yani. İstanbuldaysanız vereyim siz de deneyin ürünü. Bu arada çizik almıyor ama temizliyor ve parlatıyor. Farklı şekilde uygulama yöntemlerini araştırıp fırsat olduğunda deneyeceğim.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Bir aksiliği daha bertaraf ettim. Yeni gelen parçanın yapısı, dokusu ve görünüşü farklı. Fotoğraflardan fark ediliyor mu bilmiyorum.
Yüksek ihtimal üretim ile ilgili bir sıkıntı var yani.

Ekli dosyayı görüntüle 16150

Ekli dosyayı görüntüle 16151

Ekli dosyayı görüntüle 16152
Kaç km deydi araç hocam , tekrar ara ara kontrol etmekte fayda var tekrarlıyor düzenli olarak basınca dayanmıyor hortumlar yan sanayi parça alırsanız dahada beter hemen deliniyor

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Ekli dosyayı görüntüle 16202

Ekli dosyayı görüntüle 16203

Ekli dosyayı görüntüle 16204

Tesekkurler.
Soft99'un ürününe ait birkaç video izledim. Videolarda uygulama yaparken süngerin yumuşak tarafı ile uygulama yapıldığında malesef bariz bir değişiklik olmadı ancak süngerin sert kısmı ile uygulama yaptığında derin olmayan çizikler daha az görünür hale geldi. Bilmiyorum isterseniz birde süngerin sert kısmı ile deneme yapın yine sonuç olumsuz ise yapacak ve söyleyecek birşey yok tabi. Ben alsam mı almasam mı ikileminde kaldım. Alırsam Volvo'nun kapı direklerinde denemeyi düşünüyorum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Soft99'un ürününe ait birkaç video izledim. Videolarda uygulama yaparken süngerin yumuşak tarafı ile uygulama yapıldığında malesef bariz bir değişiklik olmadı ancak süngerin sert kısmı ile uygulama yaptığında derin olmayan çizikler daha az görünür hale geldi. Bilmiyorum isterseniz birde süngerin sert kısmı ile deneme yapın yine sonuç olumsuz ise yapacak ve söyleyecek birşey yok tabi. Ben alsam mı almasam mı ikileminde kaldım. Alırsam Volvo'nun kapı direklerinde denemeyi düşünüyorum.
Merhaba, bir tarafında siyah bir tabaka var aşındırıcı buraya sürülerek uygulanıyor, ben de o kısımla yaptım ama bir fark göremedim. Belki daha sabırlı olmak gerekli. Diğer taraf zaten standart takoz, yani o kısımla uygulama zaten yapılamaz gibi geliyor bana. Ben orta boy olanı ile denedim, en büyük boyun siyah kısmının yapısı biraz daha farklı. Onla da denemek lazım. Bir de ürün kapatıcı olabilir, aşındırıcıyı silince güzel ve parlak görünüyor, ipa ile silince yine çizikler görünüyor.
20191027_135253.jpg

Üst tarafa uygulama yapmadım. Alt tarafı 2 kere geçtim.

20191027_135247.jpg