Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #6,381
Paspaslar Rizline galiba, bende de aynısı var 1/4 Meg hyper dressing geçiyorum anca renk geliyor tavsiye ederim. Bunların yüzeyi tırtıklı olduğundan bir kayganlık da gözüme çarpmadı.
Aynen hocam Rizzline Bende 1/4 Hyper dressing kullaniyorum yada M40 Vinly Rubber 1/4 oraninda sulandirip kullaniyorum

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sağ arka kapının alt kısmına bir şey sürtmüşler. Durum bu

60 mikronluk değerimiz var, köşe kıvrım yerinde boya akması sebebiyle daha da ince olabilir. Boyaya özel reçete yazdım hemen uyguladım.

Notumu da aldım bir dahaki polisajda dikkatli yapılacak bölge olarak :)

El değmişken ufak rötuşlar :)

Kaput folyosuna bakım yaptım. Kil ile sadece 1/8 lik alandan çıkan kir..
Ne kadar titiz olduğumu biliyorsunuz. Ona rağmen bu şekilde. Folyolar çok bakım istiyor.

Kapıda çalıştığım bölgeye double speed wax uyguladım, komple tac system shinee wax uyguladım final paylaşamıyorum kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Can sıkıntısından motor temizliği yaptım :)

Karcher Buhar Makinesi ve APC ve Würth Motor Temizleyici Kullanıldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emeğinize sağlık güzel olmuş. Würth Motor Temizleyicisini tavsiye edermisiniz, motorda ki elektronik aksamlara herhangi bir zararı varmı ?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Araçta değil ama evde bir değişiklik yapıyorum. İnşallah bundan sonra siteye bağlı olmayan kendi müstakil garajım olacak :)

öncelikle hayırlı olsun saglık mutluluk ve huzurla oturun. allah içinize sindirsin.
sonrasında ; arabalara özürlük
Freedom for cars

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
öncelikle hayırlı olsun saglık mutluluk ve huzurla oturun. allah içinize sindirsin.
sonrasında ; arabalara özürlük
Freedom for cars

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kısmet olursa artık insanlarla hiç uğraşmadan kapımı kapatıp detayımı yapabileceğim. Yaşasın özgürlük :). Müzikte yorgunluğumun üstüne çok iyi geldi rahatlattı cidden teşekkürler :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Araçta değil ama evde bir değişiklik yapıyorum. İnşallah bundan sonra siteye bağlı olmayan kendi müstakil garajım olacak :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir imkan gerçekten. Ancak biraz yorucu olacak gibi. Kendim de yakın zamanda böyle bir ev alıp içini sıfırdan yaptırdığım için biliyorum. Beni biraz yıpratmıştı. Ancak şimdi keyif zamanı :gulumsemex:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun. Çok güzel bir imkan gerçekten. Ancak biraz yorucu olacak gibi. Kendim de yakın zamanda böyle bir ev alıp içini sıfırdan yaptırdığım için biliyorum. Beni biraz yıpratmıştı. Ancak şimdi keyif zamanı :gulumsemex:
Teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah. Bende keyif yapcağım zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)