Öne çıkan konu
#5,161
Herkese günaydın, bu akşam rutin klavye temizliği dışında yıllık yaptığım detaylı temizliğini size paylaşmak istedim.
İşime bağlı olarak günde en az 6-7 saat harcadığım için temiz olmak zorunda ve çok sık kirleniyor, 2-3 günde bir temiz bir bez ile rutin temizliği yapıyorum.
Gelelim uygulamama ilk başta tek tek tuşları söküp bir kaba koydum, ardından bütün parçaları söküp tek tek temizledim.
Temizlerken 1:30 KC Green Star kullandım, tuşların kirini görüyorsunuz. Ve hepsini balkona çıkartıp kurumaya bıraktım sonrasında teker teker taktım, en son da Pink Sheen ile korumaya aldım. Tuşlara Pink Sheen sürmemeye çalıştım.
Gelelim uygulamama ilk başta tek tek tuşları söküp bir kaba koydum, ardından bütün parçaları söküp tek tek temizledim.
Temizlerken 1:30 KC Green Star kullandım, tuşların kirini görüyorsunuz. Ve hepsini balkona çıkartıp kurumaya bıraktım sonrasında teker teker taktım, en son da Pink Sheen ile korumaya aldım. Tuşlara Pink Sheen sürmemeye çalıştım.
Değişikliği ben değil de bir başkası derinlemesine yapmış. Arazide böyle derin çizik olmuyor :/

.